Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aka_nina']Co za dupek z niego. Sorka ale taka jest prawda. Co z tym robimy? Podać mejla do niego?[/QUOTE]
Nikogo nie mozna zmusić do wpłacania pieniędzy - to są dobrowolne składki. Jak to Twój znajomy, to moze sama zapytaj, on tu nic na wątku nie deklarował, więc tak dziwnie, zebym ja pisała. Co innego ktoś z dogo. Ktoś kto wszedł na wątek i złożył deklarację
P.S. Tak jak w podpisie dzisiaj późnym wieczorem wyjeżdzam i nie ma mnie do 23.08

Posted

Olin jest w doskonałej formie. A żadne zdjęcie nie odda tego jak wspaniale wygląda. Jest bardzo ruchliwy, bardzo, ale to nie ADHD!!!! Swój boks tak uklepał od biegania, że jak deszcz spadnie to woda nie chce wsiąkać. Musiałam zrobić drenaż :D Chyba nauczymy się biegania przy rowerku :)

Śmieszna sytuacja: Olin biegał luźno z Milką, ale ta w trakcie ganiania uszkodziła kołnierz, który musiała nosić (hot spot się goił). Postanowiłam ją zapiąć na smycz, żeby nie miała okazji się drapać. Na co Olin zareagował totalnym wkurzeniem "-Jak to!!! Ona idzie z moją panią?! To ja tu jestem ważniejszy!!!" Obszczekiwał, podszczypywał Milkę, latał obok jak szalony. Więc odpięłam Milkę i zapięłam Olina. Stał się nagle z diabła istnym aniołem. Nic mu nie przeszkadzało. Do innych psów przechodzących obok radośnie merdał ogonem. ... Jakie silne poczucie własności.

Posted

Ja już wróciłam. Płatność poszła wczoraj z Nadira pójdzie dzisiaj. Przepraszam za opóźnienia. Cieszę się, ze Olin tak kwitnie. Szkoda tylko, ze nie ma nim zainteresowania:(

Posted

[quote name='UMilki']Diabeł tkwi w szczegółach... Olinku tak mi Cię szkoda. Nie to żeby miał u nas źle, ale on chyba by wolał być jeszcze bliżej...[/QUOTE]

Pewnie, ze tak. Szukamy dalej

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]01.08. acha44-30zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]01.08. MyrkurDagur-10zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]05.08. wujek&ciocia-15zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]08.08. Krysia z Cieszyna-20zl[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]09.08. Ranias-10zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]11.08.aka_nina-5zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]11.08. Ewelina_t -50zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]12.08. kado-15zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]17.08. paulinken-10zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]31.08. P. Ania ze Skoczowa-50zł[/SIZE][/FONT]