pumcia02 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 i z Sorą swoją przyjaciółką Powiem Wam w tajemnicy, że był pierwszy telefon po równych dwoch msc jak jest u mnie Mysza.. Jutro rano przyjadą państwo ją oglądać. Wydają się być na prawdę super. Tylko nie ma co się nakręcać , bo są poumawiani w różnych miejscach i po prostu szukają psa, który będzie do nich najbardziej pasował... Quote
pumcia02 Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Panstwo bardzo fajni :) we wtorek beda ogladac ostatniego psiaka, tak wiec trzymajcie kciuki.. Mysza wywarla na nich baardzo pozytywne wrazenie! Quote
pumcia02 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 cisza. pewnie Mysza nie byla tą odpowiednią. Szkoda w kazdym badz razie pies , ktory tam trafil, to bedzie mial na prawde super Quote
Delph Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Trudno, widocznie ten domek nie był Myszce pisany. Robimy nowe ogłoszenia? Może jakiś nowy tekst, podeślij mi też najlepsze zdjęcia Myszy. Quote
pumcia02 Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 nie mam pomyslu na tekst... to ledwo wyklepalam ;:P Przesle Ci zdjęcia a tymczasem wstawiam kolejna bide. Zapraszam na watek. potrzebne ogloszenia. http://www.dogomania.pl/threads/190824-LISIA-2-miesi%C4%85ce-koczowa%C5%82a-w-lesie-na-dzia%C5%82kach.-M%C5%81ODA-sunia!?p=15180778#post15180778 Quote
pumcia02 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Mysza zaczela rozpoznawać nasze auto. Dzisiaj siedzę sobie, Mysza nagłe poruszenie. Wskoczyła na łózko, łapami na parapet i się cieszy. A to Sławek podjechał autem. Ona się zaaklimatyzowala juz na full... W weekend mieliśmy gości, a Mysza miala wyjechać do znajomej. Tak sie poskładalo, ze nie bylo jednak potrzeby. Nikogo się nie bała, cieszyła się do kazdego, rozdawala buziaki. Pies ideał... Quote
LadyBell Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 kurde nie kumam, ona taka fajna, towarzyska a zero telefonów.. może trzeba pomyśleć o zmianie tekstu czy co? bo ja już nie wiem, zdjęcia przecież są śliczne te ostatnie.. Quote
pumcia02 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 mozna pomyslec, ale ja nie mam pomyslu na tekst :) ona jest coraz smielsza, odwazniejsza. Tylko czasami ma napady strachu, wtedy biegnie w swoj kacik i za nic nie chce wyjsc i sika pod siebie... ostatnio tak miala jak dałam komendę siad. nie wiadomo czemu sie przestraszyla (a zawsze reaguje na komende i sie cieszy bo to znaczy "smakolyk" :D) posikala sie i poleciala do siebie. nie wychodzila gdzies przez godzine nawet na zarcie... Quote
mysza 1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 mariolka napisał(a):Mysza zaczela rozpoznawać nasze auto. Dzisiaj siedzę sobie, Mysza nagłe poruszenie. Wskoczyła na łózko, łapami na parapet i się cieszy. A to Sławek podjechał autem. Ona się zaaklimatyzowala juz na full... W weekend mieliśmy gości, a Mysza miala wyjechać do znajomej. Tak sie poskładalo, ze nie bylo jednak potrzeby. Nikogo się nie bała, cieszyła się do kazdego, rozdawala buziaki. Pies ideał... Kurde, wchodzę, czytam i myślę sobie, że ja wcale auta nie rozpoznaję :evil_lol: Ależ jestem przywiązana do nicku ;) Niestety, beznadziejni ludzie oceniają po wyglądzie...a sunia słodka ale do piękności nie należy. Quote
pumcia02 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 teraz to my sie juz przyzwyczailismy do wyglądu ;) ale jak przyjechała to byłam załamana :) mysza a Ty wskakujesz na lozko i lapami na parapet :D Quote
idusiek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 ale mysza wcale nie jest zła. ja myslę, ze jak trzeba to i dogomaniacka mysza - wskakuje na parapet ;) Quote
pumcia02 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 allegro dla Myszki http://allegro.pl/show_item.php?item=1196230598 Quote
pumcia02 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 wlasnie jedziemy nad morze. Postaram się jutro porobić fotki Myszy na plaży ;) w poniedziałek Mysza będzie w gazecie praskiej. Quote
Delph Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 I jak, są fotki znad morza? Może bym ogłosiła niunię? Quote
pumcia02 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Niestetyn pogoda byla brzydka, padalo i pojechalismy na plaze dopiero ok 20. Bylo ciemno i fotki nie wyszly. Poza tym Mysza bardzo sie bała morza i flesza i caly czas sie trzesla, wiec wyszlismy szybciej niz przyszlismy. Puma w tym czasie zarywała jakiegoś Posokowca ;) i chciala z nim do morza isc hehe Jakies fotki mam to wstawie moze jutro. Podróz powrotna przespana, moze smialo z jezdzic autem. Tam na miejscu czula się jak u siebie. Ucieszyla sie na widok ludzi, których widziala wczesniej. Niestety warczala na jednego natretnego dzieciaka, ale np normalnie obchodzila się przy 3 latce. Nie reagowala na nią. ale tez i dzieciak jej nie meczyl. Quote
pumcia02 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 najpierw seria : szczęśliwy pies na wsi MYSZ NA ŁĄCE :) Quote
pumcia02 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 z moją królewną i sama krolewna i jeszcze Mysz i tu juz nieudane zdjecia nad morzem Quote
pumcia02 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 a tu juz przestraszyla sie flesza. Ciekawe jakby w dzien sie zachowywala... wzielismy ja na smycz bo zaczela zwiewac i Puma w tym samym czasie: Quote
pumcia02 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 i po powrocie do Warszawy z nowa kolezanka ;) Jak to Delph mi powiedziala: jak nie psa, to dziecko przywiozlam :D Quote
Recommended Posts