iwop Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 agusiazet napisał(a):Bisia zyskała obserwatora na allegro, niby nic, a cieszy! Zawsze to jakaś nadzieja...:oops: Quote
agusiazet Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Birka pięknie bawi się z innymi psami! Ale atakowana przez agresora nie daje sobie w kaszę dmuchać! Ale generalnie nastawienie do innych piesków ma bardzo pozytywne, pod hasłem pobaw się ze mną:) Quote
agusiazet Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzisiaj przyłapałam w lesie Birę jak kradnie wiewiórkom orzeszki, otwiera zębami i elegancko wyjada zawartość! Pięknie jej to szło:) Quote
iwop Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 agusiazet napisał(a):Dzisiaj przyłapałam w lesie Birę jak kradnie wiewiórkom orzeszki, otwiera zębami i elegancko wyjada zawartość! Pięknie jej to szło:) otwiera orzechy ??! :crazyeye: W zyciu czegoś takiego nie widziałam.. :) Quote
agusiazet Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ja też nie, wcześniej! Sony też lubi orzechy, ale grzecznie czeka aż ja mu je otworze i podam zawartość!!! Quote
agusiazet Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 iwop napisał(a):Oberwator sie nie odezwał...? Nie, ale aukcja jeszcze trwa kilka dni:) Quote
agusiazet Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Bisia zafasowała właśnie nową adresówkę, porządną, stalową, bo tą wcześniejszą załatwiła w tygodniu. Ona lubi tarzanie, gonitwy po krzakach, skoki po drzewach, więc musi być solidna, a nie takie barachło jak za pierwszym razem nabyłam! Quote
iwop Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 agusiazet, ja wiem, że "truję" jak wszyscy, ale nawet nie wiesz jak chciałabym żeby móc Birę miec u siebie...:( tylko, że wtedy koniec z jakimkolwiek tymczasem... Quote
agusiazet Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 iwop napisał(a):agusiazet, ja wiem, że "truję" jak wszyscy, ale nawet nie wiesz jak chciałabym żeby móc Birę miec u siebie...:( tylko, że wtedy koniec z jakimkolwiek tymczasem... I dlatego, jest jak jest:) Quote
kaskadaffik Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Witam Birkę i zapraszam do nas na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/201889-Wszystko!Szelki-obr%C3%B3%C5%BCki-miski-karty-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki!!20.02 Quote
iwop Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 agusiazet napisał(a):Kasiu, a są tam smycze rozciągliwe? Widziałam jedną - 2,5 metra... nr 52 Quote
agusiazet Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Wieczorową porą Birusia na pierwszą! Quote
iwop Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 ech... Birutka, czemu ty masz takiego pecha...:( Quote
kaskadaffik Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Aga jedna z tych smyczy paskowa, flexi sznurkowa, a do niej krótka paskowa :) Cześć Birka! Quote
agusiazet Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Nie zakupię, mąż mi przywiezie z Anglii! Quote
iwop Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 agusiazet napisał(a):Nie zakupię, mąż mi przywiezie z Anglii! Bisia dostaje zagraniczne prezenty :) Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Od dwóch dni Bisia prawie nic nie je, tzn. nie je swojej karmy! Wyjada z niej tylko konserwę , która jest konserwą Sonego na stawy, więc daję jej tylko odrobinę na zapach! Co ona jadła w Ostrowcu? Zaznaczam, że wszystko inne zjada chętnie! Więc chora nie jest! Quote
iwop Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 agusiazet napisał(a):Od dwóch dni Bisia prawie nic nie je, tzn. nie je swojej karmy! Wyjada z niej tylko konserwę , która jest konserwą Sonego na stawy, więc daję jej tylko odrobinę na zapach! Co ona jadła w Ostrowcu? Zaznaczam, że wszystko inne zjada chętnie! Więc chora nie jest! A co do tej pory jadła u ciebie..? Quote
agusiazet Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jadła suche chrupki Darling z odrobiną w/w konserwy! W ogóle znowu gorszy okres u Bisi, panikuje na całego:( Zupełnie nie wiem dlaczego? Syrop odstawiony ponad tydzień temu, zostały feromony i krople Bacha! Puszczona ze smyczy ucieka, choć nie zawsze! Zupełnie nie rozumiem jej zachowania!:( Quote
Recommended Posts