Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Ja pisalnikowałem o 100 plackach.....a nie o 100 kilo weny.....i tak jom zdobędem.....bo kcem.......

Aleś mi narobił tą parówkom......jezu ząbkujem czy co???? Slinotok mom...idem do Tomisia po śliniak....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(...........

Wasz foomfel, Ner(rrr)o[/QUOTE]

Powiedz Dużej żeby strusie czy jakoś tak kupiła. Albo gęsie chociaż.

Rambo znający sie na wielkościach jajek

Posted

[quote name='Isadora7']Powiedz Dużej żeby strusie czy jakoś tak kupiła. Albo gęsie chociaż.

Rambo znający sie na wielkościach jajek[/QUOTE]

Rambuś, ty się puknij... strusie??? Kurzęcze są za duże na Nerusia, to jak on ze strusimi, na taczce je będzie sobie woził?

R(rrr)ulon znający się na wielkościach jajek bardziej

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Rambo mierzyłem... te jajka z lodówki są na mnie za... duże:shake:... buuuuu:-(...........

Rulon, a co byś chciał??? Zresztą takiej weny jak Ty masz, to się nie da... odkupić....

Wasz foomfel, Ner(rrr)o[/QUOTE]

[quote name='keakea']Rambuś, ty się puknij... strusie??? Kurzęcze są za duże na Nerusia, to jak on ze strusimi, na taczce je będzie sobie woził?

R(rrr)ulon znający się na wielkościach jajek bardziej[/QUOTE]

Rulon ja mu dałem wybór, mogą być gęsie. A poza tym może jajami przypakować tak czy nie.

Rambo paker.

Posted

[quote name='keakea']Ty się nie znasz Sopel, baby też mają jajka, tylko w środku - czytałem w Wikipedii.
R(rrr)ulon[/QUOTE]
No teraz to i u mnie Berni spluła monitor... kurde Rulon, jak Ty to chopie robisz????

[quote name='keakea']Dobra, Neruś, tobie odstąpię weny w zamian za zdradzenie, jak być słodziakiem...
R(rrr)ulon [/QUOTE]
Rulon, to proste jest... musisz cały czas dreptać za swoją Aguś, całować Ją, a w nocy przytulać się tam, gdzie tak miarowo stuka puk-puk, puk-puk, puk-puk...
To serce chyba jest, czy cóś...
I jużeś Najsłodszy chopie jest;)

[quote name='keakea']Hiehiehie...
umarłam :-D
Duża Rulona [/QUOTE]
Ło Rulon, patrz - udało mi się Twoją Dużą rozbawić - to może to już działo jakoś, cio? Może już mi coś przesłałeś???
Kurdeś, kochom Cie Chopie (chyba? - wypada tak na forum, czy nie? ale to właśnie słodziakowe jest)
Ner(rrr)o

Posted

...proponowałby, przepiórcze......

Już sobie wyobraziłem Nerusia z tymi strusimi na taczce....no i splułem Selin monitor...jutro pewnie Krzysio oberwie....:diabloti:

Śliniący się Ssssopel

Posted

[quote name='Celina12']...I Ty Rambusie przeciwko mnie?.....[/QUOTE]

Chopie jak jak Brutus istotnie, toć on nie był przeciw, wolał sam...
a ja specjalnie bo wiesz zawsze ściany mają uszy i ktoś może tak uznać, wolałem uprzedzić.

Rambo tłumaczący

Posted

[quote name='keakea']E, Sopel.... a Selin to Ci coś szykuje... widziałem... fioletowe takie :D

R(rrr)ulon[/QUOTE]

Ja bym się bał, sąsiad zamykał kiedyś drzwi i wsadził reke i potem była fioletowa a on robił takie "uuuuuuuuuuuuu"

Rambo unikający fioletu

Posted

[quote name='Isadora7']Powiedz Dużej żeby strusie czy jakoś tak kupiła. Albo gęsie chociaż.
Rambo znający sie na wielkościach jajek[/QUOTE]
No co Ty R(rrr)ambo, chopie - strusie, to więksiejsze łode mnie som... nie dałbym rady...

[quote name='Celina12']...proponowałby, przepiórcze......
Już sobie wyobraziłem Nerusia z tymi strusimi na taczce....no i splułem Selin monitor...jutro pewnie Krzysio oberwie....:diabloti:
Śliniący się Ssssopel [/QUOTE]
No tera polewajta ze mnie, że mi jajek żadnych dopasować ni można...

[quote name='keakea']E, Sopel.... a Selin to Ci coś szykuje... widziałem... fioletowe takie :-D
R(rrr)ulon[/QUOTE]
[quote name='Celina12']Jej a cio to toto fioletowe????? Dobre chociaż w smaku???? [/QUOTE]
Sopel, Ty się nie martw o smak, Ty se pomyśl tylko, że to mogą być... JAJKA PO WYPADKU...
Z poważaniem, PRZERAŻONY NER(RRR)O

Posted

No normalnie mnie zatkało....co tu się wczoraj w nocy działo???

Sopel a Ty nie masz swojego wątku???? Tam nie mogłeś sobie balangi urządzić???? NA wątku Muszieterów imprezkę rozkręcać????

Teraz zamiast myć okna,sprzątać śpi skacowany.....:mad: :shake:...niech no wstanie-pogadamy sobie w cztery oczy.....Głowa siwieje.....:cool3:

Posted

[quote name='Celina12']Rulon On dopiero będzie miała kaca...i to moralnego jak wstanie.....:diabloti:[/QUOTE]

Ja bym prosił o litość dla Sopla. Ja z chłopakami tez się do tego przyczyniliśmy.

Rambo proszący.

Posted

[quote name='Isadora7']Ja bym prosił o litość dla Sopla. Ja z chłopakami tez się do tego przyczyniliśmy.

Rambo proszący.[/QUOTE]

No, i ja tyż proszę... nakręcaliśmy się nawzajem, a teraz... bidny Sopel....
Dołączam do proszącego R(rrr)ambo...
Błagający Ner(rrr)o ;)

Posted

Ależ ja nic fioletowego nie będę mu robić....porozmawialiśmy sobie troszkę......ma swój Wątek????? MA!!!!!

Ma tam kochające Ciotki???? MA!!!!!

Może tam rozrabiać????? Może!!!!!

A tak na marginesie-każdy szanujący się jamnik w podeszłym wieku powinien o tej porze spać!!!!:mad:

A co się uśmiałam....to uśmiałam.....i niektórzy piszą,że weny nie mają....dobre sobie.....:diabloti:

Posted

Hahahaha!!!!oj!ciotki!!ciotki!!!ale Macie świetne humorki:)uśmiałam!się do woli:):):):)cobyśmy robiły bez Tych naszych długaskow:)Sopelków!Rulonków!Pirusiów!...................Amadeuszów!!!hahahaha!

Posted

Co znaczy, że nie będziesz mu nic fioletowego robić? Dawaj adres natentychmiast, Soplu się należy fioletowe, uczciwie wylosowane!!!

[quote name='Celina12']Ależ ja nic fioletowego nie będę mu robić....porozmawialiśmy sobie troszkę......ma swój Wątek????? MA!!!!!

Ma tam kochające Ciotki???? MA!!!!!

Może tam rozrabiać????? Może!!!!!

A tak na marginesie-każdy szanujący się jamnik w podeszłym wieku powinien o tej porze spać!!!!:mad:

A co się uśmiałam....to uśmiałam.....i niektórzy piszą,że weny nie mają....dobre sobie.....:diabloti:[/QUOTE]