polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 no nikogo przez dwa dni nie było? a fe wstydzić się wszyscy Quote
idusiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 to przez dogo :/ a my będziemy miec od dzis pod opieką kolejnych 6 szczylów i chyba się tym utopimy totalnie:( Pomożecie ciotki i wujkowie z brokowskim dobytkiem w liczbie 6+1?:( Quote
polubek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 jasna ................ ale chyba fajnie się pływa w takiej ilości popiskujących szczyli nie? :diabloti: Quote
idusiek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='polubek']jasna ................ ale chyba fajnie się pływa w takiej ilości popiskujących szczyli nie? :diabloti:[/QUOTE] nie wiem jeszcze :P dzisiaj popływam, bo po nie jadę z Panią Basią i nie mamy nawet pół kontenera. Na pewno będę pływać z tyłu w wymiotach, kupach razy 7 :D To ci napiszę wieczorem jakie mam odczucia ;) Quote
idusiek Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='koosiek']O, a gdzie te szczeniaki z Broku pojadą?[/QUOTE] juz pojechały- innego wyjścia nie było:( POmocy !!!!!!!!!!!!! [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluchów-POMOCY[/URL]!!! Quote
idusiek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 których? tych schroniskowych?nie wiem, nie byłam w schronie w weekend. Chyba do domu poszła beżowa sunia. Bo dzwoniła do mnie 1 czerwca Pani, że adoptowała od nas bezowego szczniora i co ma mu dawać jeść itp. Quote
brazowa1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A może ktoś szuka dorosłego,obłędnie pięknego owczarka dłuowłosego? piękna,klasyczna suczka Kaja,po sterylce.Zajrzyjcie proszę. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174842-Cztery-razy-TAK.-Psia-arystokracja-w-schronisku-zjawiskowe-owczarki./page45[/URL] Quote
Pinesk@ Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Poprawiły się nieco w zachowaniu, zsocjalizowały ciut? Quote
pumcia02 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 jedyne co sie zmienilo, to ciut urosły. Sa tam jeszcze dwa wyzsze tez dzikie szczeniaki... :( A dzieciak z jednym bialym oczkiem, byl bardzo przygnebiony... taki inny niz ostatnio... nawet nie wyszedl z budy Quote
koosiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='auraa']Cisza u maluchów.................[/QUOTE] Cisza... Na początku pojawiło się tyle osób na wątku... A teraz nie ma nikogo :( Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='koosiek']Cisza... Na początku pojawiło się tyle osób na wątku... A teraz nie ma nikogo :([/QUOTE] koosiek ale czym się przejmujesz? one i tak zdechną, bo maja na pewno to samo co miał i Kostek który jest od wczoraj za TM bo ogromnych męczarniach. to po co sciagac tu ludzi, zeby sie patrzyli jak szczeniaki zdychają co? Po kij? Łatki nie ma. Elmircia jest, dzikusy są plus 4 małę czarne plus 4 większe rudo-beżowe. Wszystkie prędzej czy póxniej zdechna na tego samego wirusa i robale co Kostek. jedna buda, jeden boks. cudów nie ma. Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Macie je dokąd zabrać? Kwestia finansów? Kurde, myślałam, ze Kostek przeżyje :-( Nie ogę sobie darować:-( Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ja tez mysza, ja tez nie moge. nie mamy gdzie zabrac tylu maluchów, Polowych jest 5 i siedzą już w hoteliku. marnie to widzę, idę zadzwonic do schronu, uprzedzić ,poprosic o szybkie odrobaczenie delikatne ale długie :( moze to coś da?:( Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A surowicy tym, które były z Misiem podac nie można? W schronie nawet? Nie znam się za bardzo na chorobach szczeniąt i nie znam realiów, więc nie bijcie. Tak sobie myslę... Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W HURTOWNIACH NIE MA :( TRUDNO JA TERAZ ZNOWU DOSTAĆ. TO CHYBA ROBALE ALBO WIRUS.:shake: Quote
mysza 1 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kostuś miał tak wydęty brzuszek na tych ostatnich zdjęciach, moze i robale:-( Masakra jakaś, naprawdę :( Quote
idusiek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 nie mysza, to wzdęcie to przede wszystkim treść zołądkowa która przeszła przez dziurawe jelita do jamy brzusznej :( a robale te dziury zrobiły, swoją drogą.. Quote
Recommended Posts