paniMysza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jaga. napisał(a):nie jedną :D :D :D :diabloti: to pakazuj:) Quote
Jaga. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ooooo PaniMysza! żyjecie! :D zaraz poszukam jakąś fajną edit: tak na szybko ale lepiej Lenina udaje Tesitesi ;) Quote
paniMysza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 zyje zyje:) jakos tak niezbytnio sie ostatnio czułam. nawet nie miałam siły nic pisać. marcel tak spał:) frania i lol tylko czasami. a ja uwielbiam takich wietrzycieli!:) Quote
Jaga. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 moje nie potrafią spać inaczej ;) tak się zastanawiałam właśnie czy nie jesteś chora... dziś u nas w mieszkaniu było 15 stopni! musiałam nałożyć Tessi ubranko bo chodziła i się trzęsła. piec już rozpalony, już cieplej, Tesitesi siedzi pod kołdrą i już jest zadowolona. Quote
paniMysza Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 u nas o dziwo 18, ale mi i tak jakos tak zimno:| cos to nie mój czas, zdecydowanie:) Quote
Jaga. Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 brrrrrrrr mój też nie... Panna Frania nadal w ciuszkach po domu biega? Quote
paniMysza Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mychaaaaa napisał(a):Pani Myszooo gdzie jesteś? ech, znów mnie migrena dopadła :| Quote
paniMysza Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ale dobrze, bo dziś mam wolne, chociaż niezbyt dobrze, bo sprzątam:) Quote
mychaaaaa Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 paniMysza napisał(a):ech, znów mnie migrena dopadła :| podobno to "pańska choroba" :eviltong: Okład na głowę i wpadaj na dogo! Tyle czasu Cię nie było, że myślałam, że się obraziłaś na nas ;) hahha aż zatęskniłam! :D Quote
paniMysza Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ja nie z tych obrazalskich:) a jak głowa boli, to nic nie pomaga, okład też. Quote
paniMysza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 zapraszam wszystkich na wątek GIZMA. to przesliczny mikroskopijny szczeniaczek z wrodzona wada łapek. pilnie potrzebuje DT lub DS oraz deklaracji na jego ewentualne leczenie: http://www.dogomania.pl/threads/201567-Jamnikowaty-szczeniak-z-wrodzona-wada-lapek-POTRZEBNY-DT-I-DIAGNOSTYKA Quote
mychaaaaa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ładny z niego piesek i te nietoperkowe uszka... ech, szkoda go :( Quote
paniMysza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 na szczęście znalazł się juz dla niego dom tymczasowy. ale pewnie będzie potrzebował wsparcia finansowego, jesli okaze się, ze z nogami jest źle. Quote
Jaga. Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 to dobrze że ma chociaż DT. a co u panienek Loli i Frani? Quote
paniMysza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 a u panienek dobrze:) chociaz czasami franciszkon wyprowadza mnie z równowagi jak mi leje, albo kupa na łózko:| przez to, ze jest tak urocza, cięzko mi byc konsekwentną, ale juz od tygodnia sie staram. widze małe postepy i gdy juz mam cień nadziei, frania sadzi kupsztala na środek kołdry! tak było dziś;) Quote
wieso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 witamy, dawno nas tutaj nie bylo......a tu takie wiadomosci, czyzby zazdrosc albo niezadowolenie....tak jest u kociakow.....:) Quote
paniMysza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 juz sama nie wiem. zwykle sika, jak zostawiamy ja w domu sama, tylko z lolą. ale dzis kupa była, gdy bylismy. Quote
wieso Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 paniMysza napisał(a):juz sama nie wiem. zwykle sika, jak zostawiamy ja w domu sama, tylko z lolą. ale dzis kupa była, gdy bylismy. cos sie nie podoba, tylko co ? Quote
Recommended Posts