Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowy domek Tinki,jej nowa opiekunka,właśnie dojeżdzają do Łowicza...za chwilę Tinka pożegna schronisko na zawsze...rany jak się cieszę:lol::lol::lol:,tej małej niuni należy się dobry domek...:lol:

Posted

Właśnie wróciłam z dworca gdzie zawiozłam ze schroniska Tinkę i jej nową opiekunkę.Nowa opiekunka jest ciepłą,bezpośrednią osobą...BARDZO SIĘ CIESZĘ,ŻE MOGŁAM PANIĄ POZNAĆ.Tinka troszkę przestraszona w schronisku,poza schroniskiem natychmiast ożywiła się,bez problemu wsiadla do samochodu i weszła na kolana swojej opiekunki zupełnie bez strachu.Kiedy wysiadłyśmy pod dworcem Tinka była gotowa na spacerek,ogon w górę i pełna gotowość spacerowa.Już widać,ze Tina zaakceptowała swoją opiekunkę bo jak odchodziłam nie ja byłam ważna tylko nowa pani i spacerek na trawniku przed dworcem.A to znaczy,ze Tinka juz wie,ze to będzie jej domek... Teraz czeka ją jeszcze spotkanie z dwiema suczkami w domu...mam nadzieję,ze sie polubią...Pani zna się na zwierzętach i na pewno sobie poradzi...DOSTAŁYŚMY DO SKARPETY 50 ZŁ.BARDZO DZIĘKUJEMY!

Posted

Dzwoniłam dziś rano do nowego domku Tiny i oczywiście wczoraj jeszcze w czasie podróży...Tinka to urodzona podrózniczka,cudnie zniosła podróż śpiąc z łepkiem na kolanach swojej nowej opiekunki...deprymował ja jedynie duży ruch na peronach i mijani ludzi,których było bardzo dużo...kiedy wsiadała do pociągu to spała słodko...pewnie nareszcie było jej ciepło.Do domu dziewczyny przyjechały ok.22 00.Starsza suczka spokojnie przyjęła Tinkę,młodsza trochę powarkiwała...ale Tinka nie pozostała jej dłużna...Tinka poszukała sobie miejsca w domku dla siebie i bardzo spodobało jej się łózko...widać,ze był to psiak domowy.Pani powiedziała mi ,ze myślała,ze będzie gorzej,póki co nie jest zle.Zdjęcia z domu będą jutro.

Posted

Romka wsadziła mnie do samochodu i robi zdjęcia...ja patrzę czy tym samochodem dojedziemy na dworzec...
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/49ed85911ced89bbe79b2e5ba2922ad0,10,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/7299ca10e65a87ec316d91adc10e9fd8,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

No i dojechaliśmy na dworzec...za chwilę pójdę na spacer...a potem pojadę do domu...
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/a8b4dc8fa19c8b20e3cd5ecbc4c20da8,10,19,1.jpg[/IMG]

• 1 month later...
Posted

O to samo zapytałam,"jak sobie radzi?",pani odpowiedziała,ze z księżniczkami radzi sobie bardzo dobrze i szybko uczy się nowych rzeczy i nie boi się nowości...Tinka boi się tylko dużych mężczyzn...w schronisku była na początku wycofana ale w domu powoli rozkwita...super...niech żałują ci co ją oddali...