Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Dobranoc [/QUOTE]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/1559/89eb04db4d580029.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/1629/bbb95ee244141600.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='BORYSboxer']Ale fajne stadko ....a Blekusiowi to się nawet z kanapy nie chce schodzić....:loveu:[/QUOTE]

Stadko jest bossskie! I liczy na dzień dzisejszy 12 "sztuk" z czego 9 jest do adopcji.
Moje jest to małe szare, czyli Norka.
Pinezka, czyli gładko-włosa-biało-czarna-z-uszam-nietoperza oraz szorstkowłosa biało czarna sunieczka-Ronisia!
Dla reszty szukamy domu, bo to bezdomniaki som!

Posted

[quote name='BORYSboxer']Nie no psiaki naprawdę są świetne,takie posłuszne....żal mi tego bez łapki,takie biedaczysko....:-([/QUOTE]

To Morisek! Spokojny, delikatny i bardzo łagodny psiaczek.
Ktoś mu upier...ł łapkę siekierą i zostawił na pastwę losu z gnijącą raną....
Ale dobra dusza się nad nim pochyliła i został umieszczony w naszym hotelu.
Niedługo już rok będzie, jak jest u nas!:-(

Posted

NOWE ROZLICZENIE

ewatonieja 30zł (14.09)
bakusiowa 50zł (14.09)
mparsley 10zł (17.09)
Panna Marple 100zł-kleszcze i robaki (18.09)
Agnieszka103 10zł (18.09)
itanka 20zł (19.09)
moja wpłata 40zł
moja mama 40zł

ŁĄCZNIE NA KONCIE BLACKUSIA 695zł

uff będzie z czego opłacić hotelik,szczepienie,odrobaczenie i jedzonko.

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA DEKLARACJE STAŁE I JEDNORAZOWE :) :)

Posted

[quote name='paula_t']Nie wiedziałam DIF, że masz takie wspaniałe baletnice w domu A ogonki to im jak maszyny chodzą
A czemu Nasz panicz nawet z kanapy nie raczył zejść?[/QUOTE]

No bo to Książę Blekosław jest! :loveu:

A baletnice są owszem, owszem... Bardzo kofane!
W ogóle to "moje" stadko jest bardzo fajne. Pewnie dlatego, że nie każdego psa mogę przyjąć i nie biorę "jak leci";)!

Posted

Dziewczyny!!!

Proszę o szybką odpowiedź jak Blek z ogłoszeniami w necie?!
Ma jakieś? Jeśli tak to czy są regularnie odnawiane?

Można wykupić mu ogłoszenia na bazarku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232522-Bazarek-ogłoszeniowy-do-wygrania-wyróżnione-ogłoszenia-Do-30-09-Zapraszamy-[/URL]!

30 ogłoszeń kosztuje 7 zł, tylko trzeba zmontować tekst, ale tym się zajmę. Potrzebna mi Wasza zgoda czy pisać na wątku czy nie....

Generalnie uważam, że trzeba ruszyć z masową akcją ogłoszeniową Blekiego! Zdjęcia są, filmiki też a jak te nie wystarczą to porobię kolejne i kolejne.... Blek jest tak cudny, że naprawdę szkoda jego cennego czasu na "marnowanie" się w hotelu!:mad:

Posted

[quote name='ewatonieja']na razie mozna odetchnac, ale za chwile znowu potrzebna bedzie kasa, postaram sie cos wplacic i zachecam innych, nie zostawiajmy Blekusia :)[/QUOTE]

Podpisuję się pod Twoimi słowami!:loveu:
I nie mówię w tym momencie o kasie, ale Blek jest tak mądry i wspaniały, że szkoda jego czasu marnowanego w hotelu. Powinien mieć swojego człowieka na własność! Nie zostawiajcie go, bo ja nie dam rady sama go wyadoptować! ;) Potrzebuję Waszej pomocy!!!!

Posted

Nie wiem jak Blekuś stoi z ogłoszeniami, ale to prawda, trzeba się spiąć w sobie i robić chłopaczkowi jak najwięcej ogłoszeń, nawet na tych samych portalach tylko na inne województwa, bo bez tego domku nie znajdziemy

Posted

Kasia z "Labradorów" napisała tekst dla Blekiego:

