Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Polubek[/B], dziękuję za banerki :)

[B]LadyBell[/B], może zedytuj swój post z Elmirką, tak, żeby był bardziej informacyjny, dorzuć banerki od Polubek, a ja wspomnę też o niej w pierwszym poście, to dołączymy ją do wątku.

Posted

wczoraj wzięliśmy matkę z czterema szczeniakami z Pszczyny -dwa pojechały do dt gdzie indziej , reszta została , mamy jeszcze 2 szczeniaki z Dobrocina i 7 uratowwanych od utopienia, jak tylko będzie miejsce dam znać , narazie szukajmy

Posted

[COLOR=Red][B]Przy okazji proszę żebyście zajrzeli na wątek Bezy ze schroniska w Szczytnie . Nie dajmy jej dożywocia w schronisku ! [/B][/COLOR]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/180339-Kto-mnie-przygarnie-Beza[/url]

Posted

[quote name='upadlyaniol86']Mogę wspomóc jedynie finansowo, bo za daleko mieszkam, może jakaś aukcja cegiełkowa na Allegro? w razie co to piszcie, mogę zrobić.[/QUOTE]

Nie pytaj, tylko rób:) Tyle tych maluchów bez przydziału. Każda pomoc na wagę złota.

Posted

[quote name='czerda']
może wykupcie ogłoszenia!
[/QUOTE]

Tylko, czy one się nadają do adopcji? Gryzące, sikające ze strachu? Im potrzebna socjalizacja...

Ew. Elmirkę możnaby ogłaszać, ona poza tym oczkiem chyba nie ma innych problemów? [B]Idusiek[/B]?