mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ale stresy, jutro Malutka, pojutrze Emisia, o matko. Quote
mysza 1 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='ronja']Emitka - jutro dziewczynka głoduje, tylko malutkie śniadanko będzie [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/96b7eb6f.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/e2a7c029.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/7900d1fd.jpg[/IMG] przenikliwy wzrok i wielki nochal wiedzą, że w kieszeni są ciasteczka [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-11/9ab8c1f1.jpg[/IMG][/QUOTE] Zacytuję, może fotki zobaczę, bo nie widać :( Quote
Ellig Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='ronja']jutro trzymajcie za Malutką, we wtorek za Emitkę:) jutro Emisia "tylko" głoduje, co dla niej będzie na pewno bolesne;) kolacyjki nie będzie niestety. zawsze obowiązuje 12 godzin - Emi ma sterylkę na 9 rano - może tylko na obiad dam jej symbolicznie 5 ziarenek, by nie czuła się pominięta:p[/QUOTE] No tak, wiedzialam ,ze cos pokrece :):):) Dzisiaj trzymamy kciuki za Malutka:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
lilk_a Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 allegro Emi się skończyło , ogarnę to wszystko dokładnie , na razie nie wpłacone jest za ok 50 dyplomików , prowizja wyniosła 40 zł 60 gr , mam do wydrukowania na pewno 8 szt dyplomów i wysłania pocztą , sprawdzę do końca co i jak , obliczę i poproszę o nr konta Quote
Ellig Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='lilk_a']allegro Emi się skończyło , ogarnę to wszystko dokładnie , na razie nie wpłacone jest za ok 50 dyplomików , prowizja wyniosła 40 zł 60 gr , mam do wydrukowania na pewno 8 szt dyplomów i wysłania pocztą , sprawdzę do końca co i jak , obliczę i poproszę o nr konta[/QUOTE] Lila dziekujemy bardzo jak bedzie wiadomo ile sie uzbieralo to wstawie na Fb i zamkne wydarzenie:) Quote
mysza 1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='lilk_a']allegro Emi się skończyło , ogarnę to wszystko dokładnie , na razie nie wpłacone jest za ok 50 dyplomików , prowizja wyniosła 40 zł 60 gr , mam do wydrukowania na pewno 8 szt dyplomów i wysłania pocztą , sprawdzę do końca co i jak , obliczę i poproszę o nr konta[/QUOTE] Dzięki, czyli bardzo mało wpłat, bo sprzedało się ponad 200 szt... Mam nadzieję, że wszyscy wpłacą. Zaraz podam numer konta na pw. Quote
Ellig Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki, czyli bardzo mało wpłat, bo sprzedało się ponad 200 szt... Mam nadzieję, że wszyscy wpłacą. Zaraz podam numer konta na pw.[/QUOTE] Duzo osob chce dyplomik na maila nie chca placic za wysylke:) Quote
lilk_a Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki, czyli bardzo mało wpłat, bo sprzedało się ponad 200 szt... Mam nadzieję, że wszyscy wpłacą. Zaraz podam numer konta na pw.[/QUOTE] [B]nie[/B] [B]wpłacone[/B] za [B]35szt[/B] jeszcze poczekam jeszcze dwa dni i roześlę maile z pytaniem dla Emi już mam w sumie 1050 zł od tego trzeba odliczyć jeszcze prowizję od sprzedaży allegro 40 zł Quote
Ellig Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='lilk_a'][B]nie[/B] [B]wpłacone[/B] za [B]35szt[/B] jeszcze poczekam jeszcze dwa dni i roześlę maile z pytaniem dla Emi już mam w sumie 1050 zł od tego trzeba odliczyć jeszcze prowizję od sprzedaży allegro 40 zł[/QUOTE] Lila to po prostu bombowa wiadomosc!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='lilk_a'][B]nie[/B] [B]wpłacone[/B] za [B]35szt[/B] jeszcze poczekam jeszcze dwa dni i roześlę maile z pytaniem dla Emi już mam w sumie 1050 zł od tego trzeba odliczyć jeszcze prowizję od sprzedaży allegro 40 zł[/QUOTE] Cudownie, że są jeszcze ludzie z sercem dla takich słodziaków jak Emi:-) Quote
lilk_a Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 jest trochę więcej pieniędzy , niż wynika z ilości sprzedanych szt . , była jedna wpłata o której pisałam wcześniej (200 zł) od pakamerii i Pawła , w tych 200 zł jest zawarte 25 zł od pakamerii za dyplomiki .... jak wszystko "rozgryzę"będę pisać na bieżąco :) Quote
3 x Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 lilka w podziękowaniu wyslij takie inf, ze wszystkie pieniązki zostały prekazane opiekunkom nawet te za wysyłke,ale jeśli ktoś chce otrzymac fizycznie wydrukowany dyplom to prosisz o inf w odpowiedzi na tego maila u mnie na wszystkie allegra tylko jedna osoba chciala otrzymac dyplomik poczta no chyba, ze w tytule przeleu było podane "poczta" Quote
mysza 1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Dzięki za allegro, wspaniale, że tyle pieniędzy się zebrało :) Jutro Emi ma sterylkę i wycięcie guza, którego będziemy badać hist-pat. Trzymajcie mocno kciuki za nasze słoneczko Emisiowe :) Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='mysza 1']Dzięki za allegro, wspaniale, że tyle pieniędzy się zebrało :) Jutro Emi ma sterylkę i wycięcie guza, którego będziemy badać hist-pat. Trzymajcie mocno kciuki za nasze słoneczko Emisiowe :)[/QUOTE] Oj trzymamy, trzymamy, aż nas ręce bolą:-) Quote
malagos Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Podrzucono mi takiego szczeniorka, zajrzyjcie proszę, mam bdt, a tu juz dwie biedy..... [url]http://www.dogomania.pl/threads/196885-Pokraczny-uroczy-du%C5%BCy-szczenior-poszukuje-domu-na-ju%C5%BC!-Wyborek-%29?p=15787205#post15787205[/url] Quote
milka74 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Wszystkie kciuki Dogo zaciskajcie się!!! Quote
Ellig Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='lilk_a']jest trochę więcej pieniędzy , niż wynika z ilości sprzedanych szt . , była jedna wpłata o której pisałam wcześniej (200 zł) od pakamerii i Pawła , w tych 200 zł jest zawarte 25 zł od pakamerii za dyplomiki .... jak wszystko "rozgryzę"będę pisać na bieżąco :)[/QUOTE] Lila jak bedzie lista darczyncow z kwota to poprosze musze wstawic na FB. mam nadzieje ,ze to nie bedzie klopot . Emisku kochany trzymam kciuki za ciebie:) Quote
Tora&Faro Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Myślę o Emisi....musi byś dobrze!!!!! Quote
Ellig Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Myślę o Emisi....musi byś dobrze!!!!![/QUOTE] Bedzie dobrze nie martw sie prosze:) Quote
lilk_a Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Ellig']Lila jak bedzie lista darczyncow z kwota to poprosze musze wstawic na FB. mam nadzieje ,ze to nie bedzie klopot . Emisku kochany trzymam kciuki za ciebie:)[/QUOTE] dam Ci pełną listę z danymi z allegro , z płacę z allegro i wyciągi z konta ( są 2 wpłaty dodatkowe 200,- o których pisałam , 100,- od Agnieszki K .... ) usuniesz nazwiska ... to trochę roboty jest ;) Quote
Ellig Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='lilk_a']dam Ci pełną listę z danymi z allegro , z płacę z allegro i wyciągi z konta ( są 2 wpłaty dodatkowe 200,- o których pisałam , 100,- od Agnieszki K .... ) usuniesz nazwiska ... to trochę roboty jest ;)[/QUOTE] Tak usune , zostawie tylko 1 litere nazwiska, dziekuje bardzo Lila , to moze wyslij mi na maila?:) Quote
ronja Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Emitka została w lecznicy. Weci nie byli zadowoleni, że dostała obiad (Malutka też nie była przegłodzona do końca, choć trzymaliśmy się 12 godzin). Quote
Ellig Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ile lat moze miec Emi , dostalam takie pytanie na FB? Quote
Recommended Posts