Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

A tu ze spacerku piątkowego-jeszcze tyle śniegu nie było:

[video=youtube;qV8hkK5rnRc]http://www.youtube.com/watch?v=qV8hkK5rnRc&feature=youtu.be[/video]

• 2 weeks later...
Posted

Tak w skrócie napiszę sprawozdanie z naszej świątecznej pogody,bo dość nietypowa:

23.12.2012-niedziela przed wigilią zapowiadała się prawdziwie świątecznie: -6 stopni,pada śnieg,jadąc z darami do tozu jechałam białą ulicą,śnieg padał cały dzień niemiłosiernie,wszyscy szczęśliwi,że białe święta będą :)

24.12.2012-ponidziałek wigilijny i du**,temperatura wzrosła aż do +9 stopni,nie wiem,jaki cudem ,ale różnica temperatur ogromniasta!!!Wszystko topnieje w zastraszającym tempie,temperatura z godziny na godzinę coraz wyższa ;)

25.12.2012-wtorek,pierwszy dzień świąt i temperatura osiągnęła już +12,5 stopnia-czy to zima,czy już wiosna???

Posted

U nas podobnie z aurą ....wygląda to fatalnie ...jest szaro , buro i słonka brak ( śniegu też )
W niedzielę jak Kuba wychodził z Ozzym na spacer to sypał śnieg , w trakcie spaceru zamienił się na deszcz ze śniegiem ....by na koniec zmienic się w ulewę

• 2 weeks later...
Posted

I kilka zdjęć ze świątecznych dni :

pełne lenistwo przy choince

Maleństwo w odwiedzinach u nas:

śpioszek kochany

I z NIkitą:

I z moją najmłodszą córą Amelką na Nikicim posłaniu :

.

Posted

Ruda maltretowana:

Rozleniwiona:

Rambulec mojej siostry-piękności słodkie:

i drugi potworek :

a tu dwa potworki razem czatują,aż coś z talerza skapnie:

Posted

A tu moja mamusia z całą swoją świtą wnucząt :

A tu nasz lokator przejezdny(koleżanka wyjechała na święta na 10 dni i siedzi u nas)Figa:

I na koniec ja z siostrzyczką,siostra przed świętami zwichnęła nogę w kolanie i kostce,oraz naderwała ścięgna za jednym razem,już drugi miesiąc w szynie noga,bidula:

• 2 weeks later...
Posted

Aleks89 napisał(a):
Matko boska.Ciąganie fajnie ,bo i pies się wymęczy i dzieciaki mają frajde.Ale w szelkach ,a nie w obroży!!

Ma szelki-spokojnie,przeważnie w szelkach ciągniemy,tylko dziś byłyśmy w kilku miejscach i nie zdążyliśmy do domu-prosto po dzieci do przedszkola-dlatego nie miała :) Mamy piękne czerwone,a teraz zamawiamy jeszcze lepsze,bo grubsze pasy i różowe-będą pasować do obróżki :)

Posted

[quote name='tatankas']Ma szelki-spokojnie,przeważnie w szelkach ciągniemy,tylko dziś byłyśmy w kilku miejscach i nie zdążyliśmy do domu-prosto po dzieci do przedszkola-dlatego nie miała :) Mamy piękne czerwone,a teraz zamawiamy jeszcze lepsze,bo grubsze pasy i różowe-będą pasować do obróżki :)[/QUOTE]
No to luz :)Dzieciaki pewnie mają niezłą zabawe z "husky":evil_lol: