Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

Tylko dajcie znać kiedy a robimy następne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..Dumiś zjadła aż jednego pieroga....Panowie nie chcieli-Oni nie jadają niczego co zagramaniczne :diabloti:

Posted

Ania pakuj sie -zaczynam robić sowiety -rano wrócisz do domku :diabloti:,,,bo wiem ,że i tak nie możesz zostać dłużej-przy okazji poznasz miny Konia na żywo :evil_lol::evil_lol:

:mad::mad::mad:-jak mój Zięć....jak można nie lubić pierogów???? No jak????

Posted

[quote name='Celina12']Ania pakuj sie -zaczynam robić sowiety -rano wrócisz do domku :diabloti:,,,bo wiem ,że i tak nie możesz zostać dłużej-przy okazji poznasz miny Konia na żywo :evil_lol::evil_lol:

:mad::mad::mad:-jak mój Zięć....jak można nie lubić pierogów???? No jak????[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[COLOR=Navy][B]
ja lubię wszystkie pierogi:loveu::loveu:

oprócz Ruskich :shake::shake::shake::shake::shake: bleeeeeeeeeeeeeeeeeee:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

Nie kuś bo ja z tych co lubią pojeść i maja gdzieś przybywające centymetry tu i ówdzie.

Mateusz co ty mówisz????? Cud malina mówię ci, a jeszcze ze skwareczkami z boczusia . Kurde, znów mi burczy w brzuchu

Posted

[COLOR=Navy][B]właśnie wiem co mówię, na sam zapach smażonej cebuli i twarogu z ziemniakami robi mi się niedobrze :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

najlepsze są z mięsem, albo z jagodami :multi::multi:[/B][/COLOR]

Posted

:multi::multi::multi: Bunia kochana-witaj Serduszko moje:loveu::loveu::loveu:

Aniuuuuuuuu ja zapianowałam sie już całkowicie....wścieklizna czy co???

Byłam szczepiona????:mad:

Posted

[quote name='brazowa1']tez chce ptysia.....
Tylko moja ostatnia chetka na ptysia zle sie skonczyla,kupilam cos tak wstretnego,ze do tej pory przygladam sie z rezerwa wszelkim kremom.[/quote]

To dlatego, że chciałas zjeść w ukryciu!

Pozdrawiam wszystkich Łasuchów, ja tez uwielbiam ptyski:loveu: