Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Asik wierz nam, jest dobrze!!;)[/QUOTE]

w dzisiejszych czasach to zaden problem dowiedziec sie ,gdzie mieszkacie i powrzuca Wam po kilka psow.Nie wkurzajcie mnie:lol:

Posted

Zapraszam na bazarek - [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249727-Na-cztery-cele-czego-tu-nie-ma-%29-do-20-01-godz-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249727-Na-cztery-cele-czego-tu-nie-ma-%29-do-20-01-godz-22-00[/URL]

Jeżeli coś uda nam się utargować, kawałek będzie dla Miśka lub któregoś z jego kumpli :)

Posted

Jestem,zasilacz do kompa umarl w sobote po poludniu.Sa obydwa,bialy i czarny,k...W ogole to zle policzylam psy,i wcale nie jest ich 30 ,tylko 31.Drobna pomylka,sorry.Amstaff zostal Alfim,a nibylabek-Filipem,ale tak roboczo.Filipek jest uhahahany po pachy,odkad nie siedzi z Alfim.Alfi jest smutny i spragniony pieszczot,tuli sie przez kraty i skomli.Nie jestem jakos bardzo wredna,wiec go myziam ,ale jego spojrzenie tych kaprawych oczek mnie rozwala psychicznie.No i nikt ich nie szuka!Musze cos wymyslec z Alfim,jakies przemeblowanie,bo siedzi w budzie kaukaza,za duzej i mu zimno,ale koncepcja na razie sie nie pojawia.Mam prawie same samce.

Posted

Aha,i lezalo pod plotem w paczce 18 kg Brita dla juniorow z moim nazwiskiem ,wiec wzielam i Bog zaplac,bardzo sie akurat przydalo,tylko nie mam zielonego pojecia od kogo.

Posted

Uff - nareszcie wiadomości. I te dobre( karma, 31 a nie tylko :evil_lol: 30 psów - nie bij!! ;)), no i te gorsze - głównie samce i kaprawooki i z charakterkiem - Alfi. A może (znasz je dobrze), jakichś innych panów(nie Alfi, nie, nie), zakwaterować razem?(nie znam warunków u Ciebie). Słyszałam wielokrotnie, że panowie, rozwiązują sprawę kto kogo słucha szybko i niekoniecznie krwawo. Za to - na czas dłuższy :). Panie, będą co chwila sprawdzać(między sobą), czy nic się nie zmieniło i czy faktycznie to ona ma słuchaćjej? I często niestety, krwawo to siękończy, Ja mam taki problem(pod kontrolą)z dwiema Paniami ONkami . Moją Bliss i tą drugą z rodziny. Spotkania są co prawda, niezbyt częste, ale obie panie co i rusz chcą sprawdzić która teraz rządzi, a która - słucha ;)

Posted

[quote name='Marycha35']Asik, a osoby od Astów nic????? Nikt nie pomoże??? Szkoda bidaka...[/QUOTE]

Dzwonilam do b konkretnej babeczki od astow,tylko chyba musze sie przypomniec.Oglaszac beda,maja wspomoc karma.Maja tez sporo dt,ale nie wezma go,skoro sie rzuca na inne.

Posted

[quote name='konfirm13']Uff - nareszcie wiadomości. I te dobre( karma, 31 a nie tylko :evil_lol: 30 psów - nie bij!! ;)), no i te gorsze - głównie samce i kaprawooki i z charakterkiem - Alfi. A może (znasz je dobrze), jakichś innych panów(nie Alfi, nie, nie), zakwaterować razem?(nie znam warunków u Ciebie). Słyszałam wielokrotnie, że panowie, rozwiązują sprawę kto kogo słucha szybko i niekoniecznie krwawo. Za to - na czas dłuższy :). Panie, będą co chwila sprawdzać(między sobą), czy nic się nie zmieniło i czy faktycznie to ona ma słuchaćjej? I często niestety, krwawo to siękończy, Ja mam taki problem(pod kontrolą)z dwiema Paniami ONkami . Moją Bliss i tą drugą z rodziny. Spotkania są co prawda, niezbyt częste, ale obie panie co i rusz chcą sprawdzić która teraz rządzi, a która - słucha ;)[/QUOTE]

Boje sie takich eksperymentow,mam wrazenie,ze ci,co w boksach,to wszyscy duzi i po*******eni.Jak ktorys mniejszy i normalny,to siedzi z reszta w domu.W boksach sa prawie takie,ktore pzrez kraty probuja innemu odgryzc ogon,albo chronione krata takie,ktore dalyby sobie ten ogon odgryzc.Cos wymysle.Z tego wymyslania,to kiedys zapomnielismy i suke w cieczce polaczylismy z samcem,na szczescie staruszkiem.Moj syn:a to go nie wykastrowalismy jeszcze?
A Ty sie przyznaj,Konfirm,myslalas,ze mnie amstaff zezarl?

Posted

[IMG]https://m.ak.fbcdn.net/scontent-a.xx/hphotos-prn2/1535563_589518757783195_1341171920_n.jpg[/IMG]

Moje dziecki z Grizzli-polowczarek,a pol-kaukaz ,no i na dole kawalek szkockiego teriera.

Posted (edited)

Śliczne stadko:):):):)
Edit: Ludkowie kto jest z Dogo od haszczaków??:) Potrzebuję namiary, bo jeden śliczny i potwornie smutny haszcz wylądował w schronie w Łowiczu, trzeba mu pomóc!

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='yumanji']Boje sie takich eksperymentow,mam wrazenie,ze ci,co w boksach,to wszyscy duzi i po*******eni.Jak ktorys mniejszy i normalny,to siedzi z reszta w domu.[B]W boksach sa prawie takie,ktore pzrez kraty probuja innemu odgryzc ogon,albo chronione krata takie,ktore dalyby sobie ten ogon odgryzc[/B].[B]Cos wymysle.[/B]Z tego wymyslania,to kiedys zapomnielismy i suke w cieczce polaczylismy z samcem,na szczescie staruszkiem.Moj syn:a to go nie wykastrowalismy jeszcze?
[B]A Ty sie przyznaj,Konfirm,myslalas,ze mnie amstaff zezarl?[/B][/QUOTE]

Tego wymyślania - nie zazdroszczę:shake:. Przy takich "typach i typkach", to kwadratura koła.......... A amstaf [B]Ciebie [/B]miał zeżreć? Never! Z tego co piszesz to twarda jesteś i by biedak zęby połamał ;).
A zdjęcie Synów z z Grizzli - cudo :). Fajne chłopaki i super pies :)

Posted

Grizzli jest dziewczyna i jedna z ukochanszych,ma ponad 11 lat i dlugo udawala leonbergera,bo kaukazy nie moga pracowac w dogoterapii.Chodzila do szkoly specjalnej do dzieciakow,i do domu malego dziecka,a teraz jeszcze bywa na lekcjach z psem w szkole i w pzredszkolu.Jest taki matolek kaukazi,nic z owczarka,ale ja ja uwielbiam.Ma taki koci charakter i te swoje kaukazie schizy.Nie lubi sie przytulac dluzej niz 15 sekund,bo sie czuje nieswojo,ale na innych klapie ,bo skoro ona sie nie przytula ,to reszcie tez nie wolno.To ta,ktora broni i pilnuje owczarki Yumy przy misce.
Bardzo mi pochlebia ,moja droga Konfirm,Twoja opinia na moj temat.Musze tez przyznac,z wielkim zadziwieniem,ze sie zakochalismy w tym amstaffie.Jest przeslodki!chyba zwariowalam,ale naprawde jest uroczy.

Posted

[quote name='yumanji']

Musze tez przyznac,z wielkim zadziwieniem,ze sie zakochalismy w tym amstaffie.Jest przeslodki!chyba zwariowalam,ale naprawde jest uroczy.[/QUOTE]

No to się teraz uśmiałam :)
Widzisz, one jednak mają w sobie to coś ;)

Posted

Nie wiem,co maja ,ale on jest naprawde przeslodki,choc boje sie tych jego oczu.Paszcze ma szeroka jak krokodyl,brrrr.....Przysuwa sie bokiem do krat i podnosi lapke,zeby go drapac pod pacha.