mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Nutusia']Czy tekst nadal potrzebny, bo się trochę opóźniam, niestety :([/QUOTE] Nutusiu, potrzebny do ogłoszeń Emi zatem nie jakiś bardzo długi ale wzruszający w pigułce. Nie ma pośpiechu. Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Marta, a jak tam brzuszek naszej Emisi? Jak po zastrzyku? Quote
ronja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Brzuszek lepszy. Nie ma nowych krostek, są przyschnięte stare. Rano Emi jeszcze się wylizywała, teraz spokój:) Quote
Tora&Faro Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='ronja']Brzuszek lepszy. Nie ma nowych krostek, są przyschnięte stare. Rano Emi jeszcze się wylizywała, teraz spokój:)[/QUOTE] No to świetnie:multi: Quote
ronja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 zapomnialam napisać - rozmawiałam dziś z wetką o wynikach Emi (wczesniej Bartek odbieral wyniki Emi i nie do końca dopytał o wszystko). oni uważaja, że przy nowotworze ona by tak szybko nie odzyskała formy. nie zalecają dodatkowych badań przed sterylką. można Emi umawiać za jakieś 2 tygodnie (tyle trzeba odczekać od szczepienia). Quote
mysza 1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Umawiaj ;) ale masz zajefajny awatar :eviltong: Quote
ronja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='mysza 1']Umawiaj ;) ale masz zajefajny awatar :eviltong:[/QUOTE] kolega Dżi Aj Dżoł pozdrawia;) umówię w przyszłym tygodniu Quote
Nutusia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jaki nowotwór? Klusieje nam Emi z dnia na dzień, humor rewelacja, zabawki w łaskach i nowotwór?... Eeeee tam :) Dżi Aj Dżoł jakiś mega poważny na tej fotce legitymacyjnej jest! :) Quote
Ewanka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Witaj Emi :) ... o, widzę, że sterylka na horyzoncie, trzymaj się dziewczyno, będzie dobrze! Quote
mysza 1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Allegro Emisi słabo się sprzedaje :( prosimy bardzo o reklamę... link mam w podpisie. Quote
lilk_a Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :) Quote
mysza 1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='lilk_a']na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :)[/QUOTE] Hurra :multi: bardzo dziękujemy :loveu: Już ślę pw. Mogłaś ;) Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='lilk_a']na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :)[/QUOTE] Ale fajnie!!! To doskonale wydane pieniądze:-) Quote
lilk_a Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [B]Ewa Marta[/B] pod napisem [U][I]kup cegiełkę dla Emi[/I][/U] wyświetla Ci się allegro Tosi , a dopiero pod [U][I]allegro dyplomikowe[/I][/U] aukcja Emi ;) Quote
Tora&Faro Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Emi wzbudza w ludziach same pozytywne emocje:) super!!!! Quote
mysza 1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ale i tak będę się upierać ;) że jak na jej historię to cegiełki słabo się sprzedają. Quote
Ewa Marta Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='lilk_a'][B]Ewa Marta[/B] pod napisem [U][I]kup cegiełkę dla Emi[/I][/U] wyświetla Ci się allegro Tosi , a dopiero pod [U][I]allegro dyplomikowe[/I][/U] aukcja Emi ;)[/QUOTE] Skopiowałam ten link od którejś Cioteczki:-) Dzięki, zaraz poprawię:-) Quote
lilk_a Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='mysza 1']Ale i tak będę się upierać ;) że jak na jej historię to cegiełki słabo się sprzedają.[/QUOTE] Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ? trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse Quote
mysza 1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='lilk_a']Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ? trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse[/QUOTE] My z Tora&Faro też mamy na FB, tzn ja dzisiaj dodam, bo na razie mam Miska, Ellig pisała na innym wątku, że ma i Emi i Misia. Maile też wysyłamy. Gosia 3x też wysłała do bazy kupujących zwykle nasze cegiełki. Quote
Nutusia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='lilk_a']Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ? trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse[/QUOTE] Ja napisałam tekst dla Tosi. Ale ona jest "moja", więc pisałam o tym, co widzę na co dzień i co mi w sercu siedzi... Zaraz przysiądę do tekstu dla Emisi. Allegro tośkowe reklamowałam mailowo, ale wiem, że córka mojej przyjaciółki wstawiła na FB i wysłała wiadomość do... 344 osób :) Quote
Ellig Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='mysza 1']My z Tora&Faro też mamy na FB, tzn ja dzisiaj dodam, bo na razie mam Miska, Ela pisała na innym wątku, że ma i Emi i Misia. Maile też wysyłamy. Gosia 3x też wysłała do bazy kupujących zwykle nasze cegiełki.[/QUOTE] Ja wstawiam ogloszenia do grup pomocowych na FB tam gdzie jestem administratorem tylko w jednej grupie jest ponad 1000 osob. mozna tez zrobic wydarzenie to nie jest problem jezeli tak to poprosze tekst, wybrane 3 zdjecia link do allegro i do kontaktu mail oraz telefon i zrobie wydarzenia:) Quote
Recommended Posts