Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam wrażenie, że czytałam kiedyś, że AGA35 dysponuje kontem PayPal.
Jeśli się mylę, służę pomocą, mogę podać swoje i natychmiast po wpływie pieniędzy przekazać równowartość na polskie konto AGA35

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziekuje za info :)
Mialybyscie cos przeciwko gdybym porobila mu troche ogloszen z opisem jego sytuacji i prosba o DT i kase?
(potrzebowalabym dobre zdjecia, najlepiej na maila [email][email protected][/email] , jakis telefon stacjonarny (czynny choc godzinke na dobe) oraz konto do ewentualnych wplat zza granicy -czasem wystawiam na polonijnych stronach Francji i USA; chyba, ze wolicie tylko polskie strony?).

Posted

Przed chwileczka wpłynęły na moje konta PayPal pieniążki :)
[COLOR=blue][B][SIZE=3]
150 zł dla Nexta od edyta12 [/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=blue][B][SIZE=3]!!![/SIZE][/B][/COLOR] :loveu:

Dziękujemy - bardzo, bardzo serdecznie :multi:

Już przelałam na konto AGA35

Posted

i na moje już także wpłyneły OGROMNIE DZIĘKUJĘ :-) ( już je przelałam na konto hoteliku )

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1167/b648c7f379eae43c.jpg[/IMG]

Posted

to super, moze jakies nowe fotki:)
tak sobie o nim wczoraj myslalam, bo ja mam 10 miesiecznego rottweiler'a ktory wrecz zamecza ludzi taki jest komunikatywny i kocha towarzystwo, a next wydaje sie byc przeciwienstwem? nie szuka kontaktu za bardzo? jaki on ma charakter?

Posted

Jak bardzo nie toleruje? tzn. widzisz jakakolwiek szanse, ze moglby zaczac tolerowac innego psa gdyby mial z nim kontakt przez ogrodzenie -przez kilka tygodni, a dopiero pozniej biegalyby razem?