monika55 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Sadystka. Tylko ciachac i ciachac.:diabloti: Niewyzyta jakas.:evil_lol::evil_lol: Quote
shanti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Suczki to żadna przyjemność. Psy kastrować, to jest coś :evil_lol: A już mam następnego upatrzonego delikwenta :cool3: buhaja niewyżytego :diabloti: Quote
*zaba* Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Witajcie zboczki koffane!! Fajnie, ze mala ma swoj watek, teraz tylko DT potrzebny, zeby ja oswoic bardziej i lepiej poznac. A moze DS? Wszystko jedno, najwazniejsze zeby ze schronu wyszla. A po sterylce jaka bedzie miala opieke? Tzn, wroci bo boksu, czy jakis pokoik sie znajdzie? Quote
monika55 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 U nas nie ma pokoikow. Do boksu wroci ale małego. Quote
shanti Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Brązia płochliwa, ale oswajać nie trzeba.:lol: Wystarczy okazać troszkę czułości i już siedzi na kolankach. Quote
Owieczka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='shanti']Brązia płochliwa, ale oswajać nie trzeba.:lol: Wystarczy okazać troszkę czułości i już siedzi na kolankach.[/QUOTE] Cudna psinka :) Aż żal serce ściska że tyle czasu w schronie... że przetrwała... A Lorcia juz w domku :D Quote
monika55 Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Ciesze sie ze Lorcia w domku. Brązia tez znajdzie. Quote
dominika_06 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 super że mała po sterylce ;) ona z tymi ząbkami to słodko wygląda!!! :D mała slicznotka :) Quote
shanti Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Przy okazji sterylki maleńka ma jeszcze wyczyszczone ząbki i przycięte pazurki, więc cud nad cudy z niej. :lol: Jak idziemy na spacerek to zawsze mnie zaciągnie do biura. A tam hops na fotel i dama siedzi :evil_lol: Ale o tym sza, bo jakby się nasz Krokiecik o tym dowiedział to obie mamy przerąbane :ices_bla: Quote
mania1979 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 bo to mały kanapowiec jest,już dawno powinna dupkę grzać u swojego pańcia.... Quote
shanti Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Maniu wpłynęły te pieniążki od Ciebie, ale nie pamiętam na jakim wątku pisałaś o tym zapomnianym wpisie w tytule przelewu i nie wiem na jakiego psiaka to ma być. :oops: Quote
mania1979 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 właśnie podczas robienia przelewu tak się spieszyłam aby szybciej bo tu nam się miesiąc kończy i zapomniałam wpisać na kogo ta deklaracja..:evil_lol:..na naszą kochaną maleńką Nesi...20 zł stała i dorzuciłam jeszcze dychę...a co tam;) wiem że to niewiele..ale nie mogę więcej,przykro mi:-(..w każdym bądź razie to dla Nesi..siedzi mi ona w sercu..jak każda inna bida,ale ona przypomina mi z zachowania moja Adelkę...taki sentyment do niej mam...ale tu wątek Brązi,o niej tu mowa...piękności zmiataj już na te kanapę;) Quote
monika55 Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Dziekujemy Maniu. Cioteczki, troche mnie nie bedzie. Czuwajcie nad Brazią. Quote
shanti Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Dzisiaj czasu brakło. Wyprawiałyśmy Herę i Migotkę. Postaram się w weekend. Malutka ma sie dobrze. :lol: Quote
shanti Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Brązia będzie w Dzienniku zachodnim. Podobno schronisko bedzie miało całą stronę i będzie zamieszconych po 5-6 psów na raz a nie jak do tej pory po jednym. Quote
dominika_06 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Zdjęcie od Viki, Brązia i Bazylek ;) ślicznie!!! :D :D Quote
shanti Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No to Brązia nam się rozbestwiła niemiłosiernie. Suki ustawia, psy toleruje. Już nie trzeba jej wyciągać z budki na spacer, sama pcha się do wyjścia :evil_lol: Quote
Recommended Posts