Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zofija']Pięknie!!! Ale tendencji do ucieczek nie ma?????[/QUOTE]

Gdzie by tam uciekał, UMilki ma jak w raju.Olinek tylko trenuje przed wyprawą w góry, przecież sylwester tuż,tuż.Musimy popracować nad kondycją:multi:

Posted

Właśnie tłumaczę Olinkowi na spacerku,że sylwester w śniegu to najlepsza zabawa, a on mi się dziwnie przygląda.Może ma inne plany? To może namówimy Rudą,Lisiów i Antosia.Jeszcze Parys i Franio,i Marcel,i Argo.Łojej, muszę to najpierw opracować listę uczestników....

Posted

Opracuj, opracuj, bo nie wiem, gdzie zmieścimy to całe towarzystwo...gorzej będzie, bo mój Oskar chce być jedynakiem i ewentualnie wchodzi w grę tylko obecność dam.
Idę pogadać z Olinkiem na wieczorne sikanko.
Reniu, idziesz z nami?

Posted

[quote name='Zofija']Pięknie!!! Ale tendencji do ucieczek nie ma?????[/QUOTE]

Gdy przelazł przez siatkę to przybiegł do domu. Jego do ludzi ciągnie. Na spacerach odbiega na spore odległości, ale przywołany natychmiast wraca.

Posted

[quote name='danka4u1']Opracuj, opracuj, bo nie wiem, gdzie zmieścimy to całe towarzystwo...gorzej będzie, bo mój Oskar chce być jedynakiem i ewentualnie wchodzi w grę tylko obecność dam.
Idę pogadać z Olinkiem na wieczorne sikanko.
Reniu, idziesz z nami?[/QUOTE]

Nie zdążyłam na wieczorny spacerek.Lista uczestników sylwestrowej imprezy jest bardzo długa i przeważają na niej panowie.Coś trzeba pokombinować. A Olinek to mądry piesek, jak zwieje po siatce, to zawołany wróci.A gdzieżby mu było lepiej?

Posted

Jakoś nie mogę " wstrzelić się" Reniu w godziny Twoich spacerów.:shake: Sama pójdę z Olinkiem, chociaż " w kupie" raźniej:multi::multi:, ale Olin to potężny psiak.... i damy radę. Z takim bezpiecznie, byle nie było siatek po drodze,:evil_lol: :evil_lol: bo w tym sporcie jestem kiepska.:shake: :evil_lol: :shake:

Posted

Boszszsz..co to się dzieje? gdzie nie czytam psiaki chorują...:(

[B]Olinku[/B] co się dzieje kochanie? Zdrowiej piesku, zdrowiej szybciutko:)

Deklaracje za listopad wpłaciłam....

Posted

Z Olinem jest tak...Po pierwszej turze antybiotyków i innych leków jego koopa zaczęła wyglądać przyzwoicie, ale po jakimś czasie znów wróciła do poprzedniego stanu. Nie ma zmienianej karmy. Pije tę samą wodę co inne psiaki. Chyba jednak to coś poważniejszego. Niedługo będziemy wiedzieć może...
Humor mu jednak dopisuje.

Posted

Trzeba robić dalsze badania. Ja walczyłam w ten sposób dłuuuuugo, ai tak dalej nie wiadomo, co to było- alergia pokarmowa??
Pomogła tylko sucha specjalistyczna karma. Jest dobrze, a pies miał cały czas dobry humor, tylko te biegunki i chudość wynikająca z takiego stanu rzeczy.

Posted

[quote name='ranias']No to Olinku zdrowiej chłopie, bo ja już trasę sylwestrową obmyślam. I żadne mi tu rzadkie koopy.Ma być połysk i glanc.W koopie też;)[/QUOTE]
No nie! Sylwestrowa trasa z połyskiem i glancem!! zapisuje sie na eskapadę i Olinek też.

Posted

bazarek "allegrowy" się zgłasza proszę , napiszcie mi o Olinie to co ma być w aukcji .... spojrzałam na pierwszą stronę ale co mam stamtąd napisać ... to ma być allegro adopcyjne połączone ze sprzedażą dyplomów z Olinem ... czyli tzw niby cegiełkowe ... na co zbieracie ? leczenie , utrzymanie ... napiszcie , wątek długi , zanim się przedrę to trochę czasy minie , zdjęcia , jak są w większej rozdzielczości to też :) a .... i czy konto fundacyjne z pierwszej strony ?
mój mail [email][email protected][/email]

Posted

[quote name='lilk_a']bazarek "allegrowy" się zgłasza proszę , napiszcie mi o Olinie to co ma być w aukcji .... spojrzałam na pierwszą stronę ale co mam stamtąd napisać ... to ma być allegro adopcyjne połączone ze sprzedażą dyplomów z Olinem ... czyli tzw niby cegiełkowe ... na co zbieracie ? leczenie , utrzymanie ... napiszcie , wątek długi , zanim się przedrę to trochę czasy minie , zdjęcia , jak są w większej rozdzielczości to też :) a .... i czy konto fundacyjne z pierwszej strony ?
mój mail [email][email protected][/email][/QUOTE]

wysłałam :lol:

Posted

tak wyglądało by[FONT=Georgia][I][SIZE=3][B][URL="http://allegro.pl/olin-mix-owczarek-ofiara-powodzi-prosi-o-pomoc-i1318129236.html"] allegro Olina [/URL][/B][/SIZE][/I][/FONT], to na razie projekt , wpisany w allegro żeby było widać co i jak
napiszcie czy może być czy coś zmienić , poprawić , przestawić ....:)

ile szt ustawić i jakie wyróżnienie ?

Posted

[quote name='lilk_a']tak wyglądało by[FONT=Georgia][I][SIZE=3][B][URL="http://allegro.pl/olin-mix-owczarek-ofiara-powodzi-prosi-o-pomoc-i1318129236.html"] allegro Olina [/URL][/B][/SIZE][/I][/FONT], to na razie projekt , wpisany w allegro żeby było widać co i jak
napiszcie czy może być czy coś zmienić , poprawić , przestawić ....:)

ile szt ustawić i jakie wyróżnienie ?[/QUOTE]
moim zdaniem super. Naprawdę