idusiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 tak, Pan Janusz mówil, ze jakies szczeniory poszły, ale to pewnie te bardziej śmiałe..jak Łatka Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [B]Polubek[/B], dziękuję za banerki :) [B]LadyBell[/B], może zedytuj swój post z Elmirką, tak, żeby był bardziej informacyjny, dorzuć banerki od Polubek, a ja wspomnę też o niej w pierwszym poście, to dołączymy ją do wątku. Quote
czerda Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 wczoraj wzięliśmy matkę z czterema szczeniakami z Pszczyny -dwa pojechały do dt gdzie indziej , reszta została , mamy jeszcze 2 szczeniaki z Dobrocina i 7 uratowwanych od utopienia, jak tylko będzie miejsce dam znać , narazie szukajmy Quote
Mroowa Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 HOP HOP szczeniaczki i inne psiaczki,nic się nie bójcie na pierwszą wskakujcie:) Quote
paweeł Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [COLOR=Red][B]Przy okazji proszę żebyście zajrzeli na wątek Bezy ze schroniska w Szczytnie . Nie dajmy jej dożywocia w schronisku ! [/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/180339-Kto-mnie-przygarnie-Beza[/url] Quote
upadlyaniol86 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Mogę wspomóc jedynie finansowo, bo za daleko mieszkam, może jakaś aukcja cegiełkowa na Allegro? w razie co to piszcie, mogę zrobić. Quote
elmira Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='upadlyaniol86']Mogę wspomóc jedynie finansowo, bo za daleko mieszkam, może jakaś aukcja cegiełkowa na Allegro? w razie co to piszcie, mogę zrobić.[/QUOTE] Nie pytaj, tylko rób:) Tyle tych maluchów bez przydziału. Każda pomoc na wagę złota. Quote
Cajus JB Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Zaglądam. Maluszki śliczne. Jutro wrzucę na nk. Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 jak mogę pomóc? może wykupcie ogłoszenia! wpłącę na to 50 zl tylko proszę o konto Quote
koosiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='czerda'] może wykupcie ogłoszenia! [/QUOTE] Tylko, czy one się nadają do adopcji? Gryzące, sikające ze strachu? Im potrzebna socjalizacja... Ew. Elmirkę możnaby ogłaszać, ona poza tym oczkiem chyba nie ma innych problemów? [B]Idusiek[/B]? Quote
idusiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 tak, lekki dzik, bo z tego co wiem urodziła się w schronie,ale do socjaliacji jak najbardziej. Miła sunia, zdezorientowana mocno miejscem i sytuacją. :( Quote
Paula03 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Moim zdaniem to socjalizacja jest w tym wypadku bardzo potrzebna! Quote
Recommended Posts