Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spokojnie, Ania nic nie wspominała o składce na karmę, tylko za leki, więc na razie pewnie ok. 60zł miesięcznie, a jak się skończą leki wtedy może jakiś poważniejszy bazarek.

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki bazarek będzie po 15 sierpnia z dwóch powodów: 1) jest dużo ostatnio bazarków książkowych 2) chciałabym go zrobić jak wrócę z urlopy czyli 15 sierpnia
z książek już jest 108 zł (rodzina kupiła) ale pieniądze będę w sierpniu
chyba, że go zrobię a będzie trwał długo jak zjem obiad to przemyślę to mhm

Posted

A ja sobie pozwolę taką mała prośbę. W Jamniczej Skarpecie widać dno. Miło by było gdyby z bazarków na potrzebujące jamniki przeznaczając bodaj parę procent na jamnicza skarpetę. Ja tak robię kolejny miesiąc. Bo jakoś tak wszyscy pamiętają że jest, apotem smutno jak zapominają.

Bywa tez, że są tacy co dośpiewują. To oczywiście Was nie dotyczy, ale sygnalizuję ze takie świństwa się zdarzają.

Posted

Transport z Wrocławia był, ale karmy nie ma :shake:

Przywiozłyśmy "sobie" z Anią jeszcze jedną jamniczkę z cycochami do ziemi, zrobię jej jutro wątek.

Posted

Ania bardzo polubiła Dusię, już przeżywa co to będzie jak mała pójdzie do nowego domu...

Zaczęło się zainteresowanie domem, pisałam na początku wątku że dom jest wystawiony na sprzedaż i po sprzedaży psy nie będą mogły tam zostać.

Chyba trzeba ogłaszać Dusię, czy jest tu ktoś sprawny ogłoszeniowo?

Posted

Dobra wiadomość jest taka, że Dusia obrasta!
Miało być tak, że ta zrogowaciała skóra już na zawsze będzie łysa, a tu proszę, niespodzianka, rośnie na niej sierść!

Przekazałam historię Dusi wolontariuszce fundacji Emir, bo tam jest właśnie sunia labradorka z podobnym schorzeniem, może przypadek naszej maluszki pomoże jeszcze jednej suni...

Posted

Magenko, bardzo dziękuję za pamięć o Dusi.
Ania przemianowała ją na Dosia bo Dusia kojarzyła jej się z dusznościami :)

Skończył się próbki Intestinala, więc Ania kupiła teraz karmę dla psów z alergią atopową, zapomniałam nazwy, ale nie hypoalergenic.
Dosia włożyła głowę do miski, zajrzała, powąchała i ostentacyjnie zignorowała.
Trudno i darmo, ma to jeść i już, ta karma jest droższa niż złoto :)

Posted

Na razie nie mam jak podjechać do małej po nowe zdjęcia, sama jestem ciekawa jak wygląda, czy rzeczywiście różnica jest taka widoczna...
Trochę się tylko martwię tym, że Dosia wyglądała całkiem dobrze a pani Ela uważała ją za wysuszoną chudzinkę, żeby nie zaczęła jej tuczyć bo dopiero będzie :)