ulana Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 No ja też już jestem, ale Ciebie - widzę - znów nie ma... Quote
Saththa Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Jambuszek jak zwykle :) przychodzi smaka narobi i znika :nonono2: :calus: tak mnie sie marzy ze wrócisz do nas na stałe :) 1 Quote
Saththa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 To moze jako prezent na mikołaja? :D Auuuuuuuuuu tak se powyję do Jambuszka :D Quote
jambi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Margi mi pomogła odnaleźć wątek, to może w końcu zacznę tu bywać :-P 1 Quote
malawaszka Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 co mam zrobić kurna żeby mi się to wyświetlało w subskrypcjach? Quote
Margi Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Chyba trzeba nacisnąć na górze po prawej strony śledź ten temat. Mnie Jambi została ze starego dogo. Quote
jambi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 A mi również nie wyświetla się w subskrypcjach, w sumie to tu nawet nie ma subskrypcji tylko jakieś coś "moja zawartość" i "lubiana zawartość" Wasia, to sobie poczekacie :-P obawiam się, że niekoniecznie snuć będę długie opowieści rodem z dawnych czasów bo to trudne nieco przy użyciu telefonu... No i nie ogarniam wstawiania zdjęć Ale fajnie że jesteście <3 Quote
jambi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 No proszę, zdublowałam się hihihi..... Quote
wilczy zew Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Wszystkich obleciała a do nas nie przyszła Quote
jambi Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Wszystkich obleciała a do nas nie przyszła A bo Wy mi się W subskrypcjach nie wyświetlili!!! :-( Ale za chwilę nadrobić! :-D O jak mi emotikonek brakuje! Grrrrr..... Heeeej :D Hej heeej :-D witaj!! Jak fajnie zobaczyć że po tak długiej nieobecności starzy znajomi zaglądają A i nowych zawsze miło powitać :-) Wpraszam się do Cię Witam w moich skromnych progach, miałyśmy co prawda możliwość zamiany paru zdań ale nie tu ;-) Quote
jambi Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 No ja myślę :-D jakże by tak mogłoby Cie nie być, wszak Twe wyznanie miłości zapisane jest w mojej galerii ;-) Brak jednak kilku osób lilo, fides, Tekli, Watahy.... Quote
jambi Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Ależ gdzieżby! Moja absencja to moja absencja :-) Przypomniałam sobie po prostu jak to kiedyś fajnie było i żal mi się trochę zrobiło :-( Quote
Saththa Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 No ja myślę :-D jakże by tak mogłoby Cie nie być, wszak Twe wyznanie miłości zapisane jest w mojej galerii ;-) Brak jednak kilku osób lilo, fides, Tekli, Watahy.... kocham kocham.. :) Lilo nie widzialam dawno.... Kingi tak samo, Magda juz wiesz ze nie lubi nowego glupiego a Wataha mogla jeszcze nie ogarnac :p Quote
WATACHA Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Ja bywam, ale nie mam siły pisać, bom zmęczona :P Quote
jambi Posted April 2, 2015 Author Posted April 2, 2015 Wataha, ale znaka jakiegoś że jesteś dać możesz ;-) Kinga myślę też się obraziła na nowe d. Na fb bywa. Wiecie, muszę się postarać i przysiąść do jakiegoś komputera, bo na tej telefonów klawiaturze to za wiele nie napiszę... No i wyświetla mi się to tak że straszliwie niewygodnie. Ogólnie albo czytam albo piszę, dwóch funkcji nie bardzo daje się ogarnąć a o cytowaniu czy zdjęciaach mogę wogóle zapomnieć... Quote
ulana Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Kinga jeszcze przed nowym dogo rzadko bywała. Mała, pies, praca, dom - dużo tego. :) Quote
Recommended Posts