moth Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Nugatowa napisał(a):Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Że co??!! Koleżanka mnie chyba z kimś pomyliła. :mad: Quote
sylrwia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 alive napisał(a):choć żwacze są bardzo zdrowe to chyba wolałabym mieć naplute niż jeść coś co pachnie jak skrzyżowanie kompostu z gównem i trupem :evil_lol: Nie spodziewałam się, że masz takie doznania zapachowe i pięknie odnajdujesz zapachy w przyrodzie.:diabloti: Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 sylrwia napisał(a):Nie spodziewałam się, że masz takie doznania zapachowe i pięknie odnajdujesz zapachy w przyrodzie.:diabloti: taka już jestem :loveu: umiem ubrać rzeczy w piękne słowa... :lol: Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 motyla noga da się usuwać posty? bo mi się dwa razy wysłało to samo a że nie umiem skasować to sobie treść zmieniłam :) Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 ciąg dalszy działkowych zdjęć! fru fru :loveu: żabka a co to za ochydne płazy w mojej galerii? Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 kwiatuszki tarasowe działkowiczki i działkowicz Quote
Ploter Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ahh to już wiem czemu mi tak ta herbata smakowała :diabloti: wole nie myslec co było w zupie gulaszowej... Pewnie ze lubimy przyjeżdżać :) posprzątałaś już na te okoliczność? Tadek przezywa bo Mateusz kazał mu sie zapisać do klubu sympatyków Legii żeby mógł wejść na mecz :) Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ploter napisał(a): Pewnie ze lubimy przyjeżdżać :) posprzątałaś już na te okoliczność? Tadek przezywa bo Mateusz kazał mu sie zapisać do klubu sympatyków Legii żeby mógł wejść na mecz :) właśnie kończę polerować srebrne sztućce i za chwilę zabieram się za mycie szafek z tyłu, trzepanie dywanów, mycie okien i takie tam :eviltong: hehehe Tadek - największy kibic Legii :evil_lol: Quote
alive Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Ploter napisał(a):yyyy przecież nie macie dywanów :) o cholera wpadłam w taki wir sprzątania, że chyba wytrzepałam dywany sąsiadom :lol: Quote
Asiaczek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Oooooo, to może i u mnie (w ramach tego wiru) przyjdziesz posprzątać, co? Pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 dwa psy to uklad idealny! :loveu: juz czuje sie slabo... chyba zachorowalam na wegra :evil_lol: ps: kwiatki calkiem fajne, ale papryczkowe dziewczyny duuuzo ladniejsze! Quote
Jupi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a):dwa psy to uklad idealny! :loveu: juz czuje sie slabo... chyba zachorowalam na wegra :evil_lol: ja też mam tą chorobę:p ale uważam że 3 psy to układ idealny:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jupi napisał(a):ja też mam tą chorobę:p ale uważam że 3 psy to układ idealny:evil_lol: też uwazam, że 3 to ideał :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Hmmm, "3 psy to ideał" mówicie.....:cool1: Pzdr. Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cześć Gosiu! jestem w trakcie namawiania męża mego kochanego :P (może tu zagląda...) na drugiego psa... np. pokazując czuszkowe zdjęcia :p (na razie akcja wstrzymana, bo nie ma nowych fotek :placz: ) a Wy mówicie o trzecim psiutku?! :shake: to se ne da! Quote
Ploter Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 2 psy to super sprawa :) też męża namawiam ale ciężko idzie. Ahh jak pięknie wyglądają razem dwa wegry:loveu: choć zaczęłam chorować ostatnio na gończego polskiego... Quote
moth Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wszystkie rasy parami wyglądają ladniej. Sama coś o tym wiem, od niedawna. :evil_lol: Quote
sylrwia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakiej rasy masz parkę? Pzdr. Asiaczek jest i tak lepsza:eviltong: ma kilka parek.:roflt: Quote
moth Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Asiaczek napisał(a):A jakiej rasy masz parkę? Pzdr. Ja? Setery irlandzkie. Też Rude. :evil_lol: I ladnie się prezentują na tle węgrów, zwlaszcza Plotera. ;) Kiedyś mialam parkę dogów niemieckich. Quote
panienkabubu Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja do niedawna też miałam parkę, teraz trójkącik :lol::lol::lol: Alive, planujesz zostawić córkę? :cool3: Quote
Ploter Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Jak pięknie wyglądają dwa węgry można zobaczyć u nas w galerii- zamieściłam fotki z odwiedzin u sióstr papryczek :) Quote
Recommended Posts