Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Silky123 napisał(a):
haha, Cody też mi raz zwalił, albo wogóle spadł z łóżka to jakoś nie dawno nawet było. ;p
Co jeszcze takiego śmiesznego zrobiła Ci Dora? :loveu:

hahaa.:D ona ciągle coś robi.:diabloti: w czerwcu przeciez pokazała co potrafi robić z Panią.:D ciągać ja po trawie.;p
ostatnio chowała się sama pod kołdrę żeby mama jej z łóżka nie wygoniła.;) hihih.;p

paulaa. napisał(a):
Hahah, Scooby identycznie się zachowuje jak go puszcze w lesie. :D
A filmik świetny. :loveu:

już zadowolona ?:p

Posted

paulaa. napisał(a):
tak. :smile:
a jakie macie przeszkody do agility ? :cool3: bo skrzynke masz ciągle zapchaną...:roll:

ciesze się, bo mam zamiar zrobić kolejny :eviltong: mam tylko 25 wiadomości, wiec pełna nie jest. to może Ty masz wysłane zapchane.
ja mam domowej roboty ;) jedna hopka, coś a la koło ale źle się trzyma hihi. i slalom można zrobić. ;) jutro może coś porobię, jak będzie mi się samej chciało ;)

Posted

To mało leniu, jakby moja babcia miała większy ogródek to by miała już cały tor haha. :smile: a tak tam jest ledwo miejsca na 2 hopki i tunel...:roll:
Zbuduj więcej hopek to do was przyjade kiedyś, wezme tunel i będe miała w końcu jakiś agilitowy filmik. :eviltong:

Posted

paulaa. napisał(a):
To mało leniu, jakby moja babcia miała większy ogródek to by miała już cały tor haha. :smile: a tak tam jest ledwo miejsca na 2 hopki i tunel...:roll:
Zbuduj więcej hopek to do was przyjade kiedyś, wezme tunel i będe miała w końcu jakiś agilitowy filmik. :eviltong:

może bym zrobiła, ale nie mam po co . ;)

Posted

Filmik rewelacja !!!!!!!!!!!!! :loveu: urywek z Dora na łóżku najlepszy :evil_lol: sobie biedna miejsca znalezc nie mogla :evil_lol:

podpis pod filmikiem przeczytalam dopiero po jego obejrzeniu i podczas ogladania tego filmiku żadnej szafki nie widzialam wiec nawet gdybys tego nie napisala wiekszosc by jej nawet nie zauwazyla :evil_lol:

ps macie bardzo duze podworko :crazyeye: zazdroszcze :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A nie boisz sie ze potem bedzie sama skakac przez ploty i uciekac? :) niezle wysoko skacze :diabloti:

wiesz co,ten plotek zrobili rodzice,bo stwierdzili,że chcą mieć kawałek ogródka dla siebie,bez psa. ale dla Dory to nie była trudność. :p teraz jest wyższy. Dora nie próbuje skakać przez siatkę nam,odpukać ! chociaż mamy bardzo niski płot może 120cm wysokości:)

Paula03 napisał(a):
Jakie z niej adhd :D:D
Uwielbiam ją :D

BTW
Fajny filmik :)

dzięki:) wpadaj,pobiegaja z Kati,obie wariatki:lol:

dOgLoV napisał(a):
Filmik rewelacja !!!!!!!!!!!!! :loveu: urywek z Dora na łóżku najlepszy :evil_lol: sobie biedna miejsca znalezc nie mogla :evil_lol:

podpis pod filmikiem przeczytalam dopiero po jego obejrzeniu i podczas ogladania tego filmiku żadnej szafki nie widzialam wiec nawet gdybys tego nie napisala wiekszosc by jej nawet nie zauwazyla :evil_lol:

ps macie bardzo duze podworko :crazyeye: zazdroszcze :lol:

Dziękuję :loveu: według mnie filmik wydawal się nudny,ale cieszę się,że się podoba:-)

podwórko byłoby większe gdyby nie to,że rodzice dwa lata temu garaż postawili :p i odgrodzili kawałek podworka. :p działka ma chyba 1000m w ogóle jak kupili ten dom to na podwórku był duży basen taki na stale ale go zlikwidowali bo bali się że się z siostra potopimy :p

Posted

Lasti też tak biega w kółko jak go spuszczę ze smyczy :D
Ale przeskakuje przez ten płotek :razz:
Haha, jakie piruety na łóżku :D
Więcej takich filmików :loveu:

A Ibi to był Twój psiak? Śliczny :)

Posted

Talucha napisał(a):
Lasti też tak biega w kółko jak go spuszczę ze smyczy :D
Ale przeskakuje przez ten płotek :razz:
Haha, jakie piruety na łóżku :D
Więcej takich filmików :loveu:

A Ibi to był Twój psiak? Śliczny :)

Ona tak robi, jak się ją spuści ze smyczy i goni.:D bo tak, to wącha wszystko :D

filmik może zrobi dzisiaj jakiś, ale nie obiecuję, bo przydałoby się w pokoju posprzątać..:D Ibi, to była nasza znajda, niestety juz za TM
  • Posted

[quote name='westie_justa']filmik ciekawy:lol:

[quote name='dOgLoV']http://img845.imageshack.us/img845/4247/gallery64223536500x500.jpg
    http://img72.imageshack.us/img72/193/gallery64223540500x500.jpg słodki kudlacz :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://img703.imageshack.us/img703/8344/gallery64223551500x500.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/3308/gallery72134648500x500.jpg

jakim Dora była slicznym szczeniaczkiem :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='deer_1987']Zdjecia widzialam :)

:loveu::loveu::loveu::loveu:
    [quote name='Paula03']Ibi była cudna :loveu:
    Masz może więcej jej zdjęć?

:loveu: niestety, ale niewiele :roll: