tripti Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 to mamy jasność :)) a mnie tak swoją drogą fascynuje ogon Wity, taki zawinięty w kółko, shiby tak mają :))) a mój tata podsumował ten ogon, że to takie typowe dla kundelka :( a ona tak dostojnie nosi tą kitę. Quote
tripti Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 i te futro takie mięciutkie i tak ładnie pachnie, może dlatego, że ona jako jedyna nie śpi pod przykryciem, ciekawostka :) a tak swoją drogą jakieś zapytania były? u mnie nic a nic :( Quote
obraczus87 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Nie bylo nic :( nie mam pojecia o co chodzi :( Quote
go-ja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 W końcu domek się znajdzie :) Może się gdzieś przygotowuje :) A jak nie, to Witka zostanie u tripti ;) Quote
obraczus87 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Kochani podpiszcie :) [url]http://www.petycje.pl/6464[/url] Quote
tripti Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 kto z chętnych dałby radę wstawić filmik z Witą tu na wątek? Quote
obraczus87 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='tripti']kto z chętnych dałby radę wstawić filmik z Witą tu na wątek?[/QUOTE] Ja nie umiem. wiem, ze Kinia potrafi wstawiac :) Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='obraczus87']Ja nie umiem. wiem, ze Kinia potrafi wstawiac :)[/QUOTE] ja moge wstawic podeslij mi na maila [email][email protected][/email] Quote
tripti Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ooo super dziękuje :) tylko jeszcze jak to zmniejszyć żeby wysłać? to wogóle nie chce się załączyć :( Quote
lilk_a Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='tripti']ooo super dziękuje :) tylko jeszcze jak to zmniejszyć żeby wysłać? to wogóle nie chce się załączyć :([/QUOTE] a ile ma ? Quote
Ellig Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Zagladam do witki jak zawsze z nadzieja, ze ktos sie odezwal.... Quote
tripti Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 do mnie nikt :( Lila filmy mają w granicach 30 mb, jeden najmniejszy ok 24 mb udało mi się wreszcie przepchnąć do Lu_Gosiak. Nie wiem dlaczego to takie duże :( kiedyś ze zdjęciami miałam taki sam problem. Quote
obraczus87 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Kurcze powiem Wam wprost - nie podoba mi sie to, ze nikt nie dzwoni.... i gdyby byl podany tylko numer do Tripti pomyslalabym ze dziewczyna chce koniecznie zatrzymac Witke :evil_lol: :eviltong: Trzeba zmienic tekst do ogloszen - Justyna dasz rade?? Jesli nie, to ja sprobuje cos pokombinowac w jakiejs wolnej chwili w pracy. Czy dalabys rade zrobic jakies nowe zdjecia Witce?? Nie wiem moze zdjecia na zielonej trwace nie przyciagaja uwagi z racji tego ze mamy zime?? Kurcze juz tak sobie mysle i wymyslam głupoty.. ale skoro nikt nie dzwoni to znaczy ze ten tekst nie jest interesujący dla ludzi. :roll: Kolejna kwestia to taka, ze trzeba Witke wysterylizowac. Czy kontaktowalas sie Tripti z EWa Marta?? Jesli bedzie znany koszt i miejsce wykonania to ja zglosze Witke do skarbonki sterylkowej. Quote
tripti Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 numery są właśnie dwa, bo ja wcześniej obawiałam się, że ludziom może jakoś ósemki się z zerami pomieszają, a teraz jest też inny prostszy numer. narazie nie kontaktowałam się, jutro wyjeżdzam i do 10 lutego muszę wszystko ograniczyć, bo mam lekko patową sytuację, a pies po operacji nie może zostać sam na 8 godz. lub więcej. O małą Manię też tylko dwa telefony były, chociaż ogłoszenia zostały. Nie wiem, ja z tym tekstem nic nowego nie wymyśle, jedyne co przychodzi mi do głowy to taki proste czytelne informacje. Plakaty czarnobiałe też chyba nie za bardzo zwracają uwagę. Quote
obraczus87 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Dobra to Ty do 10.02 zajmij sie swoimi sprawami. Ja koncze sesje 05.02 i wtedy zajme sie tekstem (jesli nie uda mi sie wczesniej czegos napisac). Bedziemy probowac az do skutku! Musi sie w koncu udac!!!! Jesli ktos chce to ja moge wydrukowac po kilkanascie plakatow kolorowych, tylko u mnie same blokowiska, a plakaty zaraz znikaja ;/ Quote
tripti Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 ok, może odstraszać ten obowiązek sterylki, a drugie to lokalizacja, ale byłam świadkiem tego, że jak kobiecie zależało na adopcji Mani, to wsadziła córki w samochód i przyjechała wieczorem obejrzeć psa, tylko z drogi dzwoniła, że jakoś tak ciemno i straszno, ale dała radę dojechać i trafić, nawet nie trzeba było nigdzie wyjeżdzać, jechała z gocławia z wawy. Wszystkie zdjęcia na śniegu wychodzą niebieskawe, nie wiem dlaczego, nawet film nie jest tak niebieski. Udało się na styk wysłać dwa filmy, ale długo to trwało. Ja plakaty zostawiłam w lecznicy i na słupach ogłoszeniowych, część poszła od razu do skrzynek, ale nawet jednego telefonu. Quote
obraczus87 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Odleglosc.. aj tam odleglosc. Jak Magdalenie zależalo na Myszce vel. Marei to z Warszawy jechała autobusem do Natalii. Zle wysiadla i chyba 2 km szła na piechote i jakos dała sobie radę. Jak ludziom zależalo na Bubie to zorganizowali samochod od znajomych i tez przyjechali. Tak wiec lokalizacja moim zdaniem nie odstrasza... czy zabieg sterylizacji?? Chmm... moze faktycznie nie informowac o nim. A poinformowac juz gdy osoba bedzie chetna adoptowac Witke?? Quote
tripti Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 ciekawe co z tymi filmikami, bo to też do wstawienia chyba nie mogą być za duże :( [IMG]http://images41.fotosik.pl/579/62f81c54e9106fbfmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/585/d755a60ff8bb9f6cmed.jpg[/IMG] dlaczego te zdjęcia są takie niebieskie ? :( zamówiłam w zesżłym tygodniu z podesłanego bazarku do obraczus chustę "szukam domu", ale do tej pory nie pyszła :( Quote
obraczus87 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No takich zdjec to jeszcze nie widzialam przyznam szczerze :) Quote
Lu_Gosiak Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 filmik probuje wgrac ale idzie koszmarnie wolno: [URL=http://s814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/?action=view¤t=filmwita3.mp4][IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/th_filmwita3.jpg[/IMG][/URL] Quote
tripti Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 o dziękuje :) czyli jeden się zmieścił, a ten drugi nie wejdzie? jest ponoć jakiś sposób na zmniejszanie, tzn jakiś program, ale ja go nie mam :( jeszcze Wam powiem, a`propos sterylki w Grodz. Mazowieckim za psa 17 kg - 500 zł (!!!!!) jakaś makabra... Znacie może jakiegoś dobrego weta od kotów w tych okolicach, tzn grodz. maz./milanówek? kot odwiedza weterynarzy regularnie i nadal niewiadomo co mu jest, już kolejny raz zmienił weterynarza, do tego żaden pies łącznie z tym ze złamaną nogą nie wygenerował takich kosztów jak to małe zwierzątko :) szukam na tych forach internetowych i nic sensownego nie mogę znaleźć. Quote
tripti Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 z Ewą Martą pw wymienione, także teraz już musimy między sobą ustalić kiedy mniej więcej będzie czas, a ten weterynarz zna się też na kotach :) Quote
obraczus87 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='tripti']z Ewą Martą pw wymienione, także teraz już musimy między sobą ustalić kiedy mniej więcej będzie czas, a ten weterynarz zna się też na kotach :)[/QUOTE] Super :) :) :) pisalam odpowiedz na Twoj post z 01.02 ale widze ze nie wszedl... Quote
golf Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Wicia a Ty jeszcze tutaj, a nie we wlasnym domu...... Quote
Recommended Posts