agula Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 po ząbkach widac, że chyba uwielbia je zagryzać:evil_lol: Quote
agula Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Spajdisiu zmykaj do góry :p i jeszcze raz do góry Quote
paros Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Bardzo dawno nikogo tu nie było :shake: Spajderek szuka domu w necie :lol: eoferty 4lapy ale.gratka psy kupiepsa bono-polska forum gazeta :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Mysia_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 O rany, tutaj też Paros szaleje :cool3: Dzięki :razz: Quote
supergoga Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 To na niektórych jest podwójnie. Ja przypomne, że psiak od dawna jest na: allegro alegratka aaaby kupsprzedaj eurocity 4łapy. Już nie wiem, jak jeszcze go poikazac, żeby wpadł w oko. Może jakieś ładne nowe fotki, w pozycji stojącej, z człowiekiem - fotki są bardzo ważne a aukcjach. Quote
paros Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Od Nowego Roku ponawiam ogłoszenia "moich podopiecznych", którzy nie znaleźli domku :cool3: I dlatego może zdarzyć się, :razz: że jeżeli dawno nikt nie pisał gdzie jest to zostaje zdublowane, ale od takiego przybytku głowa nie boli :evil_lol: Quote
supergoga Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jasne że nie boli głowa, ważne żeby domek wreszcie psiaka zobaczył i zakochał się po spajderkowe uszy. Może w tym roku, nareszcie. Quote
Mysia_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Spróbuję wykombinować jakieś nowe foteczki, chociaż może to trochę potrwać, ponieważ mam zaległości również z nowymi psiakami :oops: Quote
jnk Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 W takich głębinach i dołach domków nie ma :shake:. Trzeba się wspiąć na 1. stronę. Quote
agula Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):gdzie ten domek dla Spajdisia? :roll: do góry Spajderku Quote
Recommended Posts