P78 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tak, że nie jest najgrzeczniejszy niestety i stresuje maluchy... :( Quote
Alexandra29 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Paulina78']Tak, że nie jest najgrzeczniejszy niestety i stresuje maluchy... :([/QUOTE] A tak szczerze, czy coś mówiła że chce aby go zabrać z tamtąd? Co on dokładnie robi że jest taki niegrzeczny. Dobrze byłoby wiedzieć.... Czy wystarczy tylko obcięcie jajek? Quote
P78 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie mówiła czegoś takiego na pewno... ;), żeby go zabierać stamtąd ... Ja NIC takiego nie słyszałam... Quote
viola005 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 moja deklaracja na marzec pojdzie jutro na zdjeciach Blackie wyglada tak przystojnie i godnie, ze jajka sa mu zupelnie niepotrzebne pozdrawiam ekipe Blackiego i opowiadam sie za ciachaniem Quote
Alexandra29 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Hej cioteczki, pomóżmy Blekusiowi. Blekuś potrzebuje kasiorki Quote
madzia_eska Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 wlaśnie dostałam smsa od Pani Ewy.Napisałam jej smsa z zapytaniem czy nadal aktualna jest propozycja aby dorzuciła pieniazki ktore wczesniej udało jej sie zebrac na kastracje blackiego...niestety odpisala ze nie otrzymala od nas reszty kwoty i niestety musiala zwrócić je osobą od ktorych je dostała :( Napisała mi że kastrację może zrobić nawet na kredyt ale musi miec pewnosc ze pieniazki beda.Napisala tez ze Blacky jest duzo bardziej spokojny ale co jakis czas ma pomysl na wprowadzenie poradku po swojemu.Wynik tego jest taki ze oba maluchy przez jakis czas boja sie wchodzic do domu.Tak w ogole to jest kochany psiak...tylko taki macho. Wnioskujac po tym co napisala Pani Ewa nie jest tak zle...ale moze rzeczywiscie trzeba pomyslec o tej kastracji. Potrzebne jest ok 200zl myslicie ze damy rade uzbierac? Poki co zrobilam dzis przelew na dt do 13.03.2011 obecny stan konta 15 zl :( bardzo potrzebne sa pieniazki!!! BŁAGAM O POMOC Z ZBIÓRCE liczy się każdy grosik!!!!! Quote
Alexandra29 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Jak te raty będą wyglądać? Zaczełam wysyłać zaproszenia z prośbą o pomoc finansową Quote
P78 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='madzia_eska']wniestety odpisala ze nie otrzymala od nas reszty kwoty i niestety musiala zwrócić je osobą od ktorych je dostała :( . ale moze rzeczywiscie trzeba pomyslec o tej kastracji. [/QUOTE] Moja dobra koleżanka dała kasę na kastrację i faktycznie wycofała 100 zł, ponieważ leżało ponad miesiąc, jak nie dwa, i nic się nie działo dalej w kwestii zbiórki,pies nadal z jajami..., przekazała te pieniądze na opłacenie potrzeb naszego tymczasowicza... i wcale Jej się nie dziwię..., bo kasa leżała niewykorzystana... :( MOŻE??? trzeba pomyśleć o kastracji??? To chyba PODSTAWA! I już nie piszę tu, w kwestii relacji,bo nasz pies nie ma z Blackiem jazd,ale do cholery! Jaja pełne, wiosna idzie,suki pachną, facet ma jaja, a nie może!!! Przecież się, do cholery, MĘCZY!!! Quote
Alexandra29 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Paulina78']Moja dobra koleżanka dała kasę na kastrację i faktycznie wycofała 100 zł, ponieważ leżało ponad miesiąc, jak nie dwa, i nic się nie działo dalej w kwestii zbiórki,pies nadal z jajami..., przekazała te pieniądze na opłacenie potrzeb naszego tymczasowicza... i wcale Jej się nie dziwię..., bo kasa leżała niewykorzystana... :( MOŻE??? trzeba pomyśleć o kastracji??? To chyba PODSTAWA! I już nie piszę tu, w kwestii relacji,bo nasz pies nie ma z Blackiem jazd,ale do cholery! Jaja pełne, wiosna idzie,suki pachną, facet ma jaja, a nie może!!! Przecież się, do cholery, MĘCZY!!![/QUOTE] Jak widzisz mało chętnych do pomocy. Chcielibyśmy go wykastrować, ale nie mamy na razie kasy... Pani Ewa mówiła że na raty idzie, tyle że ja pytałam jak duże te raty będą i do tej pory nikt mi nie odpisał..... Quote
madzia_eska Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 problem sie sam rozwiazal moja zaprzyjazniona Gosia ktora działa przy schronisku w Skierniewicach zadeklarowala wplatę 200 zl na kastrację. pozostaje problem biezacych wydatkow obecny stan konta 15 zl....takze jest bardzo nieciekawie,bardzo Was prosze o pomoc jesli sami chcecie wplacic jakies pieniazki albo macie kogos kto chcialby pomoc bede bardzo wdzieczna bo do niedzieli i nastepnego przelewu zostaly dwa dni :( nie mam za co zrobic kolejnego przelewu :( Quote
Alexandra29 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='madzia_eska']problem sie sam rozwiazal moja zaprzyjazniona Gosia ktora działa przy schronisku w Skierniewicach zadeklarowala wplatę 200 zl na kastrację. pozostaje problem biezacych wydatkow obecny stan konta 15 zl....takze jest bardzo nieciekawie,bardzo Was prosze o pomoc jesli sami chcecie wplacic jakies pieniazki albo macie kogos kto chcialby pomoc bede bardzo wdzieczna bo do niedzieli i nastepnego przelewu zostaly dwa dni :( nie mam za co zrobic kolejnego przelewu :([/QUOTE] Podaj na pierwszej stronie nr konta... Jeśli nie chcesz to podaj mi bo dziewczyna mnie poprosiła o numer konta, a ja nie wiem bo zawsze wysyłam Temidce. Koniecznie jak najszybciej Quote
MARGOL Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Alexandra to ja prosiłam o numer konta ponieważ chcę opłacic kastracje psiaka. Magda juz mi podrzuciła numer konta. Dzięki. Quote
Alexandra29 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='MARGOL']Alexandra to ja prosiłam o numer konta ponieważ chcę opłacic kastracje psiaka. Magda juz mi podrzuciła numer konta. Dzięki.[/QUOTE] Margol wiem że to Ty:-) Tyle że ja wysyłam zawsze Temidce pieniążki i ona je rozsyła więc nie wiem na które konto..... No ale dobrze byłoby mieć nr na pierwszej stronie bo Magda nie zawsze jest. Dziękujemy za pieniążki na kastrację. Jesteś cudowna. Uratowałaś Chłopczyka:-) Quote
MARGOL Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nie ma za co dziekować, to przeciez tak niewiele w morzy potrzeb Blackiego. Dla mnie to sama przyjemnośc móc pomóc psiakowi. Quote
Temida Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jest za co dziękować oczywiście :), jak konto potrzebne to ja podam. Quote
Alexandra29 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Temida']Jest za co dziękować oczywiście :), jak konto potrzebne to ja podam.[/QUOTE] Temidko czy dla Blekusia jest to samo konto co do Ciebie. Porozsyłałam zaproszenia z prośbą, rozzysłam dalej bo dużo czasu na to potrzeba. Jeśli ktoś mnie zapyta o konto to jakie mam podać? Quote
Temida Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Nie, Olusia do Magdy. Wyślę Ci na PW i dziękuję Ci za te prośby bo nie wyrobię :) Quote
Alexandra29 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Temida']Nie, Olusia do Magdy. Wyślę Ci na PW i dziękuję Ci za te prośby bo nie wyrobię :)[/QUOTE] Wiem ze nie wyrabiasz i dlatego to robię:-) Ale wysłałam mnóstwo zaproszeń i do tej pory nikt nie zajrzał:-( to przykre:-( Może w końcu ktoś wpadnie i podaruje parę groszy...... Wieczorem wysyłam dalej Quote
Guest ambird Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 To Blekuś jeszcze czeka? :-( Boziu, tyle czasu :shake: Dorzucę coś jak dostanę kolejny przelew. Ech tyle potrzeb a kasiory brak :shake: Quote
madzia_eska Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 dziewczyny najpozniej jutro musze zobic przelew :( a na koncie 15 zl nie wiem co to będzie :(( Quote
agusiazet Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Sorki, nie mam już kasy, a jednorazowo już wpłacałam:( Quote
bico Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='DIF']Pani Ewa rzeczywiście trochę skarżyła się na Blackiego, bo jest dominantem i "straszy" Maxi i Rurka, czyli maluchy. Co pani Ewa posunie się o krok do przodu w pracy z nimi zaraz Blacky doprowadzi do jakiejś nieciekawej sytuacji i psiaki się znowu wycofują. Powinien być jak najszybciej wykastrowany i wg mnie powinien trafić w inne miejsce, do innego DT. U pani Ewy zebrał już swoją "bazę" i na tym koniec. Powinien jechać gdzie indziej, żeby zdobywać nowe doświadczenia.[/QUOTE] Jakie "nowe doświadczenia"!?:crazyeye: Czego te "nowe doświadczenia miały by konkretnie dotyczyć? Blacky nie jest ani pracownikiem korporacji ani stażystą ani autorem projektu finansowango z kasy eu, tylko jest psem przebywającym na DT u p.Ewy. Jakie masz altenatywy i propozycje nowego DT dla tego psa? Bo żeby zaferować wyrok "i na tym koniec", to wydaje mi się, że trzeba coś nowego zaproponować w zamian. Kastracja ok - i to jak najszybciej, dziwię się, że już dawno nie została zrobiona. Kto w ogóle jest prawnym opiekunem tego psa?? I mam pytanie - czy p.Ewa jako DT wystawia faktury VAT za usługi hotelowania psów? Quote
Ewanka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jestem na zaproszenie Alexandry, niestety finansowo nie mogę pomóc :( Quote
madzia_eska Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 nie wiem dokladnie co oznacza stwierdzenie prawny opiekun psa...ja go znalazlam i wydaje mi sie ze w jakis sposob jestem za niego odpowiedzialna. Pani Ewa nie wystawiala mi faktur,nie prosilam jej o to.przesylam jej pieniazki przelewem Quote
Recommended Posts