Anulka85 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [SIZE=6][COLOR=Red]WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUUUZO PREZENTOW W DNIU MIKOLAJA[/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [COLOR=Black][SIZE=2]Dzwonilam do Mamci i mam wszystkich pozdrowic od Niej.Bierze rozne leki,a na depresje to 3 razy dziennie:shake::shake: ale mo telefonach od Was czuje sie lepiej:multi:[/SIZE][/COLOR] [/SIZE] Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 niech tylko wroci,to my sie z ta depresja rozprawimy! Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Anulka85']mam nadzieje.....[/quote] pewnie ma celinka depresje,bo daleko od jamnikow,od nas.Bedzie dobrze Anulko. Quote
akucha Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jeszcze ta cholerna depresja :-( Dwa tygodnie, to kawał czasu... Trzymaj się Celinko dzielnie, pamiętamy!!!! Quote
AnkaG Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Celinko nieustannie o Tobie myślimy. :lol: Quote
Kar0la Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [COLOR="Red"][B]13 [/B][/COLOR]dni. :lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Coraz bliżej do powrotu.:loveu: Quote
Anulka85 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jeszcze az 13 dni:shake::shake::shake::shake::shake: moze uda nam sie przyjechac juz w srode przez Mamy przyjazdem...ale nie wiem jeszcze na 100% Mama od pon bedzie musiala nosic przez 24 h holter:shake::shake: Quote
Neris Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Aniu, holtera się nie trzeba bac, to nic nie boli! Quote
JamniczaRodzina. Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [COLOR="Red"][SIZE="6"] Jeszcze 12 dni.[/SIZE][/COLOR] Quote
Anulka85 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 wiem co to jest holter i wiem,ze nie boli......moja kuzynka musiala to nosic wiec wiem o co chodzi... Quote
Kar0la Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Njaważniejsze, że będzie w domu. Tylko jeszcze tyle czasu... Quote
Neris Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Udało mi się dodzwonić do Celinki, z jednej strony tęskni okropnie i taka biedna jest zamknięta w tym szpitalu, ale z drugiej strony ma tam opiekę psychologa, co przy poważnej chorobie jest bardzo ważne. Samemu ciężko sobie poradzić... Quote
AMIŚKA Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ależ przecież CELINKA ma trzech psychojamnikologów w domeczku:multi: którzy nie mogą sie doczekac na jej przyjazd i na otoczenie jej pełną jamnikoterapią:multi: Ja też nie mogę doczekac się CELINKI.................:loveu: Quote
Wiedźma Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='AMIŚKA']Ależ przecież CELINKA ma trzech psychojamnikologów w domeczku:multi: którzy nie mogą sie doczekac na jej przyjazd i na otoczenie jej pełną jamnikoterapią:multi: quote] Dobrze mówisz! Mam w domu wyżłoterapię - baaardzo skuteczna, zwłaszcza na wszelkie deprechy itp. Celinko, trzymaj się! I wracaj! Najpierw do zdrowia, potem do nas! Ten wątek bez Ciebie to nie to mimo obecności sympatycznych ciotków i wujków! Quote
Monia70 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bo na wątku strasznie brak mamy Celinki :loveu::loveu::loveu: To Celinka ściąga nas to jak magnes. Dziekuje Ci za to Celinko!!!!! Czekamy !! Quote
szajbus Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Celinko nabieraj sił, wypoczywaj i wracaj do stęsknionej rodzinki i dogomaniaków. Celinka nie jest sama, nawet nie wiecie ile tam psiaków nad nią czuwa, ale ona wie. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [SIZE="6"][COLOR="Magenta"]A my czekamy i odliczamy.11 dni.[/COLOR][/SIZE] Quote
taxelina Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Mam nadzieje ze szybko.... bo sie doczekac jej nie mozemy Quote
Ola164 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zleci, zleci! Ale mnie tu dawno nie było... Quote
Recommended Posts