ranias Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Zofija']a ile opkaowań???[/QUOTE] To już musimy poczekać na UMilki, bo wie ile potrzeba Quote
kado Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [B]Olinku[/B] :loveu: wpłaciłam Ci dzisiaj deklarację za XII :) Quote
ranias Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='kado'][B]Olinku[/B] :loveu: wpłaciłam Ci dzisiaj deklarację za XII :)[/QUOTE] Olinek dziękuje za pamięć :loveu: Quote
UMilki Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='ranias']To już musimy poczekać na UMilki, bo wie ile potrzeba[/QUOTE] Najlepiej tyle ile jest. My też mieliśmy po 18 zł, ale to było jeszcze ze starej dostawy. Teraz jest po 24 zł. Nie ma Amylanu w takiej cenie w necie. Jeśli okaże się, że Olin (oby tak się stało) nie będzie jednak tego potrzebować, to na pewno znajdzie się kupiec. Ale o tym będziemy wiedzieć dopiero za dwa tygodnie. Quote
ranias Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Czy to znaczy,że Zofija ma kupić tyle opakowań Amylanu ile się da? :lol: Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 na ile starcza jedno opakowanie???? Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 mam pytanie, bo przyszły wpłaty dla Olinka z allegro i część z zaznaczeniem o dyplomach, kto ma je wysłać???? Quote
ranias Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Zofija']na ile starcza jedno opakowanie????[/QUOTE] Z tego co wiem to opakowanie lekarstwa wystarcza na 7,5 dnia czyli tak na oko 4 na miesiąc. W sprawie allegro napiszę do lilki, bo nie wiem jak się to załatwia. Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='ranias']Z tego co wiem to opakowanie lekarstwa wystarcza na 7,5 dnia czyli tak na oko 4 na miesiąc. W sprawie allegro napiszę do lilki, bo nie wiem jak się to załatwia.[/QUOTE] no włąśnie bo przy przelewach było nap8isane np. poproszę 3 dyplomy lub jeden itp. Quote
ranias Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Zofija']no włąśnie bo przy przelewach było nap8isane np. poproszę 3 dyplomy lub jeden itp.[/QUOTE] Napisałam, może chodzi o dyplomy elektroniczne, bo przy tych wysyłanych dochodzi opłata pocztowa- chyba Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='ranias']Napisałam, może chodzi o dyplomy elektroniczne, bo przy tych wysyłanych dochodzi opłata pocztowa- chyba[/QUOTE] no tak, ktoś wpłacił 5 zł, a znaczek też kosztuje Quote
Zofija Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 to ja na razie zamówie 4 opkawoania dla Olina dobrze??? Quote
lilk_a Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Zofija']mam pytanie, bo przyszły wpłaty dla Olinka z allegro i część z zaznaczeniem o dyplomach, kto ma je wysłać????[/QUOTE] wysłałam do Ciebie pw :) do wszystkich wysłałam elektronicznie , dodatkowo pocztą do tych , którzy opłacili przesyłkę na płacę z allegro u mnie , to co ma być pocztą powinno być o 5 zł więcej , jak na razie nie dostałam żadnych reklamacji że do kogoś dyplom nie dotarł , więc może wszyscy ci , którzy chcieli pocztą wpłacili akurat do mnie przez płacę z allegro czy dotarła moja wpłata rozliczeniowa z placę z allegro ? Quote
ranias Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Zofija']to ja na razie zamówie 4 opkawoania dla Olina dobrze???[/QUOTE] Pewnie tak, bo UMilki pisała ostatnio,że za ok.2 tygodnie dopiero się okaże czy będzie nadal potrzebne lekarstwo Olinkowi. Quote
UMilki Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Zofija']na ile starcza jedno opakowanie????[/QUOTE] Jedno opakowanie wystarcza na 7,5 dnia - niestety. Quote
ranias Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Olinku, co tam u ciebie psiaku słychać? Quote
UMilki Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Za dwa dni odstawiamy leki i obserwujemy. A teraz idźcie zobaczyć jaką ma foteczkę na końcu galerii. Może ktoś z Was przerzucić, bo u mnie się coś wiesza. [url]http://picasaweb.google.com/hotelumilki/NasiGoscieWDomuTymczasowym#[/url] Quote
kado Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ależ z niego jest bóstwo:) [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/9471/dscn8673e.jpg[/IMG] Quote
UMilki Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jest piękny. A lekarz stwierdził, że trudno o nim powiedzieć inaczej jak Owczarek Niemiecki. Ma wszystkie cechy rasowego psa :) Może tak będzie mu łatwiej znaleźć dom. Quote
danka4u1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Olinku, rzeczywiscie jest z Ciebie " kawałek" wspaniałego owczarka niemieckiego. Tak ładnie na nas patrzysz- dobranoc psie nasz. Quote
danka4u1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 A ciotka Danka mówi Ci, Olinku - dobranoc. Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [INDENT]zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. [IMG]http://dru.website.pl/zwierzyle/interwencja_listopad/DSC08217.JPG[/IMG] psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów![/COLOR][/URL]! [/INDENT] Quote
Recommended Posts