"Blacki - pies idealny

Blacki to psi gentleman w każdym calu. Łagodny, rozumny, posłuszny. Dobrze czuje się zarówno w towarzystwie psów jak i kotów, kocha wszystkich ludzi - tych dużych i tych całkiem malutkich :)
Niestety, jego nie pokochał jeszcze nikt. Blacki wciąż nie ma swojego miejsca na ziemi ani właściciela, którego mógłby pokochać tak jak tylko psy kochać potrafią. I chociaż, po kilku latach tułaczki po ulicy i domach tymczasowych, znalazł się pod dobrą opieką w psim hoteliku, wciąż czeka na prawdziwy Dom, pełen miłości, ciepła i bezpieczeństwa.
Przecież gdzieś musi być Ktoś, kto poszukuje psa takiego jak Blacki: podobnego do labradora, o lśniącej czarnej sierści ozdobionej wytwornym białym krawatem i urzekająco mądrym spojrzeniu. I wcale nie będzie mu przeszkadzało, że Blacki ma 8 lat - będzie za to umiał docenić jego dojrzałość, spokój i nienaganne maniery.
Blacki cieszy się dobrym zdrowiem, jest w świetnej kondycji. Brak mu tylko jednego: Pana."

Uważam, że jest świetny! :)
Bardzo dziękujemy!

Posted

W tej chwili ogłoszenia zaczynają wygasać. Do tej pory miał ogłoszenia ze zdjęciami z postów 1431 i 1432. Myślę że nadal można je wykorzystać oraz wybrać któreś ze zdjęć robionych odkąd jest w hoteliku.
Może też dać te gdzie tak słodko wygląda.
[IMG]http://images50.fotosik.pl/1666/debd2fbacd3e785a.jpg[/IMG]
[IMG]http://images45.fotosik.pl/1559/89eb04db4d580029.jpg[/IMG]
Co o tym myślicie?
Do tekstu trzeba chyba dodać o wizycie przedadopcyjnej i nie wydawaniu do kojca i na łańcuch.
Telefon chyba do DIF?

Posted

Miałam się zająć ogłoszeniami jak Bleki już będzie w hoteliku u DIF. Gdy byłam na wyjeździe na początku września tyle rzeczy się stało że straciłam głowę do wszystkiego.
Mój syn miał wtedy wypadek w którym jakimś cudem nie stracił życia pomimo tego że dachował samochodem przez 150 metrów z wysokiej drogi w pole. Jednak badanie tomograficzne po wypadku wykazało że ma guza na nerce. Teraz jest drugi dzień po operacji i trzeba dwa tygodnie czekac na wyniki badania histopatologicznego.
Wiem że zaniedbałam sprawy ogłoszenia. Jutro wykupie ogłoszenia na bazarku. Na województwo mazowieckie i może jeszcze jakieś inne. Może coś doradzicie.

Posted

[quote name='bakusiowa']Miałam się zająć ogłoszeniami jak Bleki już będzie w hoteliku u DIF. Gdy byłam na wyjeździe na początku września tyle rzeczy się stało że straciłam głowę do wszystkiego.
Mój syn miał wtedy wypadek w którym jakimś cudem nie stracił życia pomimo tego że dachował samochodem przez 150 metrów z wysokiej drogi w pole. Jednak badanie tomograficzne po wypadku wykazało że ma guza na nerce. Teraz jest drugi dzień po operacji i trzeba dwa tygodnie czekac na wyniki badania histopatologicznego.
Wiem że zaniedbałam sprawy ogłoszenia. Jutro wykupie ogłoszenia na bazarku. Na województwo mazowieckie i może jeszcze jakieś inne. Może coś doradzicie.[/QUOTE]

Ale masz problemy okropne! :(
Sama mam dzieci i nawet nie mogę sobie wyobrazić co przeżywasz!
Bardzo współczuję i trzymam kciuki za zdrowie syna!

To może te ogłoszenia pociągniemy z dziewczynami, żeby Ciebie odciążyć? Dziewczyny co Wy na to?
Mam wykupić ten bazar?

Posted

[video=youtube;G5Me6DtZ9Nc]http://www.youtube.com/watch?v=G5Me6DtZ9Nc[/video]

Przepraszam za "uciętą" muzyczkę ale youtube znowu coś pozmieniało i nie potrafię dopasować muzyki do długości filmu!:angryy:
Chromole to... Będę ucinać i już!

Posted

[B]Dziewczyny!

Przed chwilką aktywowałam ogłoszenie Blekiego z "Tablicy"!
Czyli już ktoś robi ogłoszenia, ale błagam!!!!!
Jeśli podajecie mój kontakt to uzgadniajcie to ze mną! Mamy dwa maile: [email][email protected][/email] do wszelkich rozliczeń i ustaleń firmowych oraz mój prywatny: [email][email protected][/email] do pomocy zwierzętom!!!!

Nie możemy zapchać maila firmowego setką ogłoszeń - po prostu będziemy je kasować!!!![/B]