Romka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Tak Tince nalezy się dobry dom.Pamiętam ją ze spacerów nad rzeką jeszcze z właścicielami,była bardzo przestraszona,a teraz w schronisku juz jest inaczej ,cieszy się na nasz widok.Bardzo zmieniła się na korzyść. Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wysłałam wczoraj wątek pani,która pytała o Sonię!Na razie cisza! Quote
kajkoowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Trzymam kciuki, bo Tinka strasznie potrzebuje bliskości człowieka! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bardzo potrzebuje!Jak zobaczyła mnie w niedziele to tak bardzo sie cieszyła,ze nie wiedziała co ma zrobic najpierw czy kręcic sie w kółko czy skakac do góry! Quote
argusiowa Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Romcia ja na Twój widok tez nie wiem czy skakać z radości czy jak ? ;D Do góry Tinuś :D Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 argusiowa napisał(a):Romcia ja na Twój widok tez nie wiem czy skakać z radości czy jak ? ;D Do góry Tinuś :D Argusiowa doceniam!Mam to samo jak zrobisz allegro psiakom lub wystawisz moje fanty na allegro!:razz:A ja dzis byłam znów w schronisku i znów Tinka tańczyła na mój widok!:lol: Quote
Romka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nie chce,zebym odchodziła i cieszy sie tak jak na zdjęciach z Sonią.Całe zębole na wierzchu! Quote
sylwiaso Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Dziewczyny jakie są wielkie wasze serca-a psiaki czują! Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Wysłałam mail do pana z wątkiem Tinki(pan pytał o Milcię)i Tinka urzekła pana.ma negocjowac z zoną.Czekamy zatem co z tego wyniknie. Quote
Romka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ona tak bardzo cieszy się na nasz widok,az piszczy.Teraz siedzi w boksie Antosia i Tobi terroryzuje cały boks,Tinka boi sie Tobiego.Miałąm dzis zapytanie o Tinkę,ale uznałam,ze to nie jest dom dla niej .Pan chciał psiaka do kojca,cały dzień miała siedziec w kojcu a wieczorem miała biegać po podwórku.Żadnego kontaktu z ludzmi a ona potrzebuje obecności ludzi.I podziękowałam... Quote
mamanabank Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 I bardzo dobrze! Bez sensu taki dom, w schronisku ma lepsze warunki. Gorzej, że prędzej czy później taki ktoś znajdzie psa dla siebie... Quote
Romka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Znów miałam zapytanie o Tinkę.Kiedy przedstawiłam panu warunki adopcji to przy wizycie przedadopcyjnej zapadła cisza w słuchawce telefonu a kiedy powiedziałam o sterylizacji pan powiedział,ze nie zgadza się i to juz koniec rozmowy bo on nie chce takiego psa.Jego suczka zmarła przy porodzie rok temu.Pan dzwonił z Rybnika.No cóż... Quote
Paula03 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Tina chowała się za pana Damiana przed Tobim: Quote
Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Mała Tinka poznaje jeszcze mniejszą dziewczynkę,która od niedawna jest w schronisku. A tu Tinka poznaje Aresa. Quote
Recommended Posts