Jump to content
Dogomania

SUPER galeria- ZUZA, PYZA i FIGA- szczęściary ze schroniska- ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Rybc!u, wszystkiego dobrego Ci życzę z okazji Twoich urodzin, samych psich wrażeń i duużo radosnego szczekania! :Rose:

Zuzka faktycznie oazą spokoju nie jest! Napisałaś, że kupiłaś Zuzce frisbee - czy to jej pierwsze spotkanie z talerzem czy jest już wyćwiczona w łapaniu (a Ty w rzutach)?

Pozdrawiamy,
Alesja i Jaszka ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzka faktycznie oazą spokoju nie jest! Napisałaś, że kupiłaś Zuzce frisbee - czy to jej pierwsze spotkanie z talerzem czy jest już wyćwiczona w łapaniu (a Ty w rzutach)?

Zuzka potrafiła łapać talerz bez żadnego uczenia, a ja rzucać umiem, bo bawiłam się tym nie raz, będąc mniejszą dziewuszką.
A tak pozatym to witam cię MIROSZKI serdecznie, bo dawno cię tu nie było, kochana!

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Dobry :multi:
Sliczna Zuzka :loveu::loveu::loveu:
Bedziemy tu teraz wpadac jesli mozemy :D:cool3:
Milego Dnia :*

Ależ oczywiście, że możecie.
Skąd w ogóle wątpliwości? My uwielbiamy gości!

Posted

E tam i tak mało osób tu zagląda!
Mam dla was dwa filmiki, jeden z Orientem, drugi z Mają.
No i oczywiście w roli głównej Zuzanna vel panna nadąsana (mamy dietkę i ostre ćwiczenia, bieganko itp.- teraz niestety kilkudniowa przerwa bo trenerka Rybc!a niestety niedysponowana i biegać nie może...:( I tak jutro jadę na rowery, kit z niedysponowaniem ;))

Teraz czeka mnie długa robota- zajęłam się psami z Zielonki k. Warszawy. Jest ich cała masa, a ja obiecałam, że je wszystkie poogłaszam. Dam sobie radę. Ale ta noc będzie dłuuuga..:evil_lol: Pozatym ciągle słucham muzyczki, takiej mojej, której Gonitwa wręcz nienawidzi...

Bo my jesteśmy obie inne. Ja lubię techno i piosenki które wpadają w ucho (teraz mam manię na dwie piosenki, mianowicie Kaye Styles-Prison Break i The Way I Are-Timberland- posłuchajcie ;) ) a Gonitwa zdecydowanie lubi ostre brzmienia, metal, rock itp.itd. A ja słuchając jednej z takich kapel myślałam że dostanę szału, byłam w takiej depresji, że oczami wodziłam za kamieniem, żeby w okno gdzie gra rzucić ... :evil_lol:
A Gonitwa dzisiaj dostawała białej gorączki jak posłuchała tego, co słucham ja :evil_lol:

Ale tak to jest. I fajnie nam razem.
No i mamy całkiem inny typ faceta...
Dla mnie boski jest Wentworth Miller, a dla Gonitwy czarni panowie z dłuugimi włosami... :evil_lol: Śmiesznie jest, jak się kłócimy. Ale nasze kłótnie są oczywiście nieszkodliwe dla znajomości ;) Ja i tak kocham Gonitwę !

Obiecane filmiki:
http://rybcia122.wrzuta.pl/film/aezbjIidle/mov09143 Zuza+Orient

Tu dowód na to, że Zuza jest bardzo ruchliwa!
http://rybcia122.wrzuta.pl/film/q81VSYz3hy/mov09102

Po wypowiedzianym " O BOŻE " mojej koleżanki psy stoczyły się z górki i szalejąc wpadły do płytkiej, orzeźwiającej rzeki :evil_lol:

Posted

Ojoj wzruszyłam się;)
A nasza znajomość zaczęła się jak? Przez internet! I nie przez dgm;) Nawet różnica wieku- nie taka znowu ogromna nam nie przeszkadza;)

Czarni panowie- jak to fajnie brzmi...;)

I Orientes jaki sławny;)

Posted

Poznałyśmy się przypadkiem...
Ale to było przeznaczenie... No nie?

Musiałyśmy na siebie wpaść.
My jeszcze kiedyś podbijemy Elbląg Gośka, zobaczysz, ja to wiem!

Posted

O jezu jak tu romantycznie :evil_lol:
Swietne filmiki :loveu::loveu:
A ja tam wole pop :D Nie no niektore techno tez fajne :D Ale ostre bzmienia nie dla mnie :-o:-o
No nic spadam papa milego dnia :*

Posted

Uff, właśnie wróciłyśmy ze spaceru-jesteśmy wykończone.
Nie robiłam zdjęć, bo zapomniałam aparatu.
Teraz idę przygotować żarełko dla mojej małej, a zaraz dalej w drogę, tym razem znajomi na mnie czekają :)

Posted

Na marginesie: Dzisiaj Zuzka pobiegała za rowerkiem (a w sumie przed), tato ją trochę prześcigał, spokoja jest, jakby chora ;) A jak cichutko w domu!
Okej, jak obiecałam, to jestem.
zdjęcia z jednego z poprzednich spacerów: