cancer43 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Uwielbiam takie ucholce ! Ośliny,myślałby kto - kto sie przezywa,sam się tak nazywa :eviltong: Quote
asiuniab Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 fajne uchole takie sterczolce, takie mi się najbardziej lubię:) Quote
yumanji Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='cancer43']Uwielbiam takie ucholce ! Ośliny,myślałby kto - kto sie przezywa,sam się tak nazywa :eviltong:[/QUOTE] Wlasnie.Jaanka-nie maja akt zdjec,bo sa za szybkie na moj aparat.Sa za mlode na ciachniecie,maja 7my.Jest jeszcze bezowy samiec,taki jak te ucholcowe,tylko mni wiekszy.Oglaszane nie sa[SIZE=3][B].Im by sie najbardziej przydaly dt w miescie,[/B][/SIZE]bo to sa wiejskie dzikusy i panikarze,tu jest problem.U jakis doswiadczonych osob,ktore naucza je manier,bo inaczej to bedzie ciezko.Jedna wrocila juz z adopcji. Quote
yumanji Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='anett']o matko:D a Mambie te ucholce tak stoją czy tylko je akurat podwiało:-D no nie mówiłam, że ośliny;)[/QUOTE] Nie podwialo,bo tam nie wieje,same stoja. Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']Jesteś na fb?[/QUOTE] W ogole tak,a teraz ide spac,bo umre. Quote
mala_czarna Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Do szczeniaków to jakoś zwykle nie miałam zbytniego pociągu, w sensie, że owsze4m, fajne, ale nie umiem tak na ich widok ochać i achać :) Za to Wilk - boski kudłacz!! Nie ma jakiejś pojedynczej fotki? Ile on ma? duży? :) Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6775/warszawa209.jpg[/IMG] Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [IMG]http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2010/349/e/a/38_by_frecklydog-d34wwbs.jpg[/IMG] Quote
bela51 Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jakie śliczne te podrostki owczarkowate :loveu: Tylko brać i kochac :lol: Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Pytałam o fb bo dziewczyny mówią że warto tam szukać domów i pomocy dla psów. Ja nie jestem zarejestrowana więc tylko powtarzam. Quote
mala_czarna Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Śliczny jest Wilk! I sporawy :) Kilka słów jak napiszesz to wrzucę go na FB, i na grupy do adopcji :) Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='bela51']Jakie śliczne te podrostki owczarkowate :loveu: Tylko brać i kochac :lol:[/QUOTE] A nie ma problemu...ile sztuk Ci wyslac? Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']Pytałam o fb bo dziewczyny mówią że warto tam szukać domów i pomocy dla psów. Ja nie jestem zarejestrowana więc tylko powtarzam.[/QUOTE] Jestem tam,zamieszczam zdjecia,krzycze na znajomych,zeby udostepniali itd. Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Yumus........:) fajowe towarzystwo masz u siebie.....:) Quote
sylwiaso Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='yumanji']Jestem tam,zamieszczam zdjecia,krzycze na znajomych,zeby udostepniali itd.[/QUOTE]Yumanji jak mam Cię znalesć na facebooku?sylwia z "lasku brzozowego" Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='yumanji']Jestem tam,zamieszczam zdjecia,krzycze na znajomych,zeby udostepniali itd.[/QUOTE] I jest odzew? Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']I jest odzew?[/QUOTE] Tak,nie jest zle....mozna przeczytac w poscie rozliczeniowym na pierwszej stronie...dostalismy sporo karmy,poza tym dwa psy zyskaly wirtualnych opiekunow:malenka Sissi i Szaman.Dla mnie te stale deklaracje sa najwazniejsze,dopoki pies nie pojdzie do adopcji,bo to mnie bardzo odciazy. Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 To cieszę się. Zawsze to trochę nowych możliwości. Tu większość zapsiona i zakocona po uszy. Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']To cieszę się. Zawsze to trochę nowych możliwości. Tu większość zapsiona i zakocona po uszy.[/QUOTE] Tam tez ,wlasnie prowadze od kilku dni krucjate o to,zeby znajomi,ktorych kazdy ma na peczki ruszyli palcem i klikneli 'udostepnij",nawet,jesli nie pzrepadaja za psami.Od czego sie ma znajomych?Wielki wysilek,ale okazuje sie ,ze dla niektorych zbyt wielki. Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Aimez_moi']Yumus........:) fajowe towarzystwo masz u siebie.....:)[/QUOTE] Jak ja przegladam te strony,ze dopiero teraz zauwazylam Twoj wpis?fajowe,tylko troche za duzo.Podeslalabys tel na pw,bo pisanie juz mnie wkurza.Jutro mam zawalony dzien,ale moze potem nadrobimy zaleglosci,co? Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Jedni się męczą ruszając palcem. Inni szczęśliwi i wypoczęci cieszą się domową dogo i felinoterapią.:diabloti: Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']Jedni się męczą ruszając palcem. Inni szczęśliwi i wypoczęci cieszą się domową dogo i felinoterapią.:diabloti:[/QUOTE] Wiesz,szczerze,to od dziecka marzylam o psie,rodzice nie chcieli,ale 27 to jednak za duzo nawet ,jak na mnie.Bolesne jest to,ze nie mozesz kazdemu poswiecic tyle czasu,ile potzrebuje.Dlatego ja nigdy nie mam problemu z rozstawaniem sie z psami przy adopcjach,bo wiem,ze bedzie jedyny,ewent drugi czy tzreci i bedzie mial wiecej frajdy i milosci. Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Wiem. To co napisałam miało zabrzmieć sarkastycznie. Podobnie jest jak przyjeżdżają goście i mówią jak to dobrze jest wylegiwać się w ogrodzie. Jak ładnie wszystko sobie rośnie. :evil_lol: Quote
yumanji Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Samo sobie ladnie rosnie,wiem,znam to.:lol: Quote
Recommended Posts