bakusiowa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Opiekunka Blekiego z DT nie ma internetu od jakiegoś czasu. Przycisnęłam dzisiaj Magdę aby zadzwoniła do pani Ewy i zamieściła wieści o Blekusiu. Quote
madzia_eska Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 pisałam do Pani Ewy z prośba o informację o blackusiu niestety nie dostałam wiadomosci. Dziś po powrocie z pracy zadzwonię i zapytam co się dzieje?i co u naszego pupila? jeszcze dziś umieszcze wiadomosci :) Quote
madzia_eska Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 dotarła dotarła :) dziękujemy!! [quote name='anula42']czy dotarła moja wpłata?[/QUOTE] Quote
madzia_eska Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 zestawienie finansowe: stan konta 40zł nowe wpłaty: bico 10zł (02.01) BasiaD 10zł (05.01) Joanna M Końca 20zł (09.01) Bakusiowa 80zł (09.01) Anula42 50zł (10.01) łacznie 210żł dt opłacony do 22.01 stan konta: 0zł Quote
madzia_eska Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Rozmawiałam z Panią Ewą powiedziała,że u naszego pupila wszystko w jak najlepszym porzadku.Jest w dobrej kondycji zrzucił troszkę tłuszczyku :) jest grzeczny,słucha się...śpi razem z Panią Ewą w łóżku ;) czeka tylko na moment aż zgaśnie światło i daje nura pod kołdrę...z innymi psiakami,mieszkańcami hoteliku żyję z zgodzie i harmonii :) Pani Ewie naprawili internet obiecała,że wpadnie w niedziele i napisze parę zdań jak ja spędzili podczas rozmowy został poruszony także temat pieniążków Pani Ewa poprosiła mnie czy byłaby taka możliwość abym przelewała jej pieniążki za cały miesiąc z góry gdyż najwięcej wydatków jest na poczatku miesiąca...opłaty za dom itp,jedzenie dla psiaków. Co sądzicie o tym cioteczki? z deklaracji stałych nie uzbieramy całej miesiecznej kwoty ale może udałoby sie na poczatku lutego i każdego innego miesiaca przesłać chociaż 200zł jednorazowo a pozniej gdyby były wpłaty jednorazowe dosłać resztę kwoty czyli 80zł. Co o tym sądzicie? W cenie 280zł będzie zapewniona karma takie zdanie dziś usłyszłam podczas rozmowy :) PYTANIE KIERUJE DO CIOTECZEK KTÓRE WPŁACAJĄ DEKLARACJE STAŁE Czy byłybyście w stanie przelewać pieniążki dla blackusia na początku miesiąca np. do 3go dnia miesiąca? Wyślę jeszcze zapytania na wiadomosci prywatne. Bardzo proszę dajcie znać...bardzo Wam dziękuję za pomoc i za to że mam się do kogo zwrócic z tym problemem Quote
madzia_eska Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 NA PIERWSZEJ STRONIE WPISAŁAM OSOBY KTÓRE REGULARNIE NAM POMAGAJĄ I WPŁACAJĄ PIENIĄŻKI NA KONTO BLACKIEGO. Bardzo proszę sprawdźcie zestawienie osób zrobiłam patrząc kilka miesiecy wstecz..wydaję mi się,że nikogo nie pominęłam. Jeśli coś będzie nie tak dajcie znać,bo być może ktoraś ze wpisanych w osób nie chcę się w żaden sposób deklarować. Gdyby było coś nie tak dajcie znać. Dobrej nocki cioteczki :) Quote
protzlav Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [B]Witam ponownie!!! Wracam po niemal rocznej przerwie!!![/B] [B]Do Siego Roku wszystkim życzę!!![/B] [B]Jak Blekuś?[/B] Quote
bakusiowa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jeśli o mnie chodzi to mam wypłatę każdego 5-go dnia miesiąca. Jeżeli 5-ty przypada w niedzielę lub sobotę to wtedy wypłata jest w piątek. Myślę że nie ma takiej możliwości aby nazbierać 200 zł na początku miesiąca. Anula42 nie deklarowała stałej. Pomaga w miarę możliwości a ta pomoc jest bezcenna:loveu: Quote
bakusiowa Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Wiadomości są w poście 1533 a niedługo będą z pierwszej ręki. Quote
BasiaD Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja mogę wpłacać do 3, ale moja deklaracja nic nie znaczy...Szkoda że taki słodziak jak Blekuś nie może znaleźć domku..Podnoszę ślicznocha na początek i życzę mu żeby wreszcie ten właściwy domek go zobaczył 9 zabrał.... Quote
isschen Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Ja zaraz coś sypnę:-) Trzymaj się Blekusiu! Quote
bakusiowa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [B]Blekuś pokazuje się cioteczkom.[/B] [IMG]http://i53.tinypic.com/2u59c0k.jpg[/IMG] Quote
bakusiowa Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Gdzie znaleźć domek dla Blekusia i do tego jeszcze ze spaniem w łóżku? Quote
ewatonieja Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Czysty obłęd, taki super psiak a domu znależc nie może i to już tak długo :( Quote
bakusiowa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zobaczcie ile już jest wejść na tablicy. [URL]http://tablica.pl/oferta/bleki-w-typie-labradora-szuka-domu-IDvohF.html[/URL] W chwili kiedy piszę jest 1425. Quote
Piromanka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Opublikowalam ogloszenie Blakiego na fb. Byc moze wiecej osob go udostepni i jakos go rozpromujemy. Quote
bakusiowa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja nie jestem na FB więc nic nie mogę zrobić. Mysle o tym żeby ogłosić Blekiego w jakiejś poczytnej gazecie. Musze dowiedzieć sie jak to zrobic. Quote
Donata Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dziewczyny, nie mogę uwierzyc że taki psiak nie może znaleść domku. Dorzucę Blekiemu trochę kaski - jakoś bardzo mi ten psiak przypadł do serca i jestem zawiedziona jak czytam że on jeszcze w DT. Quote
bakusiowa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Donata']Dziewczyny, nie mogę uwierzyc że taki psiak nie może znaleść domku. Dorzucę Blekiemu trochę kaski - jakoś bardzo mi ten psiak przypadł do serca i jestem zawiedziona jak czytam że on jeszcze w DT.[/QUOTE] Blekuś bardzo dziękuje cioteczce. Quote
ewatonieja Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 mam na zbyciu (np. na bazarek) ksiązke jarosława kreta moj egipt z autografem :) Quote
sylwiaso Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Kochana psinko cały "lasek brzozowy"Cię pozdrawia i trzyma kciuki za domek,a może by do gazety krakowskiej dać ogłoszenie?tam są fajni ludzie i dużo psiaczków adoptują! Quote
Recommended Posts