Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też cały czas czytuję o Ramzesie,robiłam mu ogłoszenia - teraz mogę wyczyścić te,które odnawiałam. Pięknie się kończy Ramzesa szukanie domku - właśnie domkiem,gdzie już się zadomowił.
Bardzo się cieszę i pozdrawiam!

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cudowne wieści. Rodzinkowo, bardzo dziękjemy :-) Nie zamykajcie jednak wątku Ramzia, proszę... Piszcie czasem, co u niego słychać.

Posted

Ramzes ma na koncie 402zl.
350zl trzymane jest na kastracje Rudzielca, ktora ma byc wiosna.....50zl przeznaczone na szczepienie i odrobaczenie.
Przelewam do Rodzinkowo 402zl chlopaka....... czekamy pozniej na info o wykonaniu wszystkich czynnosci......:):)
Ramzes ma DOM!....:):)

Posted

Dziękujemy za wsparcie nie tylko finansowe ale i za duchowe. Prawie rok próby miał Ramzes w DT to chyba wystarczający czas żeby się dotrzeć. Jak komuś by było po drodze to zapraszamy w odwiedziny.

Posted (edited)

Ramzes gratulacje :))) dziękuję Rodzinkowo że podjęliście decyzję o adopcji Ramzesa ...

i prosimy o wieści o Ramzesie od czasu do czasu :)

a jak ogrodzenie ? uszczelnione ?

....................
w marcu jest akcja Sterylizacja w wybranych lecznicach ...

Maksymalna cena zabiegów(bezproblemowych) kastracji: suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100-120zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł.
Uwaga! w cene zabiegu nie jest wliczany kołnierz czy tez ubranko pooperacyjne.
Na zabiegi wykonywane w ramach akcji, nalezy wczesniej umawiać się, z Lekarzami Weterynarii, z ponizej wymienionych placówek.

widzę że w Górze Kalwarii jest zgłoszona jedna lecznica - może warto zadzownić i się dowiedzieć jakie tam byłyby ceny ...

http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-placowek-weterynaryjnych-woj-mazowieckie,481.html

dogo konkurencji nie lubi wiec wstawiam link ręcznie - tam jest więcej placówek -

www[kropka]arkastrefa[kopka]fora[kropka]pl/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-placowek-weterynaryjnych-woj-mazowieckie,481.html

GÓRA KALWARIA
Przychodnia Weterynaryjna EMSO
ul.Armii Krajowej 5d
tel.698-955-040

Edited by kama210
Posted

gratulacje Rodzinkowo :) !!! strasznie sie ciesze ,ze Ramzio zostaje u tak wspanialych ludzi :)))!!! nareszcie sie chlopak doczekal swojego czlowieka !!!

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Dziękujemy za wsparcie nie tylko finansowe ale i za duchowe. Prawie rok próby miał Ramzes w DT to chyba wystarczający czas żeby się dotrzeć. Jak komuś by było po drodze to zapraszamy w odwiedziny.

No i doczekałam się tego, czego sobie najbardziej życzyłam: Pies wiedział,że jest u siebie i wszem i wobec to oznajmiał... teraz oznajmił i domek!
Bardzo się cieszę! Tulę całą RODZINKĘ!

Szczęścia!

Posted

plina .. chyba można ... poczytaj - jeżeli chodzi o sterylkę to jest chyba wyjatek - http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA!?p=15608414#post15608414

Dopuszcza się również wystawianie bazarków na sterylizacje zwierząt "domnych" - wymagana jest jednak zgoda moderatorów na takich samych zasadach jak w przypadku powyżej. Chodzi tu nam przede wszystkim o suczki wiejskie, rodzące co cieczkę. Aby taki bazarek był zgodny z regulaminem zwierzę na którego zabieg zbierane są fundusze musi posiadać wątek na dogomanii (np. w dziale - Sterylizacje), tam trzeba prowadzić rozliczenia.
Bezwzględnie należy również przedstawić rachunek/fakturę za zabieg.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...