Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Tince nalezy się dobry dom.Pamiętam ją ze spacerów nad rzeką jeszcze z właścicielami,była bardzo przestraszona,a teraz w schronisku juz jest inaczej ,cieszy się na nasz widok.Bardzo zmieniła się na korzyść.

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo potrzebuje!Jak zobaczyła mnie w niedziele to tak bardzo sie cieszyła,ze nie wiedziała co ma zrobic najpierw czy kręcic sie w kółko czy skakac do góry!

Posted

argusiowa napisał(a):
Romcia ja na Twój widok tez nie wiem czy skakać z radości czy jak ? ;D

Do góry Tinuś :D

Argusiowa doceniam!Mam to samo jak zrobisz allegro psiakom lub wystawisz moje fanty na allegro!:razz:A ja dzis byłam znów w schronisku i znów Tinka tańczyła na mój widok!:lol:

Posted

Ona tak bardzo cieszy się na nasz widok,az piszczy.Teraz siedzi w boksie Antosia i Tobi terroryzuje cały boks,Tinka boi sie Tobiego.Miałąm dzis zapytanie o Tinkę,ale uznałam,ze to nie jest dom dla niej .Pan chciał psiaka do kojca,cały dzień miała siedziec w kojcu a wieczorem miała biegać po podwórku.Żadnego kontaktu z ludzmi a ona potrzebuje obecności ludzi.I podziękowałam...

Posted

Znów miałam zapytanie o Tinkę.Kiedy przedstawiłam panu warunki adopcji to przy wizycie przedadopcyjnej zapadła cisza w słuchawce telefonu a kiedy powiedziałam o sterylizacji pan powiedział,ze nie zgadza się i to juz koniec rozmowy bo on nie chce takiego psa.Jego suczka zmarła przy porodzie rok temu.Pan dzwonił z Rybnika.No cóż...