Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']Czy tekst nadal potrzebny, bo się trochę opóźniam, niestety :([/QUOTE]
Nutusiu, potrzebny do ogłoszeń Emi zatem nie jakiś bardzo długi ale wzruszający w pigułce. Nie ma pośpiechu.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapomnialam napisać - rozmawiałam dziś z wetką o wynikach Emi (wczesniej Bartek odbieral wyniki Emi i nie do końca dopytał o wszystko). oni uważaja, że przy nowotworze ona by tak szybko nie odzyskała formy. nie zalecają dodatkowych badań przed sterylką. można Emi umawiać za jakieś 2 tygodnie (tyle trzeba odczekać od szczepienia).

Posted

Jaki nowotwór? Klusieje nam Emi z dnia na dzień, humor rewelacja, zabawki w łaskach i nowotwór?... Eeeee tam :)
Dżi Aj Dżoł jakiś mega poważny na tej fotce legitymacyjnej jest! :)

Posted

na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :)

Posted

[quote name='lilk_a']na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :)[/QUOTE]
Hurra :multi: bardzo dziękujemy :loveu: Już ślę pw. Mogłaś ;)

Posted

[quote name='lilk_a']na moje konto , z allegro Emi , ale poza allegro dotarła wpłata wysokości 200 zł od p. Pawła i p Weroniki :loveu: napisałam że podam im dla pewności dane kontaktowe do opiekunki Emi , nie wiem czy mogłam ..... ale jak mogłam to prześlijcie mi je na pw :)[/QUOTE]

Ale fajnie!!! To doskonale wydane pieniądze:-)

Posted

[quote name='lilk_a'][B]Ewa Marta[/B] pod napisem [U][I]kup cegiełkę dla Emi[/I][/U] wyświetla Ci się allegro Tosi , a dopiero pod [U][I]allegro dyplomikowe[/I][/U] aukcja Emi ;)[/QUOTE]

Skopiowałam ten link od którejś Cioteczki:-) Dzięki, zaraz poprawię:-)

Posted

[quote name='mysza 1']Ale i tak będę się upierać ;) że jak na jej historię to cegiełki słabo się sprzedają.[/QUOTE]
Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ?
trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse

Posted

[quote name='lilk_a']Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ?
trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse[/QUOTE]
My z Tora&Faro też mamy na FB, tzn ja dzisiaj dodam, bo na razie mam Miska, Ellig pisała na innym wątku, że ma i Emi i Misia. Maile też wysyłamy. Gosia 3x też wysłała do bazy kupujących zwykle nasze cegiełki.

Posted

[quote name='lilk_a']Mysza , a kto pisał tekst do allegra Tosi ? ten który mi wysłałaś ?
trzeba uruchomić swoje konta mailowe i wysyłać zaproszenia to daje efekty dwa dni jest allegro ... jeszcze dużo czasu , ja wstawiłam na swojego fb , jak Ellig tu zajrzy to może wstawi do siebie .... jeszcze poproszę jedną osobę z fb , trzeba reklamować .... bez tego ani rusz , im więcej osób to zobaczy tym większe szanse[/QUOTE]

Ja napisałam tekst dla Tosi. Ale ona jest "moja", więc pisałam o tym, co widzę na co dzień i co mi w sercu siedzi... Zaraz przysiądę do tekstu dla Emisi.
Allegro tośkowe reklamowałam mailowo, ale wiem, że córka mojej przyjaciółki wstawiła na FB i wysłała wiadomość do... 344 osób :)

Posted

[quote name='mysza 1']My z Tora&Faro też mamy na FB, tzn ja dzisiaj dodam, bo na razie mam Miska, Ela pisała na innym wątku, że ma i Emi i Misia. Maile też wysyłamy. Gosia 3x też wysłała do bazy kupujących zwykle nasze cegiełki.[/QUOTE]

Ja wstawiam ogloszenia do grup pomocowych na FB tam gdzie jestem administratorem tylko w jednej grupie jest ponad 1000 osob.
mozna tez zrobic wydarzenie to nie jest problem jezeli tak to poprosze tekst, wybrane 3 zdjecia link do allegro i do kontaktu mail oraz telefon i zrobie wydarzenia:)