Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birka pięknie bawi się z innymi psami! Ale atakowana przez agresora nie daje sobie w kaszę dmuchać! Ale generalnie nastawienie do innych piesków ma bardzo pozytywne, pod hasłem pobaw się ze mną:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj przyłapałam w lesie Birę jak kradnie wiewiórkom orzeszki, otwiera zębami i elegancko wyjada zawartość! Pięknie jej to szło:)

otwiera orzechy ??! :crazyeye:
W zyciu czegoś takiego nie widziałam.. :)

Posted

Bisia zafasowała właśnie nową adresówkę, porządną, stalową, bo tą wcześniejszą załatwiła w tygodniu. Ona lubi tarzanie, gonitwy po krzakach, skoki po drzewach, więc musi być solidna, a nie takie barachło jak za pierwszym razem nabyłam!

Posted

agusiazet, ja wiem, że "truję" jak wszyscy, ale nawet nie wiesz jak chciałabym żeby móc Birę miec u siebie...:(

tylko, że wtedy koniec z jakimkolwiek tymczasem...

Posted

iwop napisał(a):
agusiazet, ja wiem, że "truję" jak wszyscy, ale nawet nie wiesz jak chciałabym żeby móc Birę miec u siebie...:(

tylko, że wtedy koniec z jakimkolwiek tymczasem...

I dlatego, jest jak jest:)

Posted

Od dwóch dni Bisia prawie nic nie je, tzn. nie je swojej karmy! Wyjada z niej tylko konserwę , która jest konserwą Sonego na stawy, więc daję jej tylko odrobinę na zapach! Co ona jadła w Ostrowcu? Zaznaczam, że wszystko inne zjada chętnie! Więc chora nie jest!

Posted

agusiazet napisał(a):
Od dwóch dni Bisia prawie nic nie je, tzn. nie je swojej karmy! Wyjada z niej tylko konserwę , która jest konserwą Sonego na stawy, więc daję jej tylko odrobinę na zapach! Co ona jadła w Ostrowcu? Zaznaczam, że wszystko inne zjada chętnie! Więc chora nie jest!

A co do tej pory jadła u ciebie..?

Posted

Jadła suche chrupki Darling z odrobiną w/w konserwy! W ogóle znowu gorszy okres u Bisi, panikuje na całego:( Zupełnie nie wiem dlaczego? Syrop odstawiony ponad tydzień temu, zostały feromony i krople Bacha! Puszczona ze smyczy ucieka, choć nie zawsze! Zupełnie nie rozumiem jej zachowania!:(