Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczki to żadna przyjemność. Psy kastrować, to jest coś :evil_lol: A już mam następnego upatrzonego delikwenta :cool3: buhaja niewyżytego :diabloti:

Posted

Witajcie zboczki koffane!!
Fajnie, ze mala ma swoj watek, teraz tylko DT potrzebny, zeby ja oswoic bardziej i lepiej poznac. A moze DS? Wszystko jedno, najwazniejsze zeby ze schronu wyszla. A po sterylce jaka bedzie miala opieke? Tzn, wroci bo boksu, czy jakis pokoik sie znajdzie?

Posted

[quote name='shanti']Brązia płochliwa, ale oswajać nie trzeba.:lol:
Wystarczy okazać troszkę czułości i już siedzi na kolankach.[/QUOTE]

Cudna psinka :) Aż żal serce ściska że tyle czasu w schronie... że przetrwała... A Lorcia juz w domku :D

Posted

Przy okazji sterylki maleńka ma jeszcze wyczyszczone ząbki i przycięte pazurki, więc cud nad cudy z niej. :lol: Jak idziemy na spacerek to zawsze mnie zaciągnie do biura. A tam hops na fotel i dama siedzi :evil_lol: Ale o tym sza, bo jakby się nasz Krokiecik o tym dowiedział to obie mamy przerąbane :ices_bla:

Posted

Maniu wpłynęły te pieniążki od Ciebie, ale nie pamiętam na jakim wątku pisałaś o tym zapomnianym wpisie w tytule przelewu i nie wiem na jakiego psiaka to ma być. :oops:

Posted

właśnie podczas robienia przelewu tak się spieszyłam aby szybciej bo tu nam się miesiąc kończy i zapomniałam wpisać na kogo ta deklaracja..:evil_lol:..na naszą kochaną maleńką Nesi...20 zł stała i dorzuciłam jeszcze dychę...a co tam;) wiem że to niewiele..ale nie mogę więcej,przykro mi:-(..w każdym bądź razie to dla Nesi..siedzi mi ona w sercu..jak każda inna bida,ale ona przypomina mi z zachowania moja Adelkę...taki sentyment do niej mam...ale tu wątek Brązi,o niej tu mowa...piękności zmiataj już na te kanapę;)

Posted

Brązia będzie w Dzienniku zachodnim. Podobno schronisko bedzie miało całą stronę i będzie zamieszconych po 5-6 psów na raz a nie jak do tej pory po jednym.

Posted

No to Brązia nam się rozbestwiła niemiłosiernie. Suki ustawia, psy toleruje. Już nie trzeba jej wyciągać z budki na spacer, sama pcha się do wyjścia :evil_lol: