miroszki Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Rybc!u, wszystkiego dobrego Ci życzę z okazji Twoich urodzin, samych psich wrażeń i duużo radosnego szczekania! :Rose: Zuzka faktycznie oazą spokoju nie jest! Napisałaś, że kupiłaś Zuzce frisbee - czy to jej pierwsze spotkanie z talerzem czy jest już wyćwiczona w łapaniu (a Ty w rzutach)? Pozdrawiamy, Alesja i Jaszka ;) Quote
Rybc!a Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Zuzka faktycznie oazą spokoju nie jest! Napisałaś, że kupiłaś Zuzce frisbee - czy to jej pierwsze spotkanie z talerzem czy jest już wyćwiczona w łapaniu (a Ty w rzutach)? Zuzka potrafiła łapać talerz bez żadnego uczenia, a ja rzucać umiem, bo bawiłam się tym nie raz, będąc mniejszą dziewuszką. A tak pozatym to witam cię MIROSZKI serdecznie, bo dawno cię tu nie było, kochana! Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A ja jutro idę Do Ani na imprezę urodzinową;) Quote
Rybc!a Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Gonitwa napisał(a):A ja jutro idę Do Ani na imprezę urodzinową;) Tak, to prawda. Ciasto, torcik i pyszny kokosowy likier czeka! Quote
Kincia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dobry :multi: Sliczna Zuzka :loveu::loveu::loveu: Bedziemy tu teraz wpadac jesli mozemy :D:cool3: Milego Dnia :* Quote
Rybc!a Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry :multi: Sliczna Zuzka :loveu::loveu::loveu: Bedziemy tu teraz wpadac jesli mozemy :D:cool3: Milego Dnia :* Ależ oczywiście, że możecie. Skąd w ogóle wątpliwości? My uwielbiamy gości! Quote
Kincia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Rybc!a napisał(a):Ależ oczywiście, że możecie. Skąd w ogóle wątpliwości? My uwielbiamy gości! Dziekujemy :evil_lol::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 E tam i tak mało osób tu zagląda! Mam dla was dwa filmiki, jeden z Orientem, drugi z Mają. No i oczywiście w roli głównej Zuzanna vel panna nadąsana (mamy dietkę i ostre ćwiczenia, bieganko itp.- teraz niestety kilkudniowa przerwa bo trenerka Rybc!a niestety niedysponowana i biegać nie może...:( I tak jutro jadę na rowery, kit z niedysponowaniem ;)) Teraz czeka mnie długa robota- zajęłam się psami z Zielonki k. Warszawy. Jest ich cała masa, a ja obiecałam, że je wszystkie poogłaszam. Dam sobie radę. Ale ta noc będzie dłuuuga..:evil_lol: Pozatym ciągle słucham muzyczki, takiej mojej, której Gonitwa wręcz nienawidzi... Bo my jesteśmy obie inne. Ja lubię techno i piosenki które wpadają w ucho (teraz mam manię na dwie piosenki, mianowicie Kaye Styles-Prison Break i The Way I Are-Timberland- posłuchajcie ;) ) a Gonitwa zdecydowanie lubi ostre brzmienia, metal, rock itp.itd. A ja słuchając jednej z takich kapel myślałam że dostanę szału, byłam w takiej depresji, że oczami wodziłam za kamieniem, żeby w okno gdzie gra rzucić ... :evil_lol: A Gonitwa dzisiaj dostawała białej gorączki jak posłuchała tego, co słucham ja :evil_lol: Ale tak to jest. I fajnie nam razem. No i mamy całkiem inny typ faceta... Dla mnie boski jest Wentworth Miller, a dla Gonitwy czarni panowie z dłuugimi włosami... :evil_lol: Śmiesznie jest, jak się kłócimy. Ale nasze kłótnie są oczywiście nieszkodliwe dla znajomości ;) Ja i tak kocham Gonitwę ! Obiecane filmiki: http://rybcia122.wrzuta.pl/film/aezbjIidle/mov09143 Zuza+Orient Tu dowód na to, że Zuza jest bardzo ruchliwa! http://rybcia122.wrzuta.pl/film/q81VSYz3hy/mov09102 Po wypowiedzianym " O BOŻE " mojej koleżanki psy stoczyły się z górki i szalejąc wpadły do płytkiej, orzeźwiającej rzeki :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ojoj wzruszyłam się;) A nasza znajomość zaczęła się jak? Przez internet! I nie przez dgm;) Nawet różnica wieku- nie taka znowu ogromna nam nie przeszkadza;) Czarni panowie- jak to fajnie brzmi...;) I Orientes jaki sławny;) Quote
Rybc!a Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Poznałyśmy się przypadkiem... Ale to było przeznaczenie... No nie? Musiałyśmy na siebie wpaść. My jeszcze kiedyś podbijemy Elbląg Gośka, zobaczysz, ja to wiem! Quote
Gonitwa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Haha też tak myślę:) To musiało być przeznaczenie! W końcu jesteś miłością życia mojego psa;) Co on by biedak zrobił jakby Cię nie poznał? Quote
Kincia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 O jezu jak tu romantycznie :evil_lol: Swietne filmiki :loveu::loveu: A ja tam wole pop :D Nie no niektore techno tez fajne :D Ale ostre bzmienia nie dla mnie :-o:-o No nic spadam papa milego dnia :* Quote
Rybc!a Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Uff, właśnie wróciłyśmy ze spaceru-jesteśmy wykończone. Nie robiłam zdjęć, bo zapomniałam aparatu. Teraz idę przygotować żarełko dla mojej małej, a zaraz dalej w drogę, tym razem znajomi na mnie czekają :) Quote
Rybc!a Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Dzisiaj dodam nowe fotki, obiecuję. Quote
Rybc!a Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Na marginesie: Dzisiaj Zuzka pobiegała za rowerkiem (a w sumie przed), tato ją trochę prześcigał, spokoja jest, jakby chora ;) A jak cichutko w domu! Okej, jak obiecałam, to jestem. zdjęcia z jednego z poprzednich spacerów: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Różowo-pomarańczowo-czerwona Zuzka...:loveu: Pzdr. Quote
Rybc!a Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Asiaczek napisał(a):Różowo-pomarańczowo-czerwona Zuzka...:loveu: Pzdr. Tak, tootalny mix kolorów ;) Quote
Recommended Posts