Celina12 Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Ślicznie dziękuję za życzenia. No to będziem świętować w przyszłym roku. Co porobili na tym dogo. JA się cieszyłam,że moje Wnuczęta będą miały kiedyś cudna pamiątkę, bo tu na naszym wątku, wątku Sopelcia i Linusi kawał i ich życia jest a co porobili? Zdjęcia zamienione na linki, których i tak nie mogę otworzyć :(. Normalnie załamka. Jak to naprawić? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 2 godziny temu, Celina12 napisał: Ślicznie dziękuję za życzenia. No to będziem świętować w przyszłym roku. Co porobili na tym dogo. JA się cieszyłam,że moje Wnuczęta będą miały kiedyś cudna pamiątkę, bo tu na naszym wątku, wątku Sopelcia i Linusi kawał i ich życia jest a co porobili? Zdjęcia zamienione na linki, których i tak nie mogę otworzyć :(. Normalnie załamka. Jak to naprawić? Też jestem załamana... linki do zdjęć się nie otwierają... tyle pamiątek zniknęło ... Żal i szkoda, bo jak tu wspominać, nie mając nawet możliwości choćby otworzenia linku .... Może jeszcze coś zrobią i nasze zdjęcia wrócą... u mnie ą zdjęcia dopiero na 100 stronie, a wcześniej - NIC - ZERO !!!!! Quote
Gusiaczek Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Serdeczności zostawiam :) Z przyjemnością nadrobiłam zaległości, bo po nowemu wątków szukam najczęściej bezowocnie. Koszmar :( Quote
Sarunia-Niunia Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Celinko, wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!!! 100 lat Kochana i samego dobra!!! Quote
Celina12 Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Bardzo dziękuję za życzenia :) Mimo ,iż zdjęcia zniknęły...cały czas mam nadzieję,że powrócą wstawiam zaległe... Choinkowe i nie tylko Quote
Celina12 Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 Mam jeszcze mnóstwo zdjęć do wgrania na Fotosik..wrócę...hihi Quote
anica Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Wszystkie TRZY!!! Słodkie ,przesłodkie! Celinko, wracaj i pokazuj foty Czekamy! Quote
Celina12 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Oj tak trójca słodka niczym miodzik najlepszego gatunku. Grzeczni, posłuszni.....Nucia spokojniejsza troszkę. Aniu a jak Twoje Kruszynka - lepiej? No to lecim z fotkami Quote
Celina12 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Ukochane zabawy- skubańce..Nucia stale się do Grusi przymila, podkłada, by Ta Ją skubała :) Quote
Celina12 Posted January 18, 2016 Author Posted January 18, 2016 Księciunio ze Smarkatą też się bawi Quote
Recommended Posts