Jump to content
Dogomania

Nikita ruda[04.09.2009-10.04.2021] i Ashi biała witają !!!

Recommended Posts

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Twoja Nikitka waży 34 kg:-o
Kurcze to ja mam psa i waży 32 kg . . . jakiś chyba niedożywiony ten mój:evil_lol:

Dokładniej 33,6kg :) Jest dość szeroka :D
Niestety waga u psa to moje zboczenie,moja poprzednia suczka rok chorowała na białaczkę,zanim musiałam ją uśpić.Pod koniec swojego 10 letniego życia była istnym szkieletem :( Niektórzy oskarżali mnie,że głodzę psa :( Teraz już nikt tak nie mówi ;)

Posted

Kaaasia napisał(a):
http://images50.fotosik.pl/2004/5ee4ea733ec4ee23med.jpg Małe ma takie kły jak Nikita :evil_lol:

Mój poprzedni pies też pod koniec był bardzo chudziutki i wkurzało mnie jak ktoś ciągle pytał "co on taki chudy". Oli waży jakieś 32kg i dobrze wygląda. Jak dokłada z 1kg mam w domu pulpeta, strasznie na nim to widać :evil_lol:

Mała ma kły większe od mojej,moja ma takie niedorozwinięte i tylko kły jej widać :) Jak się ktoś pyta,czy ona gryzie to się śmieję i mówię,że nie ma czym ;)

• 2 weeks later...
Posted

I już się nie mogę doczekać wakacji,a w tym roku wyjeżdżamy w okolice Gdańska :)

O tu:

http://www.lokalo.pl/domek-drewniany-lipowa-nad-morzem_id34755

10 dni ciszy i spokoju :loveu: Nie będzie nas od 18-27 sierpnia,po powrocie będzie zdanie relacji,chyba że jakimś cudem net będzie ;)

Jak ktoś z okolic chętny do ugoszczenia całej naszej zgrai to piszcie ;) Na pewno będziemy dużo zwiedzać,bo mój mąż historyk z zamiłowania :)

Posted

[quote name='Alicja']wygląda zachęcająco :cool2:[/QUOTE]

Pod samym lasem,dla psa i dzieci bezpiecznie,wieczory jest gdzie spędzać,a w dzień i tak nas nie będzie,bo albo na plaży,albo zwiedzanie,a naokoło jest co zwiedzać,bo jeszcze w tamtych okolicach nie byliśmy:Gdynia,Gdańsk,Sopot,biorę kompa na zdjęcia,bo w aparacie na karcie na bank zabraknie miejsca :)

Posted

Gdańsk to przepiękne miasto, będziecie miec na pewno udane wakacje :-) życzę miłego wypoczynku i czekam na relację zdjęciową po powrocie :-)

Posted

[quote name='Yana']Gdańsk to przepiękne miasto, będziecie miec na pewno udane wakacje :-) życzę miłego wypoczynku i czekam na relację zdjęciową po powrocie :-)[/QUOTE]

Oj będzie na pewno-gotować nie będę musiała to już jest super :evil_lol: Relacje na pewno będą,już też jestem wstępnie umówiona na spotkanie z Vitem,boksiem Ady Konicer,też aparat wezmę i relacje ze spotkania prosiaczków będą :D

Posted

[quote name='Don_Vito']Oczywiście, że Gdańsk to piękne miasto :eviltong: Do zobaczenia! :loveu:[/QUOTE]

No ja się chwalę spotkaniem,a ty już u mnie tu też :multi:

Posted

[quote name='tatankas']Pod samym lasem,dla psa i dzieci bezpiecznie,wieczory jest gdzie spędzać,a w dzień i tak nas nie będzie,bo albo na plaży,albo zwiedzanie,a naokoło jest co zwiedzać,bo jeszcze w tamtych okolicach nie byliśmy:Gdynia,Gdańsk,Sopot,biorę kompa na zdjęcia,bo w aparacie na karcie na bank zabraknie miejsca :)[/QUOTE]

sprawdź miejscówkę może kiedyś będzie okazja skorzystac ;)

• 1 month later...
Posted

No to zaczynamy relację z wakacji,wyjechaliśmy 18.08.2013 w stronę Stegny(kawałek za Gdańskiem),po drodze zajechaliśmy do Koszalina do znajomych,więc zaczynamy od zdjęć u znajomych i ich psiaka:

Oktan:

Mój mężuś:

Moja najstarsza córa Karina z Oktanem :)

i średnia córeczka Eliza z Oktanem :)

I znów Karina:

Posted

I wyjazd z Koszalina,Nikita jak zwykle pasażer idealny:

No i na zachód słońca dojechaliśmy:

I cała moja rodzinka nad morzem:

I w końcu pokazała się też najmłodsza córcia Amelia: