paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 tak, marcelek był piekny, dla mnie najpiekniejszy :) wstawię potem kilka jego zdjęć. a tessi faktycznie jak frania! a pozycja identyczna:) Quote
Izabela124. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://img228.imageshack.us/img228/8556/fotka022resize.jpg jaka dresiara :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Izabela124.']http://img228.imageshack.us/img228/8556/fotka022resize.jpg jaka dresiara :D nie tylko z wyglądu. czasami tez z zachowania ;) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 widać to po niej, ten dresiarski błysk w oku ;) muszę Tessi kupić taką bluzę jak ma Frania ;) skoro się upodabnia do grzywacza to niech to robi na maxa :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 pięknie by wyglądała:) jakby co, moge podesłac linka do sklepu:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 pewnie! bardzo chętnie :) jak szaleć to szaleć ;) jamnik w dresie hihihi Quote
wieso Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 witamy, za lolikiem take cus-sloldziutkie, mikroskopijne a te ucholki :) przyjade i ukradne :) Quote
mychaaaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 http://img228.imageshack.us/img228/8556/fotka022resize.jpg Pani Myszo, skąd Ty bierzesz te wszystkie fajne ubranka? Laila dresików nie ma, a chce mieć :eviltong: Zwykłą kurteczkę jej kupić to masakra, trzeba szyć na miarę, a Frania ma piękną kolekcję jesień-zima. Quote
paniMysza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='mychaaaaa']http://img228.imageshack.us/img228/8556/fotka022resize.jpg Pani Myszo, skąd Ty bierzesz te wszystkie fajne ubranka? Laila dresików nie ma, a chce mieć :eviltong: Zwykłą kurteczkę jej kupić to masakra, trzeba szyć na miarę, a Frania ma piękną kolekcję jesień-zima. zaraz wysle linka na pw:) przez ta kolekcje, cała moja rodzina ma mnie za wariatkę :D Quote
Jaga. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja wczoraj oglądałam i wymiękałam! a jak zobaczyłam bluzkę i jeansy dla grzywki to po prostu padłam! cudne są te ciuszki Quote
paniMysza Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ja sukienki, spodenki, ogrodniczki omijam duzym łukiem. wybieram - jak dla mnie - najprostsze modele. z psami wychodzi tez mój chłopak:P chyba by mnie udusił, jakby miał z franka w dzinsach wyjść :D a druga rzecz, ze takie udziwnione mi sie srednio podobają. Quote
mychaaaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A ja na Allegro znalazłam welurowe dresy dla psa! :loveu: Różowe, z kapturkiem... niesamowite! Ale przez właśnie mojego faceta nie zamówiłam Laili :( Quote
mychaaaaa Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 paniMysza napisał(a):w sumie nie dziwie sie im:) Oj, dlaczego? Jak mój Michał wychodzi z ubraną Lailą - wszystkie laski z okolicy jego :grin: Zaraz się rozczulają jaki ładny piesek, jaki fajny, że może razem na spacery by wychodzili :eviltong: A głupol jeden tego nie lubi :grin: Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong: Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 mychaaaaa napisał(a):Oj, dlaczego? Jak mój Michał wychodzi z ubraną Lailą - wszystkie laski z okolicy jego :grin: Zaraz się rozczulają jaki ładny piesek, jaki fajny, że może razem na spacery by wychodzili :eviltong: A głupol jeden tego nie lubi :grin: Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong: ha! no właśnie!:) Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 troszke pana marcelka i pana eda:) tu z veni otello sub o divo (toffik magdy kućko - hodowla gattaca) marcel, toffi i lola:) pan ed z mała łysa dziewczynką (zapomniałam jak sie nazywa) pan edek :) gołodupce i ed:) zdjęcia ze zlotu gołodupców: magda kućko (hodowla gattaca) Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 witamy, jakie sliczne cudnosci...ach gdybym ja mogla....taki golasek z jasnym wlosem...cudo... pozdrawiamy wszystkich... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 jeden z nich to mój marcelek. 17 stycznia mija 9 miesiecy od jego smierci. Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 paniMysza napisał(a):jeden z nich to mój marcelek. 17 stycznia mija 9 miesiecy od jego smierci. ojej, tak mi przykro. :-(...teraz biega za teczowym mostem z innymi tak jak na ostatnim zdjeciu.....napewno.... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 na pewno z panem edkiem (on umarł 7 miesiecy temu). rok 2010 nie był dla nas łaskawy... Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ojejku,...a ile mieli lat ? moja sunia ma skonczone 14 i tak sie boje.... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 marcel miał prawie 12 lat, ale 4 lata chorował na serce (endokardioza). a edi przeiwe 15 - posypał sie po smierci marcela... odkad dowiedziałam sie o chorobie marcela byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów. Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 paniMysza napisał(a):marcel miał prawie 12 lat, ale 4 lata chorował na serce (endokardioza). a edi przeiwe 15 - posypał sie po smierci marcela... odkad dowiedziałam sie o chorobie marcela byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów. wierze, bo nie wiadomo co robic ? dorzyli pieknego wieku i to jest jedyna osloda...ale ciezko jest.... Quote
paniMysza Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 wiedziałam, ze marcel będzie żył mniej więcej własnie tyle, nawet bałam się, że mniej. ale edek? byłam pewna, że dociągnie do dwudziestki. Quote
Recommended Posts