mysza 1 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Ewa Marta']Gdyby została tam gdzie była jeszcze kilka dni, to nie byłoby tych wspaniałych zdjęć.....[/QUOTE] Niewykluczone ale na szczęście jest już bezpieczna ;) Quote
Mysza2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 wpadam sprawdzić czy Emisia michę dzisiaj dostała:p Quote
Nutusia Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Nio... ja też, bo niedługo pora... kolacji! :) Quote
Mysza2 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Witam Emisiowe cioteczki i filozoficzną księżniczkę :) Quote
mysza 1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Już tylko Myszy odwiedzają Emisię ;):evil_lol: Quote
milka74 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='mysza 1']Już tylko Myszy odwiedzają Emisię ;):evil_lol:[/QUOTE] A ta znowu marudzi :shake: to chyba najbardziej marudna Mysza świata :evil_lol:;) Chciałam trzymać język za zębami ale jak tak marudzi to jej powiem,żeby jej się humor poprawił i żeby już mniej marudziła, że dostanie ode mnie i od TZ-ta 1% podatku:fadein: i co cieszy się? fajna niespodzianka?:razz::mdrmed: Quote
mysza 1 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='milka74']A ta znowu marudzi :shake: to chyba najbardziej marudna Mysza świata :evil_lol:;) Chciałam trzymać język za zębami ale jak tak marudzi to jej powiem,żeby jej się humor poprawił i żeby już mniej marudziła, że dostanie ode mnie i od TZ-ta 1% podatku:fadein: i co cieszy się? fajna niespodzianka?:razz::mdrmed:[/QUOTE] Cieszy się :D :multi: bardzo fajna wiadomość tylko nie zapomnijcie o dopisku Psom na pomoc:eviltong: Wielkie dzięki.:loveu: Quote
milka74 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Nie zapomnimy, nie zapomnimy:evil_lol: choć Alzheimer pomału atakuje:diabloti: Quote
mysza 1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pięknie, znowu nikt nie zajrzał tyle czasu. Okropne. :mad: Quote
Ewa Marta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Zaglądałam, ale znowu nic nie pisałam:-( Quote
mysza 1 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Ewa Marta']Zaglądałam, ale znowu nic nie pisałam:-([/QUOTE] Zachęcam do większej otwartości ;) Piszemy, piszemy. A co u Emitki? Jak samopoczucie? Zdjęcia będą? Quote
Nutusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To ja się przyznam na "swojskim" wątku Misiakowym, że po dwóch latach bywania na dogo odkryłam wczoraj, że jest sposób przejścia od razu do nieprzeczytanych postów, bez konieczności przechodzenia przez pierwszą stronę wątku! Jak to mówią, lepiej późno niż wcale! :) Ale jak postulowałam, żeby zrobić bazarek dla "mniej zdolnych", żadna zdolna Ciotka się nie zainteresowała :( Quote
milka74 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Nutusia']To ja się przyznam na "swojskim" wątku Misiakowym, że po dwóch latach bywania na dogo odkryłam wczoraj, że jest sposób przejścia od razu do nieprzeczytanych postów, bez konieczności przechodzenia przez pierwszą stronę wątku! Jak to mówią, lepiej późno niż wcale! :) Ale jak postulowałam, żeby zrobić bazarek dla "mniej zdolnych", żadna zdolna Ciotka się nie zainteresowała :([/QUOTE] Ha, a ja biedaczka też do wszystkiego sama w pocie czoła dochodzę, nikt nie podpowie, nikt....te zdolne Ciotki to prawdziwe samoluby są :puppydog: niestety, a do Miśka też zaglądam ale boję się odezwać:nerwy: bo zaraz Mysza zacznie marudzić, że za rzadko albo co... Quote
Mysza2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 przyczołgałam się upomnieć o michę dla Eminencji:) Ja też do wszystkiego w pocie czoła doszłam:) Quote
ronja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dajesz te ciastka, czy nie :p [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/5738/e160v.jpg[/IMG] [IMG]http://img837.imageshack.us/img837/4062/e161.jpg[/IMG] Quote
Mysza2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 cudna jest:):) Ona wcale nie jest smutna tylko poważna:) Quote
mysza 1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wpadłam obejrzeć Emitkę, śliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Ellig Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witaj Emi:) Sliczna jestes, wiesz o tym?!:) Quote
ronja Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dziś Emi i spółka wymyslili niezłą zabawę - przewócili miskę od wody i w zagłębienie od nóżek wsadzili szczątki pluszowego misia. jak wyjęłam kawałek rączki misia, Wiśnia cieszył się jak wariat i podrzucał sobie:) Quote
milka74 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wiśnia jest przekochany:loveu: i Emitka oczywiście tez:razz: Quote
gusia0106 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 To czubki są ją bum ta ra ra ;) Quote
milka74 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='gusia0106']To czubki są ją bum ta ra ra ;)[/QUOTE] No i dobra, a co im nie wolno :stupid::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts