Romka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zgłosiłam Tinę do lecznicy,jest prawdopodobnie w ciąży... Quote
kajkoowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Trzeba się było tego spodziewać - suka w trakcie cieczki i dwa psy. No niestety. Quote
argusiowa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 hm...może system powinien działać inaczej...może suki powinny być steryzliowane od razu po trafieniu do schroniska a nie przed adopcją... Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jak mnie poinformowała p.doktor Tinka jest już dziś w lecznicy na zabiegu sterylizacji... Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A tu Tinka w sobotę,chyba troszkę zaokrąglona... Quote
Romka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tina już w schronisku,chyba trochę przestraszona bo ogonek miała podwinięty.W sobotę obowiązkowe głaskanie...zadzwonię jutro do schroniska,żeby zobaczyli czy nie gryzie rany na brzuszku.Biedna mała. Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Tinka w nadal szaleje i nic po niej nie widać. Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Kaju oglądałaś jej brzuszek?Wczoraj jak byłam po Mimi to była trochę niepewna,ogonek pod siebie chowała... Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Kaju oglądałaś jej brzuszek?Wczoraj jak byłam po Mimi to była trochę niepewna,ogonek pod siebie chowała...[/QUOTE] Nie oglądałam, bo jej boks nie był ze mną na spacerze. Skakała normalnie i się łasiła, nie była przestraszona. Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Byli chłopcy?Czy byłyście same?[/QUOTE] Byłam ja, Błażej z bratem (chyba), Ada z koleżanką i bardzo miła pani z córeczką, wyprowadziły Fuksa i tego nowego szczeniaka. Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Kaja10014']Byłam ja, Błażej z bratem (chyba), Ada z koleżanką i bardzo miła pani z córeczką, wyprowadziły Fuksa i tego nowego szczeniaka.[/QUOTE] Byłaś dziś głównodowodzącą jak sądzę...? Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Byłaś dziś głównodowodzącą jak sądzę...?[/QUOTE] Tak jest! Odpinałam, zapinałam na spacer i robiłam zdjęcia :) A pan Damian pytał, czemu dziś taka mała ekipa :lol: Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Kaja10014']Tak jest! Odpinałam, zapinałam na spacer i robiłam zdjęcia :) A pan Damian pytał, czemu dziś taka mała ekipa :lol:[/QUOTE] Super,na Ciebie zawsze można liczyć!:lol:Dostałaś wczoraj mojego esemesa?Wróciłam póżno od Mimi... Quote
kajkoowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Romka']Super,na Ciebie zawsze można liczyć!:lol:Dostałaś wczoraj mojego esemesa?Wróciłam póżno od Mimi...[/QUOTE] :oops: Pomimo, ze odpadły mi palce a aparat zamarzł było fajnie, jak zawsze :) Tak, dostałam ;) Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Trzeba było panu Damianowi powiedzieć, że ekipa jest młoda ale nie mała, no! :-D Dzisiaj byłyście seniorkami :-D Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 :-D[quote name='mamanabank']Trzeba było panu Damianowi powiedzieć, że ekipa jest młoda ale nie mała, no! :-D Dzisiaj byłyście seniorkami :-D[/QUOTE] Pan Damian stęsknił się za mną...:-D Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']aż mdleje na Twój widok! :-D[/QUOTE] Wiem,on stęsknił się za Tobą bo rzadko widuje Cię w schronisku...:diabloti::-D Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 nie moja wina, że jak przychodzę to go nie ma ;-) ale i tak mdleje na Twój widok :-) - Panie Damianie, tęsknił Pan za nami? - NIE! - odpowiada Pan Damian niezmiennie ha ha ha Quote
Recommended Posts