Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza dzisiaj była na kontroli. Jest juz wszytsko ok. Tylko na przyszlosc trzeba miec na uwadze gruczoly..

Boi sie juz chodzic nawet kolo lecznicy, i co jest akurat dobre, ucieka na dzwiek otwieranej lodowki :) - czyt. czopki.

Rachunek laczny - 292zł plus 24 zl czopki...

Przydaloby się chociaż drobne wsparcie...

A od jutra Mysza bedzie miała nowego kolegę:
http://www.dogomania.pl/threads/193353-Jamnik-szorstkow%C5%82osy-Terier-To-jest-FREDEK!-Szukamy-domu!?p=15430138#post15430138

Posted

Myszka.
Ok 5-6 letnia sunia. Jest nieduża, waży 16kg. Niesamowity pieszczoch, który wymusza wszystko swoim spojrzeniem i eleganckim podaniem łapki. A później wtula się łebkiem. I jak jej nie przytulić?
Jest psem idealnym. Grzeczna, posłuszna, w domu zachowuje się super - nie niszczy, nie szczeka. Nie jest natrętna. Ma swój kącik, w którym czuje się bardzo bezpiecznie i jak coś jest nie tak, to tam podbiega. Po jej zachowaniu zdecydowanie można stwierdzić, że nie była dobrze traktowana. Boi się ręki, krzyku, gdy się ją przyłapie np na zbieraniu śmieci, to ucieka z piskiem - wystarczy tylko do niej podejść... Jest wrażliwa i trzeba tą wrażliwość uszanować.
Pięknie zachowuje się w samochodzie.
Jest wysterylizowana.

Teraz przebywa w domu tymczasowym w Warszawie.
Kontakt w sprawie adopcji:
500-493-942
512-922-167

Posted

Mysza była na przymusowych wczasach u mojej znajomej ;)
zniosła to wspaniale! Tam miała dwie suczki do towarzystwa. Z jedna mniejsza non stop się bawiła. W ogole niczym nie byla przejęta - dobry znak :)
Dzisiaj po nią pojechałam, ach cóż to była za radość :)
A teraz mocno śpi po kilku dniach zabaw

• 3 weeks later...
Posted

Niestety po nią nie ma zadnego odzewu. Ale np znajomi mo mowia ze lepiej wyglada na zywo niz na zdjeciach. Może to te zdjęcia... Tak swoją drogą ona jest na prawde psem idealnym. AAAA zapomniałam! Mogę dodać, że toleruje koty. Co było z resztą do przewidzenia, ale teraz jest w pełni przetestowana ;)
Nawet koty sąsiadki przyzwyczaily się do testów :)
Mysza w ogóle nie zwraca uwagi, że chodzi kot. Jak prycha, to się boi. Nie robią jej różnicy również krolik i fretka...

Posted

Nie zapomnieli, tylko ten czas leci tak szybko, ciągle jest coś do zrobienia.

A sunia taka niepozorna, dorosła, człowiek woli pewnie rasowego pieska, młodego, ślicznego, którego ułoży sobie tak jak zechce.

Bo ludzie myślą, że szczeniak to będzie taki jak sobie wymarzą....
I nie wiedzą ile tracą nie biorąc dorosłego psa, który będzie kochał najbardziej na świecie...

Posted

Niedlugo 5 miesiac stuknie.. moj TZ mi wypomnial ze mialo byc "na chwile"...

Tymczasem Mysza chodzi znowu na smyczy, bo ostatnio zaczela przeginac i zbiera wszystko co jadalne

• 2 weeks later...