Jump to content
Dogomania

Najukochańsze celinkowe Muszkieterki Atos(*),Dżekuś (*),Hektor(*).Dumka,Pirat i Fokus

Recommended Posts

Posted

[SIZE=6][COLOR=Red]WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUUUZO PREZENTOW W DNIU MIKOLAJA[/COLOR]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[COLOR=Black][SIZE=2]Dzwonilam do Mamci i mam wszystkich pozdrowic od Niej.Bierze rozne leki,a na depresje to 3 razy dziennie:shake::shake: ale mo telefonach od Was czuje sie lepiej:multi:[/SIZE][/COLOR]
[/SIZE]

Posted

jeszcze az 13 dni:shake::shake::shake::shake::shake: moze uda nam sie przyjechac juz w srode przez Mamy przyjazdem...ale nie wiem jeszcze na 100%

Mama od pon bedzie musiala nosic przez 24 h holter:shake::shake:

Posted

Udało mi się dodzwonić do Celinki, z jednej strony tęskni okropnie i taka biedna jest zamknięta w tym szpitalu, ale z drugiej strony ma tam opiekę psychologa, co przy poważnej chorobie jest bardzo ważne. Samemu ciężko sobie poradzić...

Posted

Ależ przecież CELINKA ma trzech psychojamnikologów w domeczku:multi:
którzy nie mogą sie doczekac na jej przyjazd
i na otoczenie jej pełną jamnikoterapią:multi:

Ja też nie mogę doczekac się CELINKI.................:loveu:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Ależ przecież CELINKA ma trzech psychojamnikologów w domeczku:multi:
którzy nie mogą sie doczekac na jej przyjazd
i na otoczenie jej pełną jamnikoterapią:multi:
quote]

Dobrze mówisz! Mam w domu wyżłoterapię - baaardzo skuteczna, zwłaszcza na wszelkie deprechy itp.
Celinko, trzymaj się! I wracaj! Najpierw do zdrowia, potem do nas! Ten wątek bez Ciebie to nie to mimo obecności sympatycznych ciotków i wujków!