Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiem, ze wszyscy tutaj życzą psom dobrze... Ale mnie Biranaprawde skradła serce i naprawdę popłakuję, że nie mogę jej zatrzymać u siebie ...:( W dodatku wiem, że jest to miłość odwzajemniona. Gdbym zabrała Birę , to nie pomogę juz tymczasem żadnemu psu...

Posted

Hm, problem w tym, że my Ci jej nie oddamy:) Właśnie rozmawiałam z nią na Skypie, chciała zamęczyć moją Martę na śmierć dopominaniem się o głaski i zabawę! Poza tym zaraża się od naszego Sonego wszystkim, co najgorsze, czyli na przykład zbieractwem jedzenia, właśnie dzisiaj zbierali wspólnie stare kanapki w lasku, ale Bira była szybsza! Wcale nie chciała się z Sonym podzielić:( Huków boi się nadal panicznie, dzisiaj wracając ze spaceru w lesie, przechodzi się koło budowy na którejś coś spadło, Biśka dostała takiego przyspieszenia, że hej!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj Bira zwiała mojej mamie za psem!!! Rozbisurmania się baba i tyle:( Nie reagowała w ogóle na wołanie!!!
No to pięknie. Birka! Przywołuje Cię ciotka do porządku!

Posted

Viris napisał(a):
No to pięknie. Birka! Przywołuje Cię ciotka do porządku!

Gania za obcymi psami, zżera odpadki, nachalnie dopomina się o głaski, że nie wspomnę o namiętnej miłości do ganiania wiewiórek - jak ostrowieckie ciotki wychowały tego czarnego diabełka?:):):)

Posted

agusiazet napisał(a):
A i do zalet Birki można doliczyć nagminne molestowanie Sonego, dobrze, ze ma chłop cierpliwość!

No to nie jestem pewna, czy to zaleta...:evil_lol:

Posted

Wczoraj i dzisiaj zaliczyłam spacerki z Bisią po dwutygodniowej przerwie. Faktycznie jak wyszpieguje wiewiórki, to moje wołania ma w głębokim poważaniu i gania je póty wszystkich nie przegoni, dopiero potem łaskawie wraca, gadzina wstrętna. Zgubiła identyfikator - adresówkę, zniszczyła porządną smycz - zatem wczoraj zamówiłam nowa adresówkę, a dzisiaj po pracy idę zakupić nową smycz!

Posted

[quote name='agusiazet']Kolejny dzień za nami, Birka jest już z nami ponad dwa miesiące, niestety nie ma nią specjalnego zainteresowania - jakoś ludzie nie gustują w czarnych pieskach:([/QUOTE]

Właśnie to mnie bardzo Martwi... Nikt się nia nie interesuje...:(