Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UMilki']A ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do Pani spytać jak się Olin sprawuje.
Jak na razie dobrze, tylko mu gorąco i w nocy wyciągnął Panią dwa razy na dwór. Mam nadzieję, że szybko dostosuje się do nowych warunków. Musi zrzucić nieco futra :)
A u nas jakoś tak cicho i pusto się zrobiło... No cóż najważniejsze, że ma domek i to jeszcze jaki :) Cieszę się.[/QUOTE]

Nie wytrzymała jednak, oj lubiłaś stworzonko Olinkowe :) Cieszę się, że zadryndałaś :) A ja go będę widywać :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija']
[INDENT]Przepraszam za offa, ale pilnie potrzebuję wątek kundelkowej skarpety, czy ktoś moze mi przesłąć????????//
[/INDENT][/QUOTE]
Proszę link do wątku Kundelkowej Skarbonki
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA%21%21%21[/URL]

Posted

A ja podglądam i czytam i oddech wstrzymuję,żeby było wszystko dobrze...bo ja już upatrzyłam sobie miejsce w boksie Olinka dla mojej kolejnej bidy,Lolusia.A oto jego wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/181660-Lolek-%C5%82agodny-psiak-prosi-o-dom[/url]
...i sam Loluś:
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/3676/s6300477.jpg[/IMG]
...7 lat w schronisku,traktuje schronisko jak swój dom.Mam już wszystkie deklaracje!:lol:

Posted

[quote name='Zofija']Lolusia boska. Poczekaj proszę parę dni!!!! Jaki pychol do zacałowania[/QUOTE]
Czekam,czekam i ściskam kciuki ile wlezie...chyba ja najbardziej...bo hotelik super a w nim także 3 psiaki z mojego podpisu.Będą wspólne spacery...oby nie zapeszyć;)

Posted

Pani Olina nie odda. Jutro badania krwi, które pójdą do Niemiec( w Polsce się takich nie robi) lekarz podejrzewa, ze to niekoniecznie musi być trzustka, moze zapalenie jelit ibt, czy coś takiego. W każdym razie Olin i tak do końca zycia będzie na lekach.

Posted

Tyle biedaczek czekał,ale w końcu się doczekał:)

Zofija, a jak wyglądają rozliczenia Olinka? Za luty jeszcze wysyłać deklarację? Bo nie wiem jak był liczony...Z góry czy z dołu;)
Czy jest na mi minusie??? Oby nie.....

Posted

[quote name='kado']Tyle biedaczek czekał,ale w końcu się doczekał:)

Zofija, a jak wyglądają rozliczenia Olinka? Za luty jeszcze wysyłać deklarację? Bo nie wiem jak był liczony...Z góry czy z dołu;)
Czy jest na mi minusie??? Oby nie.....[/QUOTE]

Wiesz, ze nie wiem:) zapytam Ewy. Tyle tych piesów, ale wątpię, zeby było na minusie. Raczej odwrotnie. Zwlekałam bo się bałam. jak z Olisiem

Posted

[B][U][FONT=Times New Roman][SIZE=4]wpływy luty:[/SIZE][/FONT][/U][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Krysia z Cieszyna-20zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Elzbietka_cieszyn-100zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]ranias-20zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Daria-25zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]wujek&ciocia-20zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]ewelina_t-50zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]razem=235,00zł -61,27zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]zostaje 173,73zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]rachunek za luty-120zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]zostaje -[B][U]53,73zł[/U][/B][/SIZE][/FONT]

Posted

:angryy:Witam wszystkich tu Olinek myślę że szczęśliwy.Obiecujemy zdjęcia Olinka na dniach.Obecnie Olinek jest pod stałą opieką weterynarza,który bardzo zaangażował sie w leczenie.Dzwoni i pyta jak Olinek się czuje.A Olinek no cóż ma swoje miejsce w domku
. Spi juz w nocy (pierwsze noce urzedowal po kuchni szukajac swoich chrupek) . Chodzi na spacery (bylo juz nawet spotkanie z kotem ale dzieki szybkiej reakcji syna wszystko skonczylo sie dobrze). Dzisiaj Olinek byl z wizyta u moich rodzicow, ktorzy maja dwa 13sto letnie onki. Bylo wesolo :) . Olinek to wspanialy piesek, ktory zyje dzieki Wam wszystkim . Bedziemy na biezaco informowac o jego stanie . Bardzo prosimy o podanie numeru konta olinka, poniewaz uregulujemy minus, ktory pozostal na jego koncie. Fundusze, ktore uzbieracie przekazcie na inne pieski .

Pozdrawiamy !

Posted

[quote name='gosia_olin']:angryy:Witam wszystkich tu Olinek myślę że szczęśliwy.Obiecujemy zdjęcia Olinka na dniach.Obecnie Olinek jest pod stałą opieką weterynarza,który bardzo zaangażował sie w leczenie.Dzwoni i pyta jak Olinek się czuje.A Olinek no cóż ma swoje miejsce w domku
. Spi juz w nocy (pierwsze noce urzedowal po kuchni szukajac swoich chrupek) . Chodzi na spacery (bylo juz nawet spotkanie z kotem ale dzieki szybkiej reakcji syna wszystko skonczylo sie dobrze). Dzisiaj Olinek byl z wizyta u moich rodzicow, ktorzy maja dwa 13sto letnie onki. Bylo wesolo :) . Olinek to wspanialy piesek, ktory zyje dzieki Wam wszystkim . Bedziemy na biezaco informowac o jego stanie . Bardzo prosimy o podanie numeru konta olinka, poniewaz uregulujemy minus, ktory pozostal na jego koncie. Fundusze, ktore uzbieracie przekazcie na inne pieski .

Pozdrawiamy ![/QUOTE]

Witamy serdecznie nową rodzinę Olinka:multi::multi::multi:
Bardzo się cieszymy,że jesteście Państwo z nami i będziemy "rządać":evil_lol: dużo zdjęć naszego pięknego chłopaka i bieżących niusów z życia Olisia:loveu:

Posted

Uwielbiam czytać takie wieści. Dziękuję, dziękuję, dziękuję....i będę jeszcze długo dziękować za cuda :)

Zmiana tematu BOOOSSSKA - Olinosław grzeje doopcie...oj tak :)

Posted

[quote name='UMilki']Uwielbiam czytać takie wieści. Dziękuję, dziękuję, dziękuję....i będę jeszcze długo dziękować za cuda :)

Zmiana tematu BOOOSSSKA - Olinosław grzeje doopcie...oj tak :)[/QUOTE]
My też dziękujemy!!!:)

Posted

[quote name='Romka']No to już jutro miejscówka w boksie Olinka będzie zajęta...przywożę do hoteliku Lolusia...:lol:[/QUOTE]
to trzymam kciuki za Lolusia!!!! Poproszę o link do wątku kfiatuszka