Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://pobierak.jeja.pl/images/f/e/c/3516.jpg[/IMG]
No skoro mówicie, że Olinek jest zbójem, to pewnie macie rację:shake:. Znacie go lepiej:mad:.:mad:
moze i racja, zobaczcie, co zrobił na pożegnanie, by pozostawić po sobie dobre wspomnienie.
[B]OBIECUJEMY, ŻE GO NIE ZAPOMNIMY.:multi::multi:W DROGE ZBÓJASZKU-OLINASZKU:multi::multi:[/B]

Posted

Dostałam na pw info o tym biednym psiaku więc jestem :)
Z mojej strony też pojawi się jakaś drobna jednorazowa wpłata (ziarnko do ziarnka itd...)

Rozumiem że numer konta to ten podany w pierwszym poście?

Posted

Kosu, bardzo Ci dziękujemy w imieniu biedaka Olinka- tak doświadczonego przez los-za przybycie na wątek i deklarowana pomoc.
Masz rację: ziarnko do ziarnka...
Numer konta w pierwdzym poście z dopiskiem dla Olinka, ale proszę ,wejdź juro na wątek i sprawdż, jak będą kompetentne cioteczki, bo nie chcę namieszać.
Serdecznie Cie pozdrawiam.

Posted

[SIZE=5][FONT=Times New Roman][COLOR=indigo][B][U]Deklaracje stałe:[/U][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Daria-50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Ranias -10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Elżbietka_Cieszyn -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Pani Ania -50zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Julka- 20zł [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kmurdz-15zł [/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Abero -25zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]Kado - 15zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]wujek&ciocia- 15zł do grudnia[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman][COLOR=#4b0082]MyrkurDagur - 10zł[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]aka_nina- 5zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]paulinken- 10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]lika1771-20zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#4b0082]acha44-10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[COLOR=#4b0082][FONT=Times New Roman][SIZE=5][B][U]RAZEM 305zł[/U][/B] STAŁYCH DEKLARACJI[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#4b0082]MAMY KOMPLET DEKLARACJI!!!!!!:loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=#4b0082]KOCHANI W IMIENIU OLINKA- BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! JESTEŚCIE WIELCY!!![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=red][B][U]TERAZ PILNIE SZUKAMY TRANSPORTU- CZĘSTOCHOWA- SKIERNIEWICE!!!!!!!!!!!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Zofija']konto się nie zmieniło- jak się zmieni to poinformuje- JESTEŚCIE SUPER! Czy ktoś umie zakłądać wątki na transportowym?????[/QUOTE]

Zasada jest taka sama, jak przy zakładaniu innych wątków na Dogo :)
Jak coś, dajcie znać - a najlepiej na pw podajcie numer telefonu do osboy która koordynuje sprawę transportu - postaram się pomóc.

W swojej sygnaturze koniecznie też należy dodać coś w rodzaju banerka np:

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Potrzebny pilny transport na trasie: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Częstochowa - Skierniewice[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

(a pod to podlinkować założony wątek transportowy).

Posted

Danka, ja cały dzień nie mogłam pracować. Serce mam złamane. On jest bardzo kochany i nie boi się innych psów. Byłam zdziwiona bardzo, że jak wysiadłam przed schroniskiem to on wręcz ciągnął w tamtą stronę. Głupio mi było, bo ktoś mógłby pomysleć , że było mu tak u mnie źle, że sam pędzi do schroniska. Uwielbia zabawy z innymi psiakami, tylko strasznie przy tym szczeka i ujada. Skacze na nie i łapie za uszy lub kark. Zapędy seksualne non stop mimo kastracji 3 tyg temu. Ale to chyba musi trochę czasu minąć. Mam wielkie wyrzuty sumienia, ale jak odebrałam synka z przedszkola to od razu zapytał czy go już nie ma, bo on onaczej będzie miszkał u babci. Naprawdę nie miałam wyboru.

Posted

Przykre bardzo, że z Olinka taki "dzikus"... Na pewno na to wpływ jego przeżycia i doświadczenia, nie wiadomo, kto go wcześniej miał i jak traktował. Szkoda też bardzo, że dziecko ma teraz traumę związaną z pieskiem, bo powinny się wychowywać razem, bez "kłótni", dla dobra i dziecka i psa. Elżbietko, nie obwiniaj się, zrobiłaś co mogłaś, teraz kto inny będzie musiał zająć się Olinkiem. A synusia uściskaj, niech już się tylko psów nie boi.

Posted

[COLOR=red][U]DZIEWCZYNY[/U], [/COLOR][COLOR=black][B]KOSU32 [/B]deklarowała swoją pomoc przy załatwianiu transportu dla Olinka'[/COLOR]
Pomózcie, bo tego nie da się załatwić błyskawicznie, a niech ten nasz zbójaszek jedzie do domu.:evil_lol::evil_lol:
[B]PISZĘ TUTAJ JESZCZE RAZ, BO NIE CHCĘ, BY POMOC KOSU32 ZGINĘŁA NAM W NATŁOKU INNYCH POSTÓW.[/B]
:lol::lol::lol:[B] :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:[/B]
Muszę znikać..

