mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ja również poproszę o nr konta dorzucę chociaż 10 zł... Quote
Avilia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dziękuję Mikoado! P.S-Wyczyść skrzynkę,bo nie moge wysłać wiadomości;) Quote
mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Avilia']Dziękuję Mikoado! P.S-Wyczyść skrzynkę,bo nie moge wysłać wiadomości;)[/QUOTE] Już wyczyszczona :) Quote
mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Avilia']Kurczę,nadal nie mogę wysłać;/[/QUOTE] To może Ty masz zapchaną??? :) Quote
Avilia Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='mikoada']To może Ty masz zapchaną??? :)[/QUOTE] Ehh blondynka jestem;p Wysłane;] Quote
mikoada Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Avilia']Ehh blondynka jestem;p Wysłane;][/QUOTE] Pieniążki od brunetki już wysłane :lol: Quote
bico Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ile wynosi koszt całej sterylki? [B]nie możecie się zwrócić do Soema o pokrycie całości lub większej części zabiegu z tej akcji sterylkowej? [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-[/url]!!![/B] ja myślę, że warto tam pilnie uderzać! od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł... Quote
mikoada Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='bico']ile wynosi koszt całej sterylki? [B]nie możecie się zwrócić do Soema o pokrycie całości lub większej części zabiegu z tej akcji sterylkowej? [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-[/url]!!![/B] ja myślę, że warto tam pilnie uderzać! od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł...[/QUOTE] Z tego co wiem to Avilia już poprosiła o pomoc Skrabonkę i widzę, że Finka jest już w kolejce oczekujących. Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Wpłaciłam 30 zł. Ile kosztuję taki zabieg w waszym regionie... Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Zabieg kosztuje ok.250-300zł.Być może uda mi się wynegocjować aby na 250zł stanęło. Jeżeli chodzi o Sterylkową Skarbonkę to Javenie należą się podziękowania.To ona "zmolestowała'" Soemę o wpisanie mnie do kolejki:) Mi zaczyna być już troszkę głupio po raz kolejny prosić skarbonkę,ponieważ sterylizację mojej poprzedniej tymczasowiczki Skarbonka pokryła w całości,ale zdeklarowałam zwrócić połowę ceny zabiegu w ratach (jestem w trakcie spłacania "kredytu").Dlatego też chciałabym aby dofinansowanie ze skarbonki było jak najmniejsze.Poza tym jestem pewna,że jak Fineczka znajdzie już DS to ja wezmę kolejną tymczasowiczkę i zapewne będę znów prosiła skarbonkę o pomoc w sterylizacji.Ale do tego czasu chciałabym mieć już kredyt spłacony. Mam nadzieję,że mnie rozumiecie. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za deklaracje.Dzięki Wam wiem,że nie ma rzeczy niemożliwych;) Wspólnymi siłami można zdziałać cuda! EDIT. Właśnie zerknęłam na konto.Dotarła mi wpłata od Mikoady-10 zł. Aktualizacja w pierwszym poście. Quote
Jasza Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Przepraszam, jestem ostatnio na Dogo z doskoku tylko.... Fineczko,wędruj do góry !! Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='bico'] od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł...[/QUOTE] JEDYNIE 20 zł?!To aż 20 zł!Bardzo dziękuję!Numer konta już poleciał na PW. Grosz do grosza.... Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Avilia, na zdrowie, bierz garściami dofinansowanie i nowe psiowe biedy....tylko foty lepsze wstawiaj...:loveu: Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Foty będą lepsze jak uda mi się namówić na sesję naszą forumową koleżankę Leonardę;) Ona ma super profesjonalny sprzęt. Ja póki co nie mogę się dorobić nawet zwykłej cyfrówki;p Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Avilia']Foty będą lepsze jak uda mi się namówić na sesję naszą forumową koleżankę Leonardę;) Ona ma super profesjonalny sprzęt. Ja póki co nie mogę się dorobić nawet zwykłej cyfrówki;p[/QUOTE] ... a to przepraszam, myślałam że brak umiejętności:oops: Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='andegawenka']... a to przepraszam, myślałam że brak umiejętności:oops:[/QUOTE] Hehe;) Fotki robione telefonem;p Wiadomość dla niedowiarków: Po zabiegu sterylizacji Finki,wkleję zdjęcie faktury VAT,aby wszystko było wiarygodne. Quote
Erica Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Avilla - strasznie Cię przperaszam, że postawiłam Cię w takiej sytuacji :oops: Cho***nie nie lubię nie dotrzymywać słowa, ale życie mi się nieciekawie skomplikowało i nie miałam głowy do niczego :oops: :shake: Napisz ile brakuje do sterylki i jaką ramą czasową dysponujemy - czy bazarek mam robić tygodniowy czy krótszy? I jeszcze raz bardzo przepraszam... Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Erica każdemu życie może spłatać figle. Nie mam do Ciebie o to żalu. Planuję sterylkę Finki na 24 lub 25 sierpnia.Będę w przyszłym tygodniu dzwonić do lecznicy i się dowiadywać o wolny termin.Wydaje mi się,że tygodniowy bazarek będzie ok. Dotarły mi wpłaty od: Andegawenki (30zł) i Bico (20zł)-dziewczyny bardzo Wam dziękuję! Quote
Avilia Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Cioteczki,pomocy!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/190890-Ogromna-przepuklina-wychudzenie-bezdomno%C5%9B%C4%87-B%C4%98DZIN-D%C4%84BROWA-G%C3%93RNICZA!Pomocy[/url]! Quote
aanka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Niestety jeste m zmuszona wycofać swoje obiecane 20 zł - przeliczylam się z dekl. i pojawiły sie problemy finansowez innej strony :shake::-(.................................. Quote
Avilia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Umówiłam sterylkę Finki na 25.08.2010 na godzinę 11:00. Quote
kopciuszek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 A są już wszystkie pieniążki na sterylke ?? Quote
Recommended Posts