danavas Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 no a w prezencie........może domek....:) Quote
Aimez_moi Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 W kwietniu.......04 kwietnia minie rok jak Ramzio jest u Rodzinkowo........:) Zawsze tak jest, ze na poczatku mase osob jest na watku ...... ale pozniej w miare uplywu czasu ludzi ubywa...... a jak jeszcze psiakowi jest jak w niebie....:) ma ubranka....:) jest dopieszczany to watek pomalu umiera....... Quote
Lida Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja mam Ramzia w subskrybcjach, więc często do niego zaglądam :-) Nie jesteście sami :-) Nie mam po prostu co pisać :-( No, ale chociaż wysyłam dużo ciepłych myśli chłopakowi Quote
Aimez_moi Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Dzieki, ze jestescie z Rudzielcem......:):) Quote
Aimez_moi Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Wplata na Ramzesa....... 24.02.2012.......Paulinken.......20zl. Bardzo dziekuje za pamiec o Rudzielcu......:):) Quote
Lolalola Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Pewnie,ze nie jestescie sami:)Ja zawsze zagladam do laluni Sigmy,tylko nie zawsze pisze;) Quote
plina Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ramzesku! Dawno u CIebie nie byłam! Ostatnio bardzo rzadko wchodzę na dgm, ale pamiętam ciągle o tobie!! Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ramzes.......:) zobacz Ciotuchny Twoje sa!......:) Quote
Aimez_moi Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Cmokam Ramzia w czarny noseczek......:) Quote
Lolalola Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Aimez_moi']Cmokam Ramzia w czarny noseczek......:)[/QUOTE] to ja tez,ja tez:) Quote
Aimez_moi Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Czesc chlopie.....co tam ciekawego u Ciebie? Quote
kama210 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 niedługo Ramzio zmieni puchatą kurtkę na sexi body :) wiosna idzie :) Quote
Lolalola Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='kama210']niedługo Ramzio zmieni puchatą kurtkę na sexi body :) wiosna idzie :)[/QUOTE] sugerujesz cos...?bikinii...???heheheh Quote
kama210 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) [quote name='Lolalola']sugerujesz cos...?bikinii...???heheheh .... chłopak dobrze się prezentuje w każdym wcieleniu :) bikini to chyba było by dobre dla jego "I love you" .. kto wie może mu się trafi jakaś "laska" kiedyś :) ............................ Aimez - potrzebne aktualne ogłoszenia dla Ramzesa ? bo mam wykupiony pakiet .. Edited March 2, 2012 by kama210 Quote
Aimez_moi Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Ramzio nawet w takich fatalaszkach bedzie jak zawsze bardzo dostojny........ Nie....Rude cudenko nie potrzebuje ogloszen,....ale wielkie dzieki.....:):) Quote
Rodzinkowo Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ramzesowi niedługo wybije rok na tymczasie. Trzeba chyba to zmienić. Tak dłużej już być nie powinno. Ramzes miał (tak mi się wydaje) odpowiednią liczbę zdjęć, odpowiedni opis jego osoby, był cudownie ozdrowiony, był ogłaszany na różnych wątkach, cały czas był promowany i nic się w jego sprawie nie zmieniło. Co jeszcze można zrobić? - Najlepszą odpowiedź nagrodzimy :-) Quote
daga31081980 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 można...Domek Tymczasowy zamienić na stały??????????? Quote
Aimez_moi Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='daga31081980']można...Domek Tymczasowy zamienić na stały???????????[/QUOTE] Sytuacja jak marzenie.....:):) Quote
Lolalola Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Rodzinkowo']Ramzesowi niedługo wybije rok na tymczasie. Trzeba chyba to zmienić. Tak dłużej już być nie powinno. Ramzes miał (tak mi się wydaje) odpowiednią liczbę zdjęć, odpowiedni opis jego osoby, był cudownie ozdrowiony, był ogłaszany na różnych wątkach, cały czas był promowany i nic się w jego sprawie nie zmieniło. Co jeszcze można zrobić? - Najlepszą odpowiedź nagrodzimy :-)[/QUOTE] czy odpowiedz brzmi:) RAMZES ZOSTAJE Z WAMI NA ZAWSZE:) dostane nagrode??;) Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Lolcia........:) cos Ty taka do nagrody wyrywna?.....:):) Quote
Rodzinkowo Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ramzes się zadomowił to prawda. Razem z nim miałbym 4 psów!!!! Najbardziej denerwuje mnie jak niszczą mi bukszpana, tuje a ostatnio zjadły młode drzewka owocowe nie czekając na plony - min 3 lata czekania. Ramzes boi się burzy, rozwala kojec, na zimę trzeba go modnie ubierać, obszczekuje wszystkie koty i ptaki, wdzięczy się do wszystkich na spacerach, jest zarozumiały i tak można wymieniać i wymieniać. Jednak to co najważniejsze jest od dzisiaj Rodzinkowa. Nikt nie jest doskonały i dla tego pasuje do nas. Szanowna Lolalola jako że ma najlepszą intuicję w nagrodę dowie się pierwsza kiedy będziemy potrzebowali wsparcia (lekarz, karma, wczasy w SPA). Pozdrawiamy i zamykamy wątek Ramzesa. PS. Poproszę o wyczyszczenie internetu z ogłoszeń adopcyjnych. :-) Quote
Lolalola Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes się zadomowił to prawda. Razem z nim miałbym 4 psów!!!! Najbardziej denerwuje mnie jak niszczą mi bukszpana, tuje a ostatnio zjadły młode drzewka owocowe nie czekając na plony - min 3 lata czekania. Ramzes boi się burzy, rozwala kojec, na zimę trzeba go modnie ubierać, obszczekuje wszystkie koty i ptaki, wdzięczy się do wszystkich na spacerach, jest zarozumiały i tak można wymieniać i wymieniać. Jednak to co najważniejsze jest od dzisiaj Rodzinkowa. Nikt nie jest doskonały i dla tego pasuje do nas. Szanowna Lolalola jako że ma najlepszą intuicję w nagrodę dowie się pierwsza kiedy będziemy potrzebowali wsparcia (lekarz, karma, wczasy w SPA). Pozdrawiamy i zamykamy wątek Ramzesa. PS. Poproszę o wyczyszczenie internetu z ogłoszeń adopcyjnych. :-) phiiiii,myslalam,ze chociaz cukierka dostane;) a powaznie,TO STRASZNIE SIE CIESZE,ZE RAMZES JUZ ZNALAZL SWE MIEJSCE NA SWIECIE:) Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Ksieciunio ma dom! Jak przestane plakac to napisze jak finanse Ramzia.....:) Quote
Recommended Posts