Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to przez dogo :/

a my będziemy miec od dzis pod opieką kolejnych 6 szczylów i chyba się tym utopimy totalnie:(
Pomożecie ciotki i wujkowie z brokowskim dobytkiem w liczbie 6+1?:(

Posted

[quote name='polubek']jasna ................
ale chyba fajnie się pływa w takiej ilości popiskujących szczyli nie? :diabloti:[/QUOTE]
nie wiem jeszcze :P
dzisiaj popływam, bo po nie jadę z Panią Basią i nie mamy nawet pół kontenera.
Na pewno będę pływać z tyłu w wymiotach, kupach razy 7 :D

To ci napiszę wieczorem jakie mam odczucia ;)

Posted

[quote name='koosiek']O, a gdzie te szczeniaki z Broku pojadą?[/QUOTE]
juz pojechały- innego wyjścia nie było:(

POmocy !!!!!!!!!!!!!

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY[/URL]!!!

Posted

których?
tych schroniskowych?nie wiem, nie byłam w schronie w weekend.

Chyba do domu poszła beżowa sunia. Bo dzwoniła do mnie 1 czerwca Pani, że adoptowała od nas bezowego szczniora i co ma mu dawać jeść itp.

Posted

A może ktoś szuka dorosłego,obłędnie pięknego owczarka dłuowłosego? piękna,klasyczna suczka Kaja,po sterylce.Zajrzyjcie proszę.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174842-Cztery-razy-TAK.-Psia-arystokracja-w-schronisku-zjawiskowe-owczarki./page45[/URL]

Posted

jedyne co sie zmienilo, to ciut urosły. Sa tam jeszcze dwa wyzsze tez dzikie szczeniaki... :(
A dzieciak z jednym bialym oczkiem, byl bardzo przygnebiony... taki inny niz ostatnio... nawet nie wyszedl z budy

Posted

[quote name='koosiek']Cisza... Na początku pojawiło się tyle osób na wątku... A teraz nie ma nikogo :([/QUOTE]

koosiek ale czym się przejmujesz? one i tak zdechną, bo maja na pewno to samo co miał i Kostek który jest od wczoraj za TM bo ogromnych męczarniach.

to po co sciagac tu ludzi, zeby sie patrzyli jak szczeniaki zdychają co?
Po kij?

Łatki nie ma. Elmircia jest, dzikusy są plus 4 małę czarne plus 4 większe rudo-beżowe.

Wszystkie prędzej czy póxniej zdechna na tego samego wirusa i robale co Kostek.
jedna buda, jeden boks.
cudów nie ma.

Posted

ja tez mysza, ja tez nie moge.
nie mamy gdzie zabrac tylu maluchów,
Polowych jest 5 i siedzą już w hoteliku.

marnie to widzę, idę zadzwonic do schronu, uprzedzić ,poprosic o szybkie odrobaczenie delikatne ale długie :( moze to coś da?:(

Posted

A surowicy tym, które były z Misiem podac nie można? W schronie nawet? Nie znam się za bardzo na chorobach szczeniąt i nie znam realiów, więc nie bijcie.
Tak sobie myslę...

Posted

nie mysza, to wzdęcie to przede wszystkim treść zołądkowa która przeszła przez dziurawe jelita do jamy brzusznej :(
a robale te dziury zrobiły, swoją drogą..