go-ja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='obraczus87']Go-ja kochana nie mam teraz czasu aby poprowadzic bazarek :) ale postaram sie go znalezc.[/QUOTE] OK! Jak tylko będzie ktoś chętny to ja w gotowości :) Quote
tripti Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 to fajnie :) a jak udało się z Pawłem i p. Magdą? jest mały problem z Witą, od środy z czasem zachowuje się coraz bardziej dziwacznie, np nie chce jeść, my na dole - ona na górze i na odwrót, jedyne na co reaguje to brzdęk smyczy lub otwarcie drzwi to wtedy schodzi... dziwadło jak nic ;) Quote
obraczus87 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='go-ja']OK! Jak tylko będzie ktoś chętny to ja w gotowości :)[/QUOTE] To mozesz powoli mi wysylac zdjecia wraz z opisami. Nie mam wprawdzie czasu do 06.02, ale moze cos w miedzyczasie porobie z bazarkiem :) [quote name='tripti']to fajnie :) a jak udało się z Pawłem i p. Magdą? jest mały problem z Witą, od środy z czasem zachowuje się coraz bardziej dziwacznie, np nie chce jeść, my na dole - ona na górze i na odwrót, jedyne na co reaguje to brzdęk smyczy lub otwarcie drzwi to wtedy schodzi... dziwadło jak nic ;)[/QUOTE] Magda ma dzwonic do PAwła i się umowic. Marea zeżarła JEj ładowarkę do telefonu, więc w ostatnim tygodniu z telefonu korzystała bardzo sporadycznie :) A Witeczka, no naprawde dziwak jeden:) Quote
tripti Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 i jak były jakies telefony z ogłoszeń??? u mnie w sprawie Wity narazie cicho... Quote
golf Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Witka a Ty nadal u Tripti!!!??!! rany!!!!!!!! ja moge poprowadzic bazarrro, jesli zalezy Wam na czasie,ale ze wsparciem podbijaczy Quote
obraczus87 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='tripti']i jak były jakies telefony z ogłoszeń??? u mnie w sprawie Wity narazie cicho...[/QUOTE] Cichosza :( :( :( [quote name='golf']Witka a Ty nadal u Tripti!!!??!! rany!!!!!!!! ja moge poprowadzic bazarrro, jesli zalezy Wam na czasie,ale ze wsparciem podbijaczy[/QUOTE] Oooo chetnie skorzystamy z TWojej pomocy :) Quote
golf Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Oooo chetnie skorzystamy z TWojej pomocy :)[/QUOTE] to poprosze o fanty i info o nich :) Quote
tripti Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 nie wiem co z tym psem, bo mi się najbardziej z wizualnie podoba Wita, a dziś po tygodniu była adopcja naszej Maniuli i Wita nawet nie spodobała się... że duża i wogóle, ale fakt, że kawał psiaka z niej wyrósł... Quote
obraczus87 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='golf']Oooo chetnie skorzystamy z TWojej pomocy :)[/QUOTE] to poprosze o fanty i info o nich :)[/QUOTE] Gosiu wyslesz Golf zdjecia biżu?? Ola podaj swojego maila :) [quote name='tripti']nie wiem co z tym psem, bo mi się najbardziej z wizualnie podoba Wita, a dziś po tygodniu była adopcja naszej Maniuli i Wita nawet nie spodobała się... że duża i wogóle, ale fakt, że kawał psiaka z niej wyrósł...[/QUOTE] Mi jedna Pani tez napiala, ze Wita nie jest wg Niej ladna.. przyznam szczerze ze zalamalam sie... Quote
tripti Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 nadal w tym temacie cisza. Jeszcze tak smsowałam z Martą wczoraj chyba, to i tu napiszę, że Witka nie za bardzo nadaje się do bloku, po pierwsze głośno szczeka, ma taki tubalny głos, szczeka zazwyczaj jak przychodzi się do domu, ignorowanie jej nie pomaga, więc nie wiem jak tego oduczyć, nasze psy nie szczekają, nie bardzo lubi szmery na korytarzu na klatce schodowej - szczeka, poza tym jakby poszła do domku z ogródkiem, to w ładną pogodę z powodzeniem mogła by zostawać na dobrze ogrodzonej działce, na czas nieobecności właścicieli, bo naprawdę kocha podwórko, w domu głównie śpi, do wyjścia zawsze pierwsza i chętna, czy to bez balkon, czy na spacer przez drzwi wyjściowe, okien już nie atakuje ;) Jak dzieci to najlepiej starsze i odpowiedzialne, małe dzieci ją męczą, nie jest agresywna, ale stroni od nich, no i kwestia psa jakby już był, najlepiej podobnych gabarytów, bo mniejszego niestety jest w stanie poturbować, do kota już się przyzwyczaiła, nie goni go, nie zwraca nawet większej uwagi, ale też już nie boi się. Quote
obraczus87 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Czyli szukamy domu z ogrodem.. albo np mieszkania w bloku z duzym tarasem na parterze tam gdzie jest trawka i zielono :) hehe marzenia :) Quote
tripti Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 eee tam marzenia, ale do spełnienia :) już czekam na Twój ślub i jak pójdziecie na swoje ;) to wtedy piękna czerwona kokarda i w odwiedziny :) Quote
obraczus87 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='tripti']eee tam marzenia, ale do spełnienia :) już czekam na Twój ślub i jak pójdziecie na swoje ;) to wtedy piękna czerwona kokarda i w odwiedziny :)[/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin: ale mnie rozbawiłaś ;) ale wcale bym sie nie obraziła :) Quote
tripti Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 dostałam maila tej treści: "Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec." Porażka, ten pies przyciąga samych... no wiecie... Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 JA pitole..... naprawde nie wiem czemu nikt nie interesuje sie Witka... Quote
tripti Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nie to, że nikt się nie interesuje, ale nikt taki w 100% w porządku, np Mania od razu w tydzień idealnie trafiła, jest rozpieszczana i to aż za bardzo, a wcale ładna nie jest, Nuka też nie była ładna taki płowy wypłosz i też w tydzień poszła, Lenka miała łapę wiadomo jaką i też idealnie trafiła, to są wszystko ludzie, którym oddałam psa bez mrugnięcia okiem, a tu tak dziwnie wychodzi, albo jakieś anonimowe maile, albo później już coś nie tak wychodzi. Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Bo to wszystko prowadzi do jednego :D hehe ale siedze cicho ;) Quote
tripti Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nie nie nie :) tak swoją drogą to muszę chyba zainwestować w szelki jednak, bo ona ma taką "ruchliwą i płynną" skórę na szyi i wczoraj wyszłam nam z obroży w lesie i pognała za wielkim owczarkiem, który na szczęście był na smyczy. Coraz ładniej biega, ładnie się układa w tym biegu, ale do sportów się raczej nie nadaje jest zbyt taka ociążała :) poza tym jak rzuca się piłkę czy patyka to ucieka w przeciwnym kierunku. Przestawiliśmy się na suchą karmę wszyscy ;) i narazie najbardziej to smakuje psia sucha karma kotu... Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Żartowałam ;) Tripti to kup szelki, a my zwrócimy pieniązki. Czy już myslalas nad lecznica w kórej można by wykonać sterylkę?? Ja na razie nie widziałam żadnej gdzie byłyby promocje ;/ ale popytam jeszcze. Tylko już jutro :) Hehe WIteczka jest taka śmieszna i fajna :) kurcze no ... Quote
tripti Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 też właśnie promocji nie spotkałam :( dopiero w marcu chyba będą, szkoda, że wtedy tą a ursynowie przepuściłam, liczyłam, że jeszcze po tych ogłoszeniach ktoś się odezwie, ale kto weźmie psa, żeby zaraz go ciachać... cieczka wypada tak jakoś w kwietniu, ale wiadomo, że to może być różnie, narazie na koniec stycznia będą 3 miesiące od końca cieczki, to taki dobry okres w sumie. śmieszna to fakt ;) ale też duża, budzi respekt, jak jeszcze zmarszczy nosa to wogóle, rano zdarza się czasami fajny widok, jak Witka chce już wyjść to przychodzi drapie łapą i jak się człowiek budzi to widzi nad sobą takie piękne białe wyszczerzone kły, można się szybko obudzić ;) Quote
Ellig Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 dr. Czajka przez caly rok liczy taniej dla psiakow przygarnietych itp. Quote
Ellig Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [B]TVN24 "Prosto z Polski" jutro 17:20! KORABIEWICE !!!.... Ogladajcie!!!![/B] Quote
tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 pojawi się w sieci prawda? część tych reportaży pojawia się, a akurat nie mamy tvn24 jak się okazało przypadkiem :( Quote
Recommended Posts