lunarmermaid Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ja też cały czas czytuję o Ramzesie,robiłam mu ogłoszenia - teraz mogę wyczyścić te,które odnawiałam. Pięknie się kończy Ramzesa szukanie domku - właśnie domkiem,gdzie już się zadomowił. Bardzo się cieszę i pozdrawiam! Quote
Lida Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Ale cudowne wieści. Rodzinkowo, bardzo dziękjemy :-) Nie zamykajcie jednak wątku Ramzia, proszę... Piszcie czasem, co u niego słychać. Quote
plina Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Wspaniała wiadomość! Ale wątku nie opuszczę! Prosimy od czasu do czasu o informacje o kochanym Ramzesku!!! Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ramzes ma na koncie 402zl. 350zl trzymane jest na kastracje Rudzielca, ktora ma byc wiosna.....50zl przeznaczone na szczepienie i odrobaczenie. Przelewam do Rodzinkowo 402zl chlopaka....... czekamy pozniej na info o wykonaniu wszystkich czynnosci......:):) Ramzes ma DOM!....:):) Quote
Rodzinkowo Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dziękujemy za wsparcie nie tylko finansowe ale i za duchowe. Prawie rok próby miał Ramzes w DT to chyba wystarczający czas żeby się dotrzeć. Jak komuś by było po drodze to zapraszamy w odwiedziny. Quote
Aimez_moi Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Oj tak sobie tylko zajrzalam.....:):) Quote
chainsav_lady Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeeeeeeeeeeeeeeeeejciu ale bosko, teraz patrzę w subskrypcjach "MA DOM". Aż sobie stronę odświeżyłam :D Aleś się cieszę! Wszystkiego dobrego dla Ramzia i "nowej" hihihi Rodziny :) Quote
kama210 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) Ramzes gratulacje :))) dziękuję Rodzinkowo że podjęliście decyzję o adopcji Ramzesa ... i prosimy o wieści o Ramzesie od czasu do czasu :) a jak ogrodzenie ? uszczelnione ? .................... w marcu jest akcja Sterylizacja w wybranych lecznicach ... Maksymalna cena zabiegów(bezproblemowych) kastracji: suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100-120zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł. Uwaga! w cene zabiegu nie jest wliczany kołnierz czy tez ubranko pooperacyjne. Na zabiegi wykonywane w ramach akcji, nalezy wczesniej umawiać się, z Lekarzami Weterynarii, z ponizej wymienionych placówek. widzę że w Górze Kalwarii jest zgłoszona jedna lecznica - może warto zadzownić i się dowiedzieć jakie tam byłyby ceny ... http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-placowek-weterynaryjnych-woj-mazowieckie,481.html dogo konkurencji nie lubi wiec wstawiam link ręcznie - tam jest więcej placówek - www[kropka]arkastrefa[kopka]fora[kropka]pl/akcja-sterylizacji-w-roku-2012,49/2012-spis-placowek-weterynaryjnych-woj-mazowieckie,481.html GÓRA KALWARIA Przychodnia Weterynaryjna EMSO ul.Armii Krajowej 5d tel.698-955-040 Edited March 8, 2012 by kama210 Quote
IVV Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 gratulacje Rodzinkowo :) !!! strasznie sie ciesze ,ze Ramzio zostaje u tak wspanialych ludzi :)))!!! nareszcie sie chlopak doczekal swojego czlowieka !!! Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Rodzinkowo napisał(a):Dziękujemy za wsparcie nie tylko finansowe ale i za duchowe. Prawie rok próby miał Ramzes w DT to chyba wystarczający czas żeby się dotrzeć. Jak komuś by było po drodze to zapraszamy w odwiedziny. No i doczekałam się tego, czego sobie najbardziej życzyłam: Pies wiedział,że jest u siebie i wszem i wobec to oznajmiał... teraz oznajmił i domek! Bardzo się cieszę! Tulę całą RODZINKĘ! Szczęścia! Quote
danavas Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/224578-Polski-lekarz-weterynarii-na-ratunek-pokrzywdzonym-psom-z-Filipin....?p=18824180#post18824180 zerknijcie prosze... Quote
plina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Brakuje nam 100zł do sterylizacji suni odebranej ze skandalicznych warunków. Jako że sunia ma dom stały, nie mogę zrobić żadnego bazarku. Więcej informacji tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/224701 Wejdźcie na wątek… Grosz do grosza i uzbieramy tą kwotę… Quote
kama210 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 plina .. chyba można ... poczytaj - jeżeli chodzi o sterylkę to jest chyba wyjatek - http://www.dogomania.pl/threads/112101-Nowy-REGULAMIN-Bazarku-AKTUALIZACJA!?p=15608414#post15608414 Dopuszcza się również wystawianie bazarków na sterylizacje zwierząt "domnych" - wymagana jest jednak zgoda moderatorów na takich samych zasadach jak w przypadku powyżej. Chodzi tu nam przede wszystkim o suczki wiejskie, rodzące co cieczkę. Aby taki bazarek był zgodny z regulaminem zwierzę na którego zabieg zbierane są fundusze musi posiadać wątek na dogomanii (np. w dziale - Sterylizacje), tam trzeba prowadzić rozliczenia. Bezwzględnie należy również przedstawić rachunek/fakturę za zabieg. Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Czesc Rude.....:) Juz niedlugo Swieta...... w przyszlym tygodniu wysylam Ci ciamkanie..... moze Rodzinkowo jakies zdjecie machnie......:):) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Rodzinkowo.....:) wyslalam dzis ciamkanie dla Rudzielca....gdy Mu sie spodoba to moze cos napiszecie?.......:) Quote
feliksik Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 no widzę z tytułu, ze wreszcie Ramzesik na ZAWSZE już Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Zagladam do Rudego cudenka......:) Quote
Aimez_moi Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ramzio.......tyle postow dogo zezarlo..... szkoda....mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko ok...:) Na pewno tak jest! Quote
Recommended Posts