Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jej nie poznała, serio.
Emi się zmieniła diametralnie.
Inna sierść, inne kolory, inny wyraz pysia.

W szoku byłam. A nie widziałam jej niecały miesiąc.

Jest niesamowita ;)
A dla Marty i Bartka to ukłony wielkie za taką opiekę.

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek dla Rekinka, Eklerka i Malty :)

[U][COLOR=#0000ff][URL]http://www.dogomania.pl/threads/192720-Fajne-czytadła-i-nie-tylko-)-dla-Rekinka-Eklerka-i-Malty!-do-20.09.-godz.-20.00[/URL][/COLOR][/U]

Posted

brzuszek ładniejszy:)
nowych krostek nie znalazlam, tylko strupki

Emitka kochana, ona daje tyle ciepła, dobrej energii. pobawiła się nawet ze mną przez chwilę w przeciąganie glizdką od Myszy:)

Posted

Ta glizdka jeszcze żywa? ;) trzeba jakąś nową zakupić.

Ciągle mam Cię zapytac i zapominam- czy Emi śpi na tym pomarańczowym posłaniu? Bo skoro to nie alergia to chyba już może?

Posted

Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko
ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:)

Posted

[quote name='ronja']Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko
ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:)[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ronja']Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko
ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:)[/QUOTE]
:loveu: fajnie :loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']Myszko , czy wpłynęły pieniążki z bazarku?[/QUOTE]
Tak dziękuję, właśnie robię rozliczenia psów. Jaspera już zrobiłam. Teraz Emi.

Gusia, dopiszesz wpłaty na Emi?
173,75- Mysza2 bazarek
10- Zofija

Posted

dzięki za info dot finansów wcześniej. Wyjeżdżałam, więc dopiero teraz piszę. Emi ślicznie wygląda :) Zdjecia fajowe! Będziemy się starali nadal wspierać :)

Posted

[quote name='Nutusia']Zdradzisz mi nazwę, Ronja?... Szepnęłabym naszemu Doktorowi :)[/QUOTE]
Mam w samochodzie kartę w lecznicy, sprawdzę i podam, bo Marcie dałam same strzykawki.

Posted

[quote name='Nutusia']O, pięknie dzięki - będę wdzięczna :) Królestwo za Łośkę porośniętą na dłużej niż kilka tygodni! :)[/QUOTE]
Dexafort ale jeszcze sprawdzę, bo to info z wczoraj, dzisiaj całkiem zapomniam zajrzeć na tą kartkę.