agusiazet Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No, Leosiu, może i Tobie się z domkiem poszczęści!!! Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie na Leoś robi furorę! Dostałam kolejnego maila :) Odezwał się Pan, który ma 8 letniego syna i bardzo kochają zwierzaki, i Pan pyta jaki jest stosunek Leosia do dzieci? Quote
kameralna Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Klaudus__']Nie no wizyta musi być! Nie ma innej opcji - w innym przypadku psiak zostaje. Zdecydowanie! Dom trzeba sprawdzić. Przez telefon wszyscy są mili, pamiętacie tę bibliotekarkę z Krakowa, która ma na sumieniu Bóg wie ile psich istnień. Ja przepraszam, że tak straszę ale dom to nie wszystko ważne jest j a k i to dom z j a k i m i ludźmi. A Leosiowi życzę najlepszego :loveu: Quote
Klaudus__ Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Jaką bibliotekarkę? Nic nie wiem... A też jedna bibliotekarka z Krk pisała do mnie o psa, ale nie dostała... Quote
agusiazet Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Klaudus__']Jaką bibliotekarkę? Nic nie wiem... A też jedna bibliotekarka z Krk pisała do mnie o psa, ale nie dostała... Bibliotekarka? Ja też jestem bibliotekarką na szczęście nie z Krakowa!!! Quote
kameralna Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='agusiazet']Bibliotekarka? Ja też jestem bibliotekarką na szczęście nie z Krakowa!!! Miałam na myśli tę historię: http://www.dogomania.pl/threads/187398-malutka-Ninka-zamordowana-w-36godzin-po-adopcji!!! Na kilku wątkach spotkałam się z ostrzeżeniami przed tą babą. Tak czy owak, domy i potencjalnych opiekunów trzeba dobrze wybadać. Dla dobra psa. Quote
Klaudus__ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Wczoraj widziałyśmy Leosia. No taki słodki jest,że do zeżarcia :) Ma pełno kleszczy i w dodatku ta kobieta ma znowu różne humorki. Wczoraj nie chciała Nam dać szczeniaka dla którego miałyśmy dom, zagadywałam o Leosiu,ale też mówiła,że nie odda... Mam nadzieję,że jak przyjdzie co do czego to odda... Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pani z Płocka/ Sannik odpisała, teraz tylko ktoś do wizyty! A i napisałam że Leoś nie przebywa w Wawie tylko w Pszczynie. Witam, pytałam się o pieska w imieniu mojego taty, dziadka i babci (ja studiuję w innym mieście). Polecili mi to zadanie. Tata jest ciągle w pracy, dziadkowie są na emeryturze - dziadek uwielbia psy. jakiś czas temu, po dość długiej chorobie przewodu pokarmowego, zdechł nasz pupil - wszycsy to bardzo przeżyliśmy. też był to przygarnięty piesek - kochaliśmy go szczerze - był z ami kilka lat. Mieszkamy w domu, z dość dużym, ogrodzonym podwórkiem. Piesek na pewno nie spałby w budzie, poprzedni piesek bardzo lubił przebywać w domu i wylegiwać się z dziadkiem na fotelu, ja lub mój brat(15 lat) chodziliśmy z nim na spacery na smyczy, często zabieraliśmy go do siebie (mieszkamy z mamą ok w odległości kilometra od dziadka). Wizyta przedadopcyjna oczywiście byłaby możliwa - proszę dać znać kiedy by Państwu pasowało. Piesek jest w schronisku w warszawie? rozmawiałam z tatą, który powiedział, że mógłby po niego przyjechać do warszawy. my, jesteśmy z sannik - jest to kilkutysięczna miejscowość ok 70 km od wwy. pozdrawiam, Katarzyna Quote
Reno2001 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dziewczyny, a nie ma szans wyciągnąc małego do kogoś na jakis czas? Jak widac dom powienien znaleźc się szybko, a psa trzeba wyciagnąc w dogodnym czasie, gdy jego "opiekunka" wyrazi zgodę, a nie kiedy znajdzie się nowy dom, bo wtedy może byc trudno go zabrac. A tego drugiego szczeniaka w końcy wydała? Quote
zerduszko Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Karolciasz28 - usuń choć nazwisko. Trzeba by przemaglować co tamtemu psu było i czy był leczony, kilka lat, to nie jakiś rekord ;) Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Pani dziś będzie dzwonić pod wskazany numer :) Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dostałam kolejnego maila :) Pani również będzie dzwonić ;-) Quote
kameralna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='karolciasz28']Dostałam kolejnego maila :) Pani również będzie dzwonić ;-)[/QUOTE] O! dzieje się, dzieje :) Oby się udało! Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zerduszko']Karolciasz28 - usuń choć nazwisko. Trzeba by przemaglować co tamtemu psu było i czy był leczony, kilka lat, to nie jakiś rekord ;)[/QUOTE] Poprzedni psaik był pod stałą opieką weta i był leczony, niestety nie udało się.. Quote
Klaudus__ Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Na żarełko zbieram... Na bazarek zapraszam ;) http://www.dogomania.pl/threads/188374-Opaski-lilie-na-oczko-wodne-papieroĹ›nice-worki-na-buty-Hannah-Montana-06.07.10?p=14959354#post14959354 Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 A do kogo jest numer w 1 poście? Bo wiem że Pani już dzwoniła i dziś ma się wszsystko rozegrać :) Quote
Klaudus__ Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Do mnie ;) Pani z Sannik wczoraj dzwoniła - trzeba kogoś na wizytę znaleźć. Znacie może kogoś?? Quote
Klaudus__ Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [I]Jest jeszcze jedna sprawa... Dzwonił do mnie Pan z Katowic w sprawie Leosia. Mówił,że była już u Państwa wizyta robiona... Kto tam był?[/I] Quote
karolciasz28 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Jest jeszcze jedna sprawa... Dzwonił do mnie Pan z Katowic w sprawie Leosia. Mówił,że była już u Państwa wizyta robiona... Kto tam był?[/I][/QUOTE] Do mnie pisał jakiś Pan ale się nie odzywał, trochę to dziwne może jakaś inna wizyta, może Pan coś kombinuje? Napisałaś do Alfabii.? Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Nie nie pisałam,bo miałam ciężki tydzień i wiecznie mi coś nowego wypadło - nie miałam kiedy. zaraz napiszę.[/I] Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188546-Szukamy-dt-ds-dla-psiakĂłw-od-quot-zbieraczki-quot-nie-mamy-wiele-czasu.Potrzebna-Wasza-pomoc?p=14976593#post14976593"][I]http://www.dogomania.pl/threads/188546-Szukamy-dt-ds-dla-psiakĂłw-od-quot-zbieraczki-quot-nie-mamy-wiele-czasu.Potrzebna-Wasza-pomoc?p=14976593#post14976593[/I][/URL] Quote
Recommended Posts