Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nugatowa napisał(a):
Może i nie robisz :loveu: Ale żwacze obowiązkowo są w każdej potrawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

Że co??!! Koleżanka mnie chyba z kimś pomyliła. :mad:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alive napisał(a):
choć żwacze są bardzo zdrowe to chyba wolałabym mieć naplute niż jeść coś co pachnie jak skrzyżowanie kompostu z gównem i trupem :evil_lol:

Nie spodziewałam się, że masz takie doznania zapachowe i pięknie odnajdujesz zapachy w przyrodzie.:diabloti:

Posted

sylrwia napisał(a):
Nie spodziewałam się, że masz takie doznania zapachowe i pięknie odnajdujesz zapachy w przyrodzie.:diabloti:

taka już jestem :loveu: umiem ubrać rzeczy w piękne słowa... :lol:

Posted

ahh to już wiem czemu mi tak ta herbata smakowała :diabloti: wole nie myslec co było w zupie gulaszowej...
Pewnie ze lubimy przyjeżdżać :) posprzątałaś już na te okoliczność? Tadek przezywa bo Mateusz kazał mu sie zapisać do klubu sympatyków Legii żeby mógł wejść na mecz :)

Posted

Ploter napisał(a):

Pewnie ze lubimy przyjeżdżać :) posprzątałaś już na te okoliczność? Tadek przezywa bo Mateusz kazał mu sie zapisać do klubu sympatyków Legii żeby mógł wejść na mecz :)

właśnie kończę polerować srebrne sztućce i za chwilę zabieram się za mycie szafek z tyłu, trzepanie dywanów, mycie okien i takie tam :eviltong:

hehehe Tadek - największy kibic Legii :evil_lol:

Posted

Ploter napisał(a):
yyyy przecież nie macie dywanów :)

o cholera wpadłam w taki wir sprzątania, że chyba wytrzepałam dywany sąsiadom :lol:

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
dwa psy to uklad idealny! :loveu:
juz czuje sie slabo... chyba zachorowalam na wegra :evil_lol:

ja też mam tą chorobę:p
ale uważam że 3 psy to układ idealny:evil_lol:

Posted

cześć Gosiu!

jestem w trakcie namawiania męża mego kochanego :P (może tu zagląda...) na drugiego psa...
np. pokazując czuszkowe zdjęcia :p
(na razie akcja wstrzymana, bo nie ma nowych fotek :placz: )
a Wy mówicie o trzecim psiutku?! :shake: to se ne da!

Posted

2 psy to super sprawa :) też męża namawiam ale ciężko idzie. Ahh jak pięknie wyglądają razem dwa wegry:loveu: choć zaczęłam chorować ostatnio na gończego polskiego...

Posted

Asiaczek napisał(a):
A jakiej rasy masz parkę?
Pzdr.

Ja? Setery irlandzkie. Też Rude. :evil_lol: I ladnie się prezentują na tle węgrów, zwlaszcza Plotera. ;) Kiedyś mialam parkę dogów niemieckich.