Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina już w schronisku,chyba trochę przestraszona bo ogonek miała podwinięty.W sobotę obowiązkowe głaskanie...zadzwonię jutro do schroniska,żeby zobaczyli czy nie gryzie rany na brzuszku.Biedna mała.

Posted

[quote name='Romka']Kaju oglądałaś jej brzuszek?Wczoraj jak byłam po Mimi to była trochę niepewna,ogonek pod siebie chowała...[/QUOTE]
Nie oglądałam, bo jej boks nie był ze mną na spacerze. Skakała normalnie i się łasiła, nie była przestraszona.

Posted

[quote name='Romka']Byli chłopcy?Czy byłyście same?[/QUOTE]
Byłam ja, Błażej z bratem (chyba), Ada z koleżanką i bardzo miła pani z córeczką, wyprowadziły Fuksa i tego nowego szczeniaka.

Posted

[quote name='Kaja10014']Byłam ja, Błażej z bratem (chyba), Ada z koleżanką i bardzo miła pani z córeczką, wyprowadziły Fuksa i tego nowego szczeniaka.[/QUOTE]
Byłaś dziś głównodowodzącą jak sądzę...?

Posted

[quote name='Romka']Byłaś dziś głównodowodzącą jak sądzę...?[/QUOTE]
Tak jest! Odpinałam, zapinałam na spacer i robiłam zdjęcia :)
A pan Damian pytał, czemu dziś taka mała ekipa :lol:

Posted

[quote name='Kaja10014']Tak jest! Odpinałam, zapinałam na spacer i robiłam zdjęcia :)
A pan Damian pytał, czemu dziś taka mała ekipa :lol:[/QUOTE]
Super,na Ciebie zawsze można liczyć!:lol:Dostałaś wczoraj mojego esemesa?Wróciłam póżno od Mimi...

Posted

[quote name='Romka']Super,na Ciebie zawsze można liczyć!:lol:Dostałaś wczoraj mojego esemesa?Wróciłam póżno od Mimi...[/QUOTE]
:oops: Pomimo, ze odpadły mi palce a aparat zamarzł było fajnie, jak zawsze :)
Tak, dostałam ;)

Posted

:-D[quote name='mamanabank']Trzeba było panu Damianowi powiedzieć, że ekipa jest młoda ale nie mała, no! :-D

Dzisiaj byłyście seniorkami :-D[/QUOTE]
Pan Damian stęsknił się za mną...:-D