Posted

i ode mnie dziś przelew poszedł :) mam nadzieję ,że w taki sposób trochę polepsze jego żywot..

a w ramach rewanżu rposzę o piękne zdjęcie uśmiechniętego Olinka ;))

Pozdrawiamy Magda z futrem :)

Posted

I mu też serdecznie pozdrawiamy[U] Magdę i Futro[/U]:lol: i dziękujemy w imieniu Olinka-zbójaszka :evil_lol::evil_lol:
Tez chcielibyśmy zobaczyć Olinka- oczywiście uśmiechniętego, bo ma chłopak powód do radości. Tyle cioteczek i wyjaszków dba o niego:lol:

Posted

Widzę, że tytuł wątku zmieniony :lol: Olinku, jeszcze chwilkę:multi:
Czy jesteśmy na wątku transportowym? Nie mam teraz czasu szukać, a Wy kochane cioteczki znacie się na tym lepiej.
[SIZE=3][COLOR=magenta]OLINKU, MOMENCIK I WYRUSZAMY W DROGĘ.:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='wujek & ciocia']wszystko będzie dobrze :)[/QUOTE]
Skoro i ciocia i wujek też- tak mówią, to [U]otucha wstępuje w moje serce[/U]
[U]:lol:[/U]
[IMG]http://images44.fotosik.pl/305/68de0ee9e93bdc4emed.jpg[/IMG]
Olineczku, chudzino- jedź już do swojego człowieka. Tak pięknie podajesz łapkę.
Tam nie będziesz musiał się zasługiwać; będziesz kochany bezwarunkowo.
[B]Dobranoc psino,tak doświadczona przez życie[/B]

Posted

[quote name='kosu32']Zasada jest taka sama, jak przy zakładaniu innych wątków na Dogo :)
Jak coś, dajcie znać - a najlepiej na pw podajcie numer telefonu do osboy która koordynuje sprawę transportu - postaram się pomóc.

W swojej sygnaturze koniecznie też należy dodać coś w rodzaju banerka np:

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]Potrzebny pilny transport na trasie: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]Częstochowa - Skierniewice[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

(a pod to podlinkować założony wątek transportowy).[/QUOTE]

mam teraz problem z czasem, ale moze mi się uda wieczorem, wysłałąm Ci wiadomość na pw

Posted

[IMG]http://obrazki.joe.pl/sub_images/pies-tez-kocha.gif[/IMG]
[B]OD Olinka dla wszystkich, wszystkich ofiarnych, pełnych poswięcenia i serca, którzy zadbali o niego. [SIZE=3][COLOR=red]Dziękuję.[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Ale to przecież nie jest Olinek! :evil_lol:
Cieszę się, że wszystko poszło zgodnie z planem, jesteście cudowne.

[SIZE=1][COLOR=Gray]Bardzo mi głupio, bo nie lubię robić offów, ale Abi prosi o wsparcie..[/COLOR][/SIZE][SIZE=1] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/188064-Ten-pies-potrzebuje-pomocy%21-Zbieramy-na-hotelik%28brak-160-z%C5%82%29-%21%21-Pom%C3%B3%C5%BC-"]http://www.dogomania.pl/threads/188064-Ten-pies-potrzebuje-pomocy!-Zbieramy-na-hotelik%28brak-160-z%C5%82%29-!!-Pom%C3%B3%C5%BC-[/URL]!! [/SIZE][SIZE=1][COLOR=Gray](aktualizacja kontynuowana jest w drugim poście)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=Gray]Przepraszam.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Zofija']mam teraz problem z czasem, ale moze mi się uda wieczorem, wysłałąm Ci wiadomość na pw[/QUOTE]

Jestem :)

Link do wątku transportowego OLINa:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/189126-Olin-ofiara-powodzi.-PILNIE-POTRZEBNY-TRANSPORT-CZĘSTOCHOWA-SKIERNIEWCE-!!!?p=15034507#post15034507[/URL]

Koniecznie zaglądajcie na wątek i podbijajcie go tak, by przez cały czas był widoczny. Ja roześlę info po znajomych. Mam też kontakt telefoniczny do osoby, która przewozi psiaki za zwrotem kosztów paliwa (kwestia telefonu i omówienia sprawy)

Posted

:multi:Nieocenione cioteczki nocną porą założyły jeszcze [U][COLOR=red]Olinkowi wątek transportowy[/COLOR][/U]:multi:
Byłam, wpisałam się. Dodałam do profilu informację o poszukiwaniu transportu. Niech chodzi ze mna po dogo Teraz Olinku będzie już tylko lepiej. :multi:
[U]Dzięki Wam wszystkim za wszystko, co zrobiliści dla Olinka w potrzebie.[/U]