Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa Marta']Gdyby została tam gdzie była jeszcze kilka dni, to nie byłoby tych wspaniałych zdjęć.....[/QUOTE]
Niewykluczone ale na szczęście jest już bezpieczna ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Już tylko Myszy odwiedzają Emisię ;):evil_lol:[/QUOTE]
A ta znowu marudzi :shake: to chyba najbardziej marudna Mysza świata :evil_lol:;)
Chciałam trzymać język za zębami ale jak tak marudzi to jej powiem,żeby jej się humor poprawił i żeby już mniej marudziła, że dostanie ode mnie i od TZ-ta 1% podatku:fadein: i co cieszy się? fajna niespodzianka?:razz::mdrmed:

Posted

[quote name='milka74']A ta znowu marudzi :shake: to chyba najbardziej marudna Mysza świata :evil_lol:;)
Chciałam trzymać język za zębami ale jak tak marudzi to jej powiem,żeby jej się humor poprawił i żeby już mniej marudziła, że dostanie ode mnie i od TZ-ta 1% podatku:fadein: i co cieszy się? fajna niespodzianka?:razz::mdrmed:[/QUOTE]
Cieszy się :D :multi: bardzo fajna wiadomość tylko nie zapomnijcie o dopisku Psom na pomoc:eviltong:
Wielkie dzięki.:loveu:

Posted

[quote name='Ewa Marta']Zaglądałam, ale znowu nic nie pisałam:-([/QUOTE]
Zachęcam do większej otwartości ;) Piszemy, piszemy.

A co u Emitki? Jak samopoczucie? Zdjęcia będą?

Posted

To ja się przyznam na "swojskim" wątku Misiakowym, że po dwóch latach bywania na dogo odkryłam wczoraj, że jest sposób przejścia od razu do nieprzeczytanych postów, bez konieczności przechodzenia przez pierwszą stronę wątku! Jak to mówią, lepiej późno niż wcale! :) Ale jak postulowałam, żeby zrobić bazarek dla "mniej zdolnych", żadna zdolna Ciotka się nie zainteresowała :(

Posted

[quote name='Nutusia']To ja się przyznam na "swojskim" wątku Misiakowym, że po dwóch latach bywania na dogo odkryłam wczoraj, że jest sposób przejścia od razu do nieprzeczytanych postów, bez konieczności przechodzenia przez pierwszą stronę wątku! Jak to mówią, lepiej późno niż wcale! :) Ale jak postulowałam, żeby zrobić bazarek dla "mniej zdolnych", żadna zdolna Ciotka się nie zainteresowała :([/QUOTE]
Ha, a ja biedaczka też do wszystkiego sama w pocie czoła dochodzę, nikt nie podpowie, nikt....te zdolne Ciotki to prawdziwe samoluby są :puppydog: niestety, a do Miśka też zaglądam ale boję się odezwać:nerwy: bo zaraz Mysza zacznie marudzić, że za rzadko albo co...

Posted

dajesz te ciastka, czy nie :p
[IMG]http://img826.imageshack.us/img826/5738/e160v.jpg[/IMG]

[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/4062/e161.jpg[/IMG]

Posted

dziś Emi i spółka wymyslili niezłą zabawę - przewócili miskę od wody i w zagłębienie od nóżek wsadzili szczątki pluszowego misia. jak wyjęłam kawałek rączki misia, Wiśnia cieszył się jak wariat i podrzucał sobie:)