pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Mówi się, że czas jest najlepszym lekiem na wszystko - mam nadzieję, że w Twoim przypadku również :) Dziś już lepiej? http://img156.imageshack.us/img156/990/78245797yk4.jpg Ona jest genialna :evil_lol: :loveu: Quote
Kincia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ok :) Pozniej sie odezwe :D Skad ja znam ta wate na dywanie :D:D Quote
Rybc!a Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mówi się, że czas jest najlepszym lekiem na wszystko - mam nadzieję, że w Twoim przypadku również :) Dziś już lepiej? Troszeczkę tak... Dziękuję dziewuszki za troskę :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Rybc!a - głowa do góry! Dzisiaj jest już lepiej, jutro będzie jeszcze lepiej, a pojutrze... zaczniesz się uśmiechać! Pzdr. Quote
Rybc!a Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 PROSZĘ O POMOC FINANSOWĄ! Zbieramy 140zł- na transport i wykup 3 małych suczek schroniskowych. Wszelkim zainteresowanym pomocą nr konta prześlę na PW! Quote
Rybc!a Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Przyszła pora na nowe zdjęcia ;) Domowa sesja: W lesie, spacer z suczydłami: Rzeka szalała podczas strasznej ulewy niszcząc najpiękniejsze zakątki Bażantarnii: Quote
Rybc!a Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Zabawom nie było końca: Dalej nie przejdziemy... Quote
Rybc!a Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Kąpiel błotna... Bieganko Już w domu: Ja z Zuzką: Ja: Quote
Rybc!a Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Wczorajsza impreza: Pies-alkoholik. A było dwa kilo oponek... To wypiłam JA ! Ucztę pora zakończyć, wszystko zjedzone! ( A GONITWA W TLE ) Zuzka znudzona naszym towarzystwem ze swoją śmierdzącą kością poszła do siebie! Quote
Samturia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 http://img184.imageshack.us/img184/1690/rybciatc0.jpg super bluzka! Super Zuzka wypruwa życie z maskotek-jak Łapa :cool3: fajne te spacerowe fotki :cool3: a ty jak zwykle fotogeniczna :D Quote
Tina.Sara Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 http://img295.imageshack.us/img295/8104/z14vc1.jpg Fajowe :loveu: Quote
Dagusia1992 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ojć dawno mnie tu nie było;] śliczne foteczki Quote
Gonitwa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Była impreza oj była- i to wszystko przez te oponki! A Zuzanna pikna jak zawsze;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Czy mi się wydaje, czy Zuzka zeszczuplała...? Pozazdrościć imprezki! Chociaż ja wczoraj byłam też na super grilku! Mniam, mniam... Pzdr. Quote
Rybc!a Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Witam, witam Kochani! My właśnie wróciliśmy z nad jeziorka, pojechaliśmy tam wczoraj rano. Zakończyliśmy sezon wakacyjny jak należy. Zdjęć mamy sporo, i tych domowych, i tych plenerowych. Bądźcie cierpliwi, już niedługo się nimi z Wami podzielę. Najpierw jednak muszę uporządkować sprawy adopcyjne, wątki na PwP itd. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Rybc!a napisał(a):Witam, witam Kochani! My właśnie wróciliśmy z nad jeziorka, pojechaliśmy tam wczoraj rano. Zakończyliśmy sezon wakacyjny jak należy. Zdjęć mamy sporo, i tych domowych, i tych plenerowych. Bądźcie cierpliwi, już niedługo się nimi z Wami podzielę. Najpierw jednak muszę uporządkować sprawy adopcyjne, wątki na PwP itd. Cześć :) Widzę, że zakończenie wakacji spędziłaś wzorowo :) Ja dzisiaj nie poszalałam zbytnio, dla mnie wakacje skończyły się w piątek, wraz z ostatnim dniem sierpnia :roll: PwP w pierwszej kolejności, my grzecznie poczekamy na zdjęcia :) Quote
Rybc!a Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) Widzę, że zakończenie wakacji spędziłaś wzorowo :) Ja dzisiaj nie poszalałam zbytnio, dla mnie wakacje skończyły się w piątek, wraz z ostatnim dniem sierpnia :roll: PwP w pierwszej kolejności, my grzecznie poczekamy na zdjęcia :) Dopiero skończyłam, cioteczki. Porządkowałam wątki, podbijałam (już tylko jedna cioteczka mi w tym pomaga),robiłam ogłoszenia. A psiaków ok.20 na dzień dzisiejszy (ogólnie w schronisku ok. 200)... Zdjęć mam, jak napisałam wyżej, dużo- dodam je jak wrócę od sąsiadki, bo muszę do niej zajść. Zaraz się zjawię ;) Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Trochę się spóźniłam, ale jak obiecałam, to jestem: Najpierw trochę Pyzy Teraz kilka fot domowych- podwórkowych To nasze podwórko Quote
Rybc!a Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Zdjęcia z Kłębowa (opowiem Wam na czym polega nasza zabawa: ja wyrywam kępę trawy i wyrzucam ją do góry, a Zuzka hałasując skacze i łapie ją w buzię- po 20 minutach mam mnóstwo zdjęć, a Zuza jest zmęczona). Quote
Gonitwa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 ale miałaś pomoc w wyprowadzaniu psa;) Quote
Recommended Posts