Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile wynosi koszt całej sterylki?

[B]nie możecie się zwrócić do Soema o pokrycie całości lub większej części zabiegu z tej akcji sterylkowej?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-[/url]!!![/B]

ja myślę, że warto tam pilnie uderzać!

od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł...

Posted

[quote name='bico']ile wynosi koszt całej sterylki?

[B]nie możecie się zwrócić do Soema o pokrycie całości lub większej części zabiegu z tej akcji sterylkowej?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-[/url]!!![/B]

ja myślę, że warto tam pilnie uderzać!

od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł...[/QUOTE]

Z tego co wiem to Avilia już poprosiła o pomoc Skrabonkę i widzę, że Finka jest już w kolejce oczekujących.

Posted

Zabieg kosztuje ok.250-300zł.Być może uda mi się wynegocjować aby na 250zł stanęło.

Jeżeli chodzi o Sterylkową Skarbonkę to Javenie należą się podziękowania.To ona "zmolestowała'" Soemę o wpisanie mnie do kolejki:)
Mi zaczyna być już troszkę głupio po raz kolejny prosić skarbonkę,ponieważ sterylizację mojej poprzedniej tymczasowiczki Skarbonka pokryła w całości,ale zdeklarowałam zwrócić połowę ceny zabiegu w ratach (jestem w trakcie spłacania "kredytu").Dlatego też chciałabym aby dofinansowanie ze skarbonki było jak najmniejsze.Poza tym jestem pewna,że jak Fineczka znajdzie już DS to ja wezmę kolejną tymczasowiczkę i zapewne będę znów prosiła skarbonkę o pomoc w sterylizacji.Ale do tego czasu chciałabym mieć już kredyt spłacony.
Mam nadzieję,że mnie rozumiecie.

Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za deklaracje.Dzięki Wam wiem,że nie ma rzeczy niemożliwych;) Wspólnymi siłami można zdziałać cuda!

EDIT.
Właśnie zerknęłam na konto.Dotarła mi wpłata od Mikoady-10 zł.
Aktualizacja w pierwszym poście.

Posted

[quote name='bico']

od siebie mogę dorzucić jedynie 20 zł...[/QUOTE]

JEDYNIE 20 zł?!To aż 20 zł!Bardzo dziękuję!Numer konta już poleciał na PW.
Grosz do grosza....

Posted

Foty będą lepsze jak uda mi się namówić na sesję naszą forumową koleżankę Leonardę;) Ona ma super profesjonalny sprzęt.
Ja póki co nie mogę się dorobić nawet zwykłej cyfrówki;p

Posted

[quote name='Avilia']Foty będą lepsze jak uda mi się namówić na sesję naszą forumową koleżankę Leonardę;) Ona ma super profesjonalny sprzęt.
Ja póki co nie mogę się dorobić nawet zwykłej cyfrówki;p[/QUOTE]

... a to przepraszam, myślałam że brak umiejętności:oops:

Posted

[quote name='andegawenka']... a to przepraszam, myślałam że brak umiejętności:oops:[/QUOTE]

Hehe;) Fotki robione telefonem;p

Wiadomość dla niedowiarków:
Po zabiegu sterylizacji Finki,wkleję zdjęcie faktury VAT,aby wszystko było wiarygodne.

Posted

Avilla - strasznie Cię przperaszam, że postawiłam Cię w takiej sytuacji :oops: Cho***nie nie lubię nie dotrzymywać słowa, ale życie mi się nieciekawie skomplikowało i nie miałam głowy do niczego :oops: :shake:
Napisz ile brakuje do sterylki i jaką ramą czasową dysponujemy - czy bazarek mam robić tygodniowy czy krótszy?
I jeszcze raz bardzo przepraszam...

Posted

Erica każdemu życie może spłatać figle.
Nie mam do Ciebie o to żalu.
Planuję sterylkę Finki na 24 lub 25 sierpnia.Będę w przyszłym tygodniu dzwonić do lecznicy i się dowiadywać o wolny termin.Wydaje mi się,że tygodniowy bazarek będzie ok.

Dotarły mi wpłaty od:
Andegawenki (30zł) i Bico (20zł)-dziewczyny bardzo Wam dziękuję!

Posted

Cioteczki,pomocy!!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190890-Ogromna-przepuklina-wychudzenie-bezdomno%C5%9B%C4%87-B%C4%98DZIN-D%C4%84BROWA-G%C3%93RNICZA!Pomocy[/url]!

Posted

Niestety jeste m zmuszona wycofać swoje obiecane 20 zł - przeliczylam się z dekl. i pojawiły sie problemy finansowez innej strony :shake::-(..................................