zuzola Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Tofik wykastrowany, ma usunięty kamień i przycięte pazurki. Jest szczęśliwy i zakumplowany z dziećmi. Je coraz lepiej, ale trochę mu dogadzam;) Pozdrawiam Quote
zuzola Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 W czasie weekendu postaram się wstawić jakieś fotki. Quote
Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 zuzola napisał(a):Tofik wykastrowany, ma usunięty kamień i przycięte pazurki. Jest szczęśliwy i zakumplowany z dziećmi. Je coraz lepiej, ale trochę mu dogadzam;) Pozdrawiam super :) najważniejsze, że wszystko przebiegło bez komplikacji :) Quote
zuzola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Halo, pamięta nas tu ktoś? Tofik przytył, poczuł sie u siebie, szczeka na gości, za to już nie gryzie. Uprzedzam gości, żeby nie dotykali Filipa, i wtedy jest ok;) Nadal chodzi na smyczy i obawiam się, że tak zostanie- kiedy pojawia się na horyzoncie pies- Tofik jest nieobliczalny, rwie się i nie reaguje... Ale zainwestowałam w 7 metrową smycz, więc tragedii nie ma. Je ładnie, już nie ma fochów, śpi z Filipem, pieszczoch jest z niego niemożliwy. Pozdrawiamy:) Quote
Szarotka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Atomowka napisał(a):Super wieści :) A co z fotkami? No wlasnie :):) Quote
zuzka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 zuzola napisał(a):Halo, pamięta nas tu ktoś? Tofik przytył, poczuł sie u siebie, szczeka na gości, za to już nie gryzie. Uprzedzam gości, żeby nie dotykali Filipa, i wtedy jest ok;) Nadal chodzi na smyczy i obawiam się, że tak zostanie- kiedy pojawia się na horyzoncie pies- Tofik jest nieobliczalny, rwie się i nie reaguje... Ale zainwestowałam w 7 metrową smycz, więc tragedii nie ma. Je ładnie, już nie ma fochów, śpi z Filipem, pieszczoch jest z niego niemożliwy. Pozdrawiamy:) Pamiętamy pamiętamy i w myślach wspominamy. To świetnie że Tofiś tak ładnie przylgną do waszej rodzinki. Quote
ocelot Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Pamiętamy cały czas:)Ostatecznie z rąk córce musiałam go wyrywać:) Bardzo się cieszę, że ma super dom i że z Filipem się dogadał. Tak myślałam, że będzie go pilnował. Quote
zuzola Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us Witam, wklejam aktualne zdjęcie, pozdrawiamy:) Quote
ocelot Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Przepiękne zdjęcie:)Przepiękny uśmiech psiaka:) Quote
Atomowka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wiem,że tego nikt nie lubi ale muszę Liczy się każda pomoc, ogłoszenia, dary ( koce, itp) pieniądze, allegro, bazarki http://www.dogomania.pl/threads/203504-Psy-w-Zakrzewku-potrzebuj%C4%85-pomocy!-Bez-naszej-pomocy-nie-prze%C5%BCyj%C4%85! Quote
azalia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Przepięknie Toficzek wygląda,uśmiechnięty,widać że zaprzyjaźniony z synkiem,co u niego słychać? Quote
ocelot Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Zuzka która pomogła iryskowi nie trafić do schroniska wczoraj w nocy zmarła.... http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a.... Quote
zuzola Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 Witam. Z przykrością piszę w tym wątku... Tofik odszedł, wpadł pod samochód, właściwie wszedł pod koła wolno jadącego auta... Zmarł natychmiast, nie cierpiał... Bardzo mi przykro, chciałabym cofnąć czas, ale to niemożliwe... Tofik spędził z nami 6 wspaniałych lat, kochał i był kochany. Quote
Recommended Posts