idusiek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 to ja nie czaję, skąd sie tego tyle bierze? Quote
pumcia02 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 żeby nie zapeszac, dzisiaj nastapila znaczna poprawa. Wizyta dopiero w pon. Trzymajcie kciuki za tę paskudę... Quote
pumcia02 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 wczoraj bylysmy na wizycie. jest lepiej, ale dalej ma dostawac czopki. Teraz wizyta w piatek Quote
pumcia02 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Mysza dzisiaj była na kontroli. Jest juz wszytsko ok. Tylko na przyszlosc trzeba miec na uwadze gruczoly.. Boi sie juz chodzic nawet kolo lecznicy, i co jest akurat dobre, ucieka na dzwiek otwieranej lodowki :) - czyt. czopki. Rachunek laczny - 292zł plus 24 zl czopki... Przydaloby się chociaż drobne wsparcie... A od jutra Mysza bedzie miała nowego kolegę: http://www.dogomania.pl/threads/193353-Jamnik-szorstkow%C5%82osy-Terier-To-jest-FREDEK!-Szukamy-domu!?p=15430138#post15430138 Quote
Awit Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 To jakaś przetoka jej się zrobiła? Bidulka. A ja w ogóle myślałam, że ona już ma swój domek.... Quote
pumcia02 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 tak miała przetokę... Bidulka bo ona traktuje nas jak "swoich". Niedlugo stuknie 4 miesiac, a w tym jeden telefon po nią... Quote
pumcia02 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 trzeba będzie zmienic tekst. Może tez zmienic zdjecia... Quote
Delph Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Na moją Cofi najlepiej, gwarantuję, że nawet tego jednego telefonu nie będzie :eviltong: Quote
pumcia02 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 juz rozmawialysmy na ten temat. Cofi predzej pojdzie niz Mysza ;) Quote
pumcia02 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Myszka. Ok 5-6 letnia sunia. Jest nieduża, waży 16kg. Niesamowity pieszczoch, który wymusza wszystko swoim spojrzeniem i eleganckim podaniem łapki. A później wtula się łebkiem. I jak jej nie przytulić? Jest psem idealnym. Grzeczna, posłuszna, w domu zachowuje się super - nie niszczy, nie szczeka. Nie jest natrętna. Ma swój kącik, w którym czuje się bardzo bezpiecznie i jak coś jest nie tak, to tam podbiega. Po jej zachowaniu zdecydowanie można stwierdzić, że nie była dobrze traktowana. Boi się ręki, krzyku, gdy się ją przyłapie np na zbieraniu śmieci, to ucieka z piskiem - wystarczy tylko do niej podejść... Jest wrażliwa i trzeba tą wrażliwość uszanować. Pięknie zachowuje się w samochodzie. Jest wysterylizowana. Teraz przebywa w domu tymczasowym w Warszawie. Kontakt w sprawie adopcji: 500-493-942 512-922-167 Quote
pumcia02 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Mysza była na przymusowych wczasach u mojej znajomej ;) zniosła to wspaniale! Tam miała dwie suczki do towarzystwa. Z jedna mniejsza non stop się bawiła. W ogole niczym nie byla przejęta - dobry znak :) Dzisiaj po nią pojechałam, ach cóż to była za radość :) A teraz mocno śpi po kilku dniach zabaw Quote
pumcia02 Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 o Myszce to juz chyba wszyscy zapomnieli co? Quote
LadyBell Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 nie zapomnieli. cały czas ją ogłaszam... Quote
pumcia02 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Niestety po nią nie ma zadnego odzewu. Ale np znajomi mo mowia ze lepiej wyglada na zywo niz na zdjeciach. Może to te zdjęcia... Tak swoją drogą ona jest na prawde psem idealnym. AAAA zapomniałam! Mogę dodać, że toleruje koty. Co było z resztą do przewidzenia, ale teraz jest w pełni przetestowana ;) Nawet koty sąsiadki przyzwyczaily się do testów :) Mysza w ogóle nie zwraca uwagi, że chodzi kot. Jak prycha, to się boi. Nie robią jej różnicy również krolik i fretka... Quote
go-ja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Cześć Mysia :) Ja też do Ciebie zaglądam :) Quote
Awit Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie zapomnieli, tylko ten czas leci tak szybko, ciągle jest coś do zrobienia. A sunia taka niepozorna, dorosła, człowiek woli pewnie rasowego pieska, młodego, ślicznego, którego ułoży sobie tak jak zechce. Bo ludzie myślą, że szczeniak to będzie taki jak sobie wymarzą.... I nie wiedzą ile tracą nie biorąc dorosłego psa, który będzie kochał najbardziej na świecie... Quote
pumcia02 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Niedlugo 5 miesiac stuknie.. moj TZ mi wypomnial ze mialo byc "na chwile"... Tymczasem Mysza chodzi znowu na smyczy, bo ostatnio zaczela przeginac i zbiera wszystko co jadalne Quote
pumcia02 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Myszka dzisiaj zabrała kocicy zabawke - myszkę. I rozprula jej wszystkie wnetrznosci, wlacznie z dzwoneczkiem :) Chyba nie lubi mysiej konkurencji... Quote
pumcia02 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 od urodzenia :) ale takiego na czterech lapach, miauczacego również. Quote
Recommended Posts