mysza 1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']Patrzę na Emi i normalnie mam wrażenie że ciałka nabrała:loveu:[/QUOTE] Grubas się robi :) Wygląda dobrze, naprawdę. Quote
lilk_a Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 brzusio faktycznie nieciekawy ale i tak piękny :) super są takie gołe brzuszki wywalone do głaskania :) Quote
Mysza2 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jak piesiom dobrze to brzuszki wywalone:). Szkoda że nie wszystkie tak mają. Rzeczywiście nabrała ciałka dziewczyna:) Quote
gusia0106 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ja jej nie poznała, serio. Emi się zmieniła diametralnie. Inna sierść, inne kolory, inny wyraz pysia. W szoku byłam. A nie widziałam jej niecały miesiąc. Jest niesamowita ;) A dla Marty i Bartka to ukłony wielkie za taką opiekę. Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Rekinka, Eklerka i Malty :) [U][COLOR=#0000ff][URL]http://www.dogomania.pl/threads/192720-Fajne-czytadła-i-nie-tylko-)-dla-Rekinka-Eklerka-i-Malty!-do-20.09.-godz.-20.00[/URL][/COLOR][/U] Quote
ronja Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 brzuszek ładniejszy:) nowych krostek nie znalazlam, tylko strupki Emitka kochana, ona daje tyle ciepła, dobrej energii. pobawiła się nawet ze mną przez chwilę w przeciąganie glizdką od Myszy:) Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ta glizdka jeszcze żywa? ;) trzeba jakąś nową zakupić. Ciągle mam Cię zapytac i zapominam- czy Emi śpi na tym pomarańczowym posłaniu? Bo skoro to nie alergia to chyba już może? Quote
ronja Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:) Quote
Tora&Faro Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='ronja']Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='ronja']Emi śpi na tym dużym posłaniu - z racji tego, że ja wieczorami tam zalegam, to nie zmieniam na razie;) ładnie mieścimy się obie, a na pomarańczowym będzie ciężko ale jak zima przyjdzie i Wiśnię będziemy nocować, to on będzie spal na dużym, a Emi na pomarańczówce:)[/QUOTE] :loveu: fajnie :loveu: Quote
Mysza2 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Myszko , czy wpłynęły pieniążki z bazarku? Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Mysza2']Myszko , czy wpłynęły pieniążki z bazarku?[/QUOTE] Tak dziękuję, właśnie robię rozliczenia psów. Jaspera już zrobiłam. Teraz Emi. Gusia, dopiszesz wpłaty na Emi? 173,75- Mysza2 bazarek 10- Zofija Quote
go-ja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dzięki za info dot finansów wcześniej. Wyjeżdżałam, więc dopiero teraz piszę. Emi ślicznie wygląda :) Zdjecia fajowe! Będziemy się starali nadal wspierać :) Quote
ronja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czyli zastrzyki działają:)[/QUOTE] jutro mam dać zastrzyk Emi - piszę, by nie zapomnieć ;) Quote
Nutusia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zdradzisz mi nazwę, Ronja?... Szepnęłabym naszemu Doktorowi :) Quote
Tora&Faro Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='ronja']jutro mam dać zastrzyk Emi - piszę, by nie zapomnieć ;)[/QUOTE] Przypomnę Ci;):) Quote
mysza 1 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Nutusia']Zdradzisz mi nazwę, Ronja?... Szepnęłabym naszemu Doktorowi :)[/QUOTE] Mam w samochodzie kartę w lecznicy, sprawdzę i podam, bo Marcie dałam same strzykawki. Quote
Nutusia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 O, pięknie dzięki - będę wdzięczna :) Królestwo za Łośkę porośniętą na dłużej niż kilka tygodni! :) Quote
Tora&Faro Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='ronja']jutro mam dać zastrzyk Emi - piszę, by nie zapomnieć ;)[/QUOTE] Przypominam Kochana;) Quote
ronja Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Tora&Faro']Przypominam Kochana;)[/QUOTE] dzięki, Gosiu :) zaraz pognam Bartka Quote
mysza 1 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Nutusia']O, pięknie dzięki - będę wdzięczna :) Królestwo za Łośkę porośniętą na dłużej niż kilka tygodni! :)[/QUOTE] Dexafort ale jeszcze sprawdzę, bo to info z wczoraj, dzisiaj całkiem zapomniam zajrzeć na tą kartkę. Quote
Recommended Posts