Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jo37']Nie wiem czy mapa jest aktualizowana . Najlepiej sprawdzić PwP / woj.lubelskie i zobaczyc kto działa.[/QUOTE]

Dzięki, długo czekałam na rejestrację. Jutro się rozpatrzę, bo na razie nie wiem pod jakim hasłem szukać osoby do rozmowy.

Fineczko cieszysz się:lol:

Posted

[quote name='Jo37']Nie wiem czy mapa jest aktualizowana . Najlepiej sprawdzić PwP / woj.lubelskie i zobaczyc kto działa.[/QUOTE]

Działająca osoby na dogo z Lublina i woj. lubelskiego to: Paulina_mickey, evl, as_ko, MaDi, Tola, SacredPIRANHA, matrioszka2, Murka, E-S, funia, Marinkaa, plastelina, teresz10, ladySwallow, Masza4, Hawanka. MarzenKa.
Osoby te są na dogo z większą lub mniejszą częstotliwością.
Natomiast inne osoby z tej mapy pomocy, to nawet nie odpisują na pw np. Tiger itp...

Posted

[quote name='bico']Działająca osoby na dogo z Lublina i woj. lubelskiego to: Paulina_mickey, evl, as_ko, MaDi, Tola, SacredPIRANHA, matrioszka2, Murka, E-S, funia, Marinkaa, plastelina, teresz10, ladySwallow, Masza4, Hawanka. MarzenKa.
Osoby te są na dogo z większą lub mniejszą częstotliwością.
Natomiast inne osoby z tej mapy pomocy, to nawet nie odpisują na pw np. Tiger itp...[/QUOTE]

Tu nie chodzi o Fineczkę tylko ewentualny domek z woj. mazowieckiego wieś w gminie Łosice, dla innego pieska.To było dawne jeszcze lubelskie....Łosice na wschod od od Siedlec to już prawie na granicy państwa (nie rozumiem czemu to woj.mazowieckie tak się wcina na wschód).Napisałam do Matrioszki2 , chciałam pomóc osobie poszukującej, jestem tylko pośrednikiem, no ale nie udało się....Mam nadzieję ze sobie poradziła.
Dzięki Bico za informację.

Posted

aha...zapomniałam, że z Lublina jest jeszcze Energy:)
no ale to o Siedlce chodzi, dobrze, że już się sprawa rozwiązała, ale jakby co, zawsze można uderzać do dziewczyn z Białej Podlaskiej - jostel5 i kinga_kinga7

Posted

[quote name='bico']aha...zapomniałam, że z Lublina jest jeszcze Energy:)
no ale to o Siedlce chodzi, dobrze, że już się sprawa rozwiązała, ale jakby co, zawsze można uderzać do dziewczyn z Białej Podlaskiej - jostel5 i kinga_kinga7[/QUOTE]

Zapytam, czy sobie poradziła, bo mnie też nie za bardzo to wyszukiwanie wyszło:smile:

Posted

U Fineczki wszystko w porządku.Szaleje i rozrabia.Kochana dziewczynka.Mam jakieś foty z ostatnich paru dni.Jak znajdę chwilkę to je wkleję.

Przepraszam,że tak rzadko piszę,ale mam troszkę dużo na głowie ostatnio.

Posted

Jeżeli chodzi o adopcję to czekamy aż zainteresowana wróci na stałe do Lublina (30.09 lub 01.10) i dopiero Bico będzie szła na wizytę;) Wszystko jest na dobrej drodze.

Posted

Ja też sądzę, że sprawa adopcji Fineczki zmierza do pozytywnego finału, tylko nija musi wrócić na stałe do Lublina, a rok akademicki zaczyna się od 1 października, więc wizyta prawdopodobnie się odbędzie 2 lub 3 października, tylko jeszcze trzeba jeszcze troszkę cierpliwości i ostatecznego dogadania się już konkretnie ;)

Posted

Nic się nie martwcie ;)
jestem,nie zniknęłam,tak jak mówicie,muszę wrócić do Lublina żeby rozmowa mogła się odbyć.
a rozmowa będzie miała miejsce w okolicach 3ego lub 4ego października,tak więc niedługo :)

• 2 weeks later...
Posted

Taka NIBY nieśmiała;) :
[IMG]http://i53.tinypic.com/2wdads4.jpg[/IMG]

Mimo,że bez ucha a i tak piękna:
[IMG]http://i52.tinypic.com/2zrkc8z.jpg[/IMG]

Flesz! :
[IMG]http://i55.tinypic.com/35lw7cn.jpg[/IMG]

Myszki kochane:
[IMG]http://i52.tinypic.com/55gjs7.jpg[/IMG]

Posted

wstępnie jesteśmy jednak z nija umówione na 10.10., bo w ten weekend nija ma gości, a porozmawiać o Fince trzeba na spokojnie i tak, żeby goście na tym nie ucierpieli;)