Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Mówi się, że czas jest najlepszym lekiem na wszystko - mam nadzieję, że w Twoim przypadku również :) Dziś już lepiej?

Troszeczkę tak...
Dziękuję dziewuszki za troskę :loveu:

Posted

PROSZĘ O POMOC FINANSOWĄ!
Zbieramy 140zł- na transport i wykup 3 małych suczek schroniskowych.
Wszelkim zainteresowanym pomocą nr konta prześlę na PW!

Posted

Przyszła pora na nowe zdjęcia ;)
Domowa sesja:

W lesie, spacer z suczydłami:

Rzeka szalała podczas strasznej ulewy niszcząc najpiękniejsze zakątki Bażantarnii:

Posted

Wczorajsza impreza:
Pies-alkoholik.

A było dwa kilo oponek...

To wypiłam JA !

Ucztę pora zakończyć, wszystko zjedzone! ( A GONITWA W TLE )

Zuzka znudzona naszym towarzystwem ze swoją śmierdzącą kością poszła do siebie!

Posted

Witam, witam Kochani!
My właśnie wróciliśmy z nad jeziorka, pojechaliśmy tam wczoraj rano. Zakończyliśmy sezon wakacyjny jak należy. Zdjęć mamy sporo, i tych domowych, i tych plenerowych. Bądźcie cierpliwi, już niedługo się nimi z Wami podzielę. Najpierw jednak muszę uporządkować sprawy adopcyjne, wątki na PwP itd.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Witam, witam Kochani!
My właśnie wróciliśmy z nad jeziorka, pojechaliśmy tam wczoraj rano. Zakończyliśmy sezon wakacyjny jak należy. Zdjęć mamy sporo, i tych domowych, i tych plenerowych. Bądźcie cierpliwi, już niedługo się nimi z Wami podzielę. Najpierw jednak muszę uporządkować sprawy adopcyjne, wątki na PwP itd.

Cześć :)
Widzę, że zakończenie wakacji spędziłaś wzorowo :) Ja dzisiaj nie poszalałam zbytnio, dla mnie wakacje skończyły się w piątek, wraz z ostatnim dniem sierpnia :roll:

PwP w pierwszej kolejności, my grzecznie poczekamy na zdjęcia :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć :)
Widzę, że zakończenie wakacji spędziłaś wzorowo :) Ja dzisiaj nie poszalałam zbytnio, dla mnie wakacje skończyły się w piątek, wraz z ostatnim dniem sierpnia :roll:

PwP w pierwszej kolejności, my grzecznie poczekamy na zdjęcia :)

Dopiero skończyłam, cioteczki. Porządkowałam wątki, podbijałam (już tylko jedna cioteczka mi w tym pomaga),robiłam ogłoszenia. A psiaków ok.20 na dzień dzisiejszy (ogólnie w schronisku ok. 200)...
Zdjęć mam, jak napisałam wyżej, dużo- dodam je jak wrócę od sąsiadki, bo muszę do niej zajść. Zaraz się zjawię ;)

Posted

Zdjęcia z Kłębowa
(opowiem Wam na czym polega nasza zabawa: ja wyrywam kępę trawy i wyrzucam ją do góry, a Zuzka hałasując skacze i łapie ją w buzię- po 20 minutach mam mnóstwo zdjęć, a Zuza jest zmęczona).