Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy ktoś mi odpowie, ale ponieważ adoptuję psy z DT proszę podpowiedzcie jak ustrzec się przed tak niefortunną adopcją?
Które osoby w Krakowie znają dobrze tą sprawę. Może należałoby ich kontakt umieścić w pierwszym poście, żeby w razie jakiejkolwiek adopcji psa do Krakowa można byłoby z nimi porozmawiać i sprawdzić czy to nie adres p. Eli
Pani Ela już do Fundacji się nie wybierze, ale będzie polowała po ogłoszeniach
Nie rozumiem czy ta sprawa już definitywnie zakończona? Powinna otrzymać zakaz posiadania zwierząt.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wando, sprawę zna KTOZ, Fundacja Viva, Fundacja Azyl z Łodzi (Ninka) i osoby prywatne, takie jak AgaG (adopcja do tego domu) czy ja (adopcja - w tym przypadku - chyba jedynym - zwrot żywego psa).
Sprawa (jasne dowody, świadkowie i zeznania itp, itd.) została umorzona już dawno :( a cudowna pani Ela wraz z cudowną rodzicielką, pewnie robi, co chce, nadal.

Posted

Ja trafiłam tu wczoraj z apelu na którymś z wątków. Czyżby p. Ela nadal adoptowała psy?! Czy ktoś to kontroluje? Jestem przerażona tym co tu zobaczyłam :(

Boże, w jakim kraju my żyjemy?! Jak to możliwe, że nie ma żadnej siły na takiego "człowieka"?! Smutek, cholerny smutek, złość i bezradność :(