Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy się :) Dziewczyny są urocze !!:D Mizianko dla nich ;) z wieczorka:)

witam witam i zapraszam częsciej;)

jaga, klusia jest mega urocza! pamietasz ja? to ta jamniczopodobna ślicznotka. bardzo tęskni za natalia (ona miała ja 1,5 miesiąca w DT), ale już jest spokojniejsza. rozdaje buziaki na prawo i lewo. frani tez z milion sie dostało w mordkę;) jest przytulasna i rozgadana. cały czas pod noskiem sobie cos tam mruczy i marudzi:)
a zdjęcia będa na pewmno, dam jej tylko troche sie tu zaaklimatyzować zanim będę do niej strzelała z aparatu.

a lol jest mega niegościnna. cały czas chodzi za kluska i powarkuje. mały buc:|

Posted

hmm... my z Bielska-Białej;) więc sporo km, ale może uda nam się wybrać na wystawę do Wrocławia to wtedy była by okazja:) albo może wybierzecie się w góry? :) nie wątpię, że jest cudowna, ale właśnie sobie uświadomiłam, że tylko 1 grzywka w Bielsku widziałam przez całe moje życie... :)

Posted

no właśnie to jest dziwne, bo grzywacze stały sie popularną rasa (świadczy o tym ich ilość w schroniskach np), ale na ulicach ich nie widać. ja widziałam we wro może z 3-4 grzywki.

Posted

paniMysza napisał(a):
no właśnie to jest dziwne, bo grzywacze stały sie popularną rasa (świadczy o tym ich ilość w schroniskach np), ale na ulicach ich nie widać. ja widziałam we wro może z 3-4 grzywki.
Prawda, ja w życiu nie widziałam na ulicy grzywki, no, może w Sopocie, jak ludzie na wystawę przyjeżdżają.
Jak spacerujemy z Su, to ludzie nas zaczepiają, robią zdjęcia, chcą dotykać.
Ja traktuję Su tak samo, jak moje poprzednie psy, czyli jak normalnego psa, wszędzie z nami chodzi, spaceruje niezależnie od pogody, załatwia się tylko na dworze.

Ale mimo tego, że grzywek na ulicach nie widać, zadziwiająco wiele osób rozpoznaje rasę :)

Posted

pewnie właśnie dlatego, ze rasa jest popularniejsza ludzie juz wiedza, ze to piesek z chin (tak własnie czesto mówią;)). ale przy marcelku miałam co krok pytanie o rasę, czy taki jest, czy trzeba golic i czy nie marznie zima:)

ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;)

Jaga. napisał(a):
ale sie gapia :) cudne oczyska :)
i maja sliczne i gustowne lozeczko :)

takie łóżeczka maja dwa, odziedziczyły po edku i marcelku:) ale sa praktycznie nieuzywane przez moje dziewczynki. frania zawsze na to łózko biegnie ze smakołykiem, jak jej dam. lola raz na ruski rok sie tam zdrzemnie. za to kluska chyba do niego przyrośnie. strasznie je polubiła. tylko boczki zmienia, żeby odlezyn nie było;)