Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widać to po niej, ten dresiarski błysk w oku ;) muszę Tessi kupić taką bluzę jak ma Frania ;) skoro się upodabnia do grzywacza to niech to robi na maxa :D

Posted

ja sukienki, spodenki, ogrodniczki omijam duzym łukiem. wybieram - jak dla mnie - najprostsze modele. z psami wychodzi tez mój chłopak:P chyba by mnie udusił, jakby miał z franka w dzinsach wyjść :D a druga rzecz, ze takie udziwnione mi sie srednio podobają.

Posted

paniMysza napisał(a):
w sumie nie dziwie sie im:)

Oj, dlaczego? Jak mój Michał wychodzi z ubraną Lailą - wszystkie laski z okolicy jego :grin:
Zaraz się rozczulają jaki ładny piesek, jaki fajny, że może razem na spacery by wychodzili :eviltong:
A głupol jeden tego nie lubi :grin:

Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Oj, dlaczego? Jak mój Michał wychodzi z ubraną Lailą - wszystkie laski z okolicy jego :grin:
Zaraz się rozczulają jaki ładny piesek, jaki fajny, że może razem na spacery by wychodzili :eviltong:
A głupol jeden tego nie lubi :grin:

Albo udaje, że nie lubi, a jak mnie nie ma to chodzi na spacery z koleżankami :eviltong:

ha! no właśnie!:)

Posted

troszke pana marcelka i pana eda:)

tu z veni otello sub o divo (toffik magdy kućko - hodowla gattaca)

marcel, toffi i lola:)

pan ed z mała łysa dziewczynką (zapomniałam jak sie nazywa)

pan edek :)

gołodupce i ed:)

zdjęcia ze zlotu gołodupców: magda kućko (hodowla gattaca)

Posted

paniMysza napisał(a):
jeden z nich to mój marcelek. 17 stycznia mija 9 miesiecy od jego smierci.

ojej, tak mi przykro. :-(...teraz biega za teczowym mostem z innymi tak jak na ostatnim zdjeciu.....napewno....

Posted

marcel miał prawie 12 lat, ale 4 lata chorował na serce (endokardioza). a edi przeiwe 15 - posypał sie po smierci marcela...

odkad dowiedziałam sie o chorobie marcela byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów.

Posted

paniMysza napisał(a):
marcel miał prawie 12 lat, ale 4 lata chorował na serce (endokardioza). a edi przeiwe 15 - posypał sie po smierci marcela...

odkad dowiedziałam sie o chorobie marcela byłam jednym wielkim kłębkiem nerwów.

wierze, bo nie wiadomo co robic ? dorzyli pieknego wieku i to jest jedyna osloda...ale ciezko jest....