Jaga. Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 będzie dobrze :) na pewno ach te zakwasy po szaleństwach z psem, skąd ja to znam ;) Quote
paniMysza Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 a dzisiaj przyjeżdza do nas tymczasowiczka kluska i zostaje do poniedziałku:) Quote
Jaga. Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 o to fajosko :) zdjęcie będzie prawda? :) ciekawe co Panny na Kluskę Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Witamy się :) Dziewczyny są urocze !!:D Mizianko dla nich ;) z wieczorka:) Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy się :) Dziewczyny są urocze !!:D Mizianko dla nich ;) z wieczorka:) witam witam i zapraszam częsciej;) jaga, klusia jest mega urocza! pamietasz ja? to ta jamniczopodobna ślicznotka. bardzo tęskni za natalia (ona miała ja 1,5 miesiąca w DT), ale już jest spokojniejsza. rozdaje buziaki na prawo i lewo. frani tez z milion sie dostało w mordkę;) jest przytulasna i rozgadana. cały czas pod noskiem sobie cos tam mruczy i marudzi:) a zdjęcia będa na pewmno, dam jej tylko troche sie tu zaaklimatyzować zanim będę do niej strzelała z aparatu. a lol jest mega niegościnna. cały czas chodzi za kluska i powarkuje. mały buc:| Quote
Jaga. Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 aaaaaaaaa to tak Kluska! no pewnie że pamiętam! :) mizianko dla Klusi :) i dla Loli buca hahahha - Lola jesteś moją idolką Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 :) dzieki! właśnie ja wyczesałam i popsikałam sprayem na sierść. jest sliczna!:) Quote
Jaga. Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 śliczniocha :) ale jej się trafiło, psie spa :) Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 planuje jeszcze ją wykapać, ale to dopiero jak wróci michał. na spacerze jest bardzo grzeczna, nie ciagnie na smyczy. po prostu sobie spaceruje obok mnie:) Quote
oliva Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='paniMysza']:) Jej, jaka kochana, gościnna Franusia :loveu: A jaka jest malunia przy Klusce... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Cudna Frania:) i jaka towarzyska... Wspaniała koleżanka;) a ta czekoladowa opalenizna- zazdroszczę :) Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 franulka lubi sie przytulać, nawet jak ktos, do kogo sie przytula za tym nie przepada;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Jak można nie przepadać za tak cudowną Franią :) W sumie nigdy w życiu nie głaskałam grzywka, tylko raz przez płot widziałam... Może kiedyś wybierzecie się na wycieczkę w nasze okolice ;) Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 a skąd jesteście? my z wrocławia:) frania ma bardzo miła w dotyku skórke - miękka, gładka i ciepła:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 hmm... my z Bielska-Białej;) więc sporo km, ale może uda nam się wybrać na wystawę do Wrocławia to wtedy była by okazja:) albo może wybierzecie się w góry? :) nie wątpię, że jest cudowna, ale właśnie sobie uświadomiłam, że tylko 1 grzywka w Bielsku widziałam przez całe moje życie... :) Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 no właśnie to jest dziwne, bo grzywacze stały sie popularną rasa (świadczy o tym ich ilość w schroniskach np), ale na ulicach ich nie widać. ja widziałam we wro może z 3-4 grzywki. Quote
Jaga. Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ale sie gapia :) cudne oczyska :) i maja sliczne i gustowne lozeczko :) Quote
oliva Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 paniMysza napisał(a):no właśnie to jest dziwne, bo grzywacze stały sie popularną rasa (świadczy o tym ich ilość w schroniskach np), ale na ulicach ich nie widać. ja widziałam we wro może z 3-4 grzywki.Prawda, ja w życiu nie widziałam na ulicy grzywki, no, może w Sopocie, jak ludzie na wystawę przyjeżdżają. Jak spacerujemy z Su, to ludzie nas zaczepiają, robią zdjęcia, chcą dotykać. Ja traktuję Su tak samo, jak moje poprzednie psy, czyli jak normalnego psa, wszędzie z nami chodzi, spaceruje niezależnie od pogody, załatwia się tylko na dworze. Ale mimo tego, że grzywek na ulicach nie widać, zadziwiająco wiele osób rozpoznaje rasę :) Quote
paniMysza Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 pewnie właśnie dlatego, ze rasa jest popularniejsza ludzie juz wiedza, ze to piesek z chin (tak własnie czesto mówią;)). ale przy marcelku miałam co krok pytanie o rasę, czy taki jest, czy trzeba golic i czy nie marznie zima:) ja tez traktuje franulke jak normalnego psa, oprocz tego, że ją ubieram;) Jaga. napisał(a):ale sie gapia :) cudne oczyska :) i maja sliczne i gustowne lozeczko :) takie łóżeczka maja dwa, odziedziczyły po edku i marcelku:) ale sa praktycznie nieuzywane przez moje dziewczynki. frania zawsze na to łózko biegnie ze smakołykiem, jak jej dam. lola raz na ruski rok sie tam zdrzemnie. za to kluska chyba do niego przyrośnie. strasznie je polubiła. tylko boczki zmienia, żeby odlezyn nie było;) Quote
Recommended Posts