Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W kwietniu.......04 kwietnia minie rok jak Ramzio jest u Rodzinkowo........:) Zawsze tak jest, ze na poczatku mase osob jest na watku ...... ale pozniej w miare uplywu czasu ludzi ubywa...... a jak jeszcze psiakowi jest jak w niebie....:) ma ubranka....:) jest dopieszczany to watek pomalu umiera.......

Posted

Ja mam Ramzia w subskrybcjach, więc często do niego zaglądam :-) Nie jesteście sami :-) Nie mam po prostu co pisać :-( No, ale chociaż wysyłam dużo ciepłych myśli chłopakowi

Posted (edited)

[quote name='Lolalola']sugerujesz cos...?bikinii...???heheheh

.... chłopak dobrze się prezentuje w każdym wcieleniu :)
bikini to chyba było by dobre dla jego "I love you" .. kto wie może mu się trafi jakaś "laska" kiedyś :)

............................
Aimez - potrzebne aktualne ogłoszenia dla Ramzesa ? bo mam wykupiony pakiet ..

Edited by kama210
Posted

Ramzesowi niedługo wybije rok na tymczasie. Trzeba chyba to zmienić. Tak dłużej już być nie powinno. Ramzes miał (tak mi się wydaje) odpowiednią liczbę zdjęć, odpowiedni opis jego osoby, był cudownie ozdrowiony, był ogłaszany na różnych wątkach, cały czas był promowany i nic się w jego sprawie nie zmieniło. Co jeszcze można zrobić? - Najlepszą odpowiedź nagrodzimy :-)

Posted

[quote name='Rodzinkowo']Ramzesowi niedługo wybije rok na tymczasie. Trzeba chyba to zmienić. Tak dłużej już być nie powinno. Ramzes miał (tak mi się wydaje) odpowiednią liczbę zdjęć, odpowiedni opis jego osoby, był cudownie ozdrowiony, był ogłaszany na różnych wątkach, cały czas był promowany i nic się w jego sprawie nie zmieniło. Co jeszcze można zrobić? - Najlepszą odpowiedź nagrodzimy :-)[/QUOTE]
czy odpowiedz brzmi:)
RAMZES ZOSTAJE Z WAMI NA ZAWSZE:)

dostane nagrode??;)

Posted

Ramzes się zadomowił to prawda. Razem z nim miałbym 4 psów!!!!
Najbardziej denerwuje mnie jak niszczą mi bukszpana, tuje a ostatnio zjadły młode drzewka owocowe nie czekając na plony - min 3 lata czekania. Ramzes boi się burzy, rozwala kojec, na zimę trzeba go modnie ubierać, obszczekuje wszystkie koty i ptaki, wdzięczy się do wszystkich na spacerach, jest zarozumiały i tak można wymieniać i wymieniać.
Jednak to co najważniejsze jest od dzisiaj Rodzinkowa. Nikt nie jest doskonały i dla tego pasuje do nas.
Szanowna Lolalola jako że ma najlepszą intuicję w nagrodę dowie się pierwsza kiedy będziemy potrzebowali wsparcia (lekarz, karma, wczasy w SPA). Pozdrawiamy i zamykamy wątek Ramzesa. PS. Poproszę o wyczyszczenie internetu z ogłoszeń adopcyjnych. :-)

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Ramzes się zadomowił to prawda. Razem z nim miałbym 4 psów!!!!
Najbardziej denerwuje mnie jak niszczą mi bukszpana, tuje a ostatnio zjadły młode drzewka owocowe nie czekając na plony - min 3 lata czekania. Ramzes boi się burzy, rozwala kojec, na zimę trzeba go modnie ubierać, obszczekuje wszystkie koty i ptaki, wdzięczy się do wszystkich na spacerach, jest zarozumiały i tak można wymieniać i wymieniać.
Jednak to co najważniejsze jest od dzisiaj Rodzinkowa. Nikt nie jest doskonały i dla tego pasuje do nas.
Szanowna Lolalola jako że ma najlepszą intuicję w nagrodę dowie się pierwsza kiedy będziemy potrzebowali wsparcia (lekarz, karma, wczasy w SPA). Pozdrawiamy i zamykamy wątek Ramzesa. PS. Poproszę o wyczyszczenie internetu z ogłoszeń adopcyjnych. :-)

phiiiii,myslalam,ze chociaz cukierka dostane;)
a powaznie,TO STRASZNIE SIE CIESZE,ZE RAMZES JUZ ZNALAZL SWE MIEJSCE NA SWIECIE